Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geç oldu biraz misafirim vardı menümü yazayım

sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
salçadan sos
1 kupa süt

iftar (dışarıdan yemek zorunda kaldım bende market bulup ordan alışveriş yaptım)

2 küçük kepekli sandviç ekmeği
arasına kaşar ve hindi janbon aldım
1 bardak çay
1 muz
1 kepekli grissini

misafir sütlü nuriye getirmiş
2 fincan çay yarım dilim tatlıdan

2 lt kadar su
spor yok yine maalesef

maşallah sana yaa :) ben hala 50 mekiği geçemedim :)
Geçersinnn :)) yarın 100 yap! Hedef koy, her gün biraz daha fazla yapabileceğine odaklan.. kasların ne kadar yanarsa dayanıklılığın o kadar artar bir çeşit uyuşmada diyebiliriz :) bir gün asıl bir gün hafif geçiştir..

denicem bakalım ne kadar olacak :)

Dunku menum (bu saate kaldi kusura bakmayin)
09.00eynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
12.00:10adet siyah uzum
1adet mandalina
6fidnik
2ceviz
15.00:et kofte(izgara)
Salata
Ayran
18.00:1portakal
1bardak ayran
21.00:8yemek kasigi susuz kabak yemegi
Salata
Cacik
00.00:1seftali
1mandalina
1bardak sut
3lt su icildi

Zamanla arttirirsin canim hic merak etme ben onuda yapamiyorum sadece kizi arabasina koyup nereye gidiceksem tempolu yuruyorum hepsi bu :)

Menüm

Sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 kase tarhana çorbası
7 kaşık etli kurufasulye
1 kase yoğurt üzerine keten tohumu

Ara
Yulaf lapa

2 lt su
Bence menu cok iyi sadece kahvlatidaki salcadan sos sanirim biraz yagli bisi olsa gerek diye tahmin etmekteyim :)

Hee
hee kimse banada destek olmadiydi :) yeme dediler herkesler ama dogru olanda buydu sonucta emek verip ac kaliyoruz o halde yemeyip emegimizin karsiligini almaliyiz dimi ama

Bence cok iyi illaki elestirmek gerekirse suyu arttirabilirsin dicem:) baska birsey gormuyorum ben

Canim goz capagi icin sutunu damlat gozune cok iyi geliyo ve bide asla kendi elinle temizleme temiz bir nemli bir bezle temizle sutunu sktiktab sonra

Yok canım sütü yengem damlatmisti yeğenime çocuğun gözü daha beter iltihap oldu ki. Sütüm tok zaten doktoru ile gorustum damla yazdırdı alicam bugün

Yemediğin icin seni tebrik ederim.

Türkçe olmasıda ıyıymış
Bu kadının çok videosu var İnstagramda çok popüler.. kendi Uygulaması bile var.

Canım öğlen biraz zayıf olmuş. Bir yogurt koysaydın yanına biraz yeşillik yeseydin.

İş bulmana çok sevindim. İşde diyete alışmak biraz zor oluyor benim kilo almamın nedeni işe başlamak

Musli dediğin yulaf ezmesi mi.ben yulaf ezmesi aldım sütle karıştırdım ama hiç yiyemedim attım.
Benim yulaf lapami denesene evdeki yulaf ezmesi boşa gitmesin.

Aslında karbonhidrat almak iyimi hiç bilmiyorum 200 - 25o kcal alıyorum ve ben o kadar alıştım ki canım çekiyor resmen sabahları vazgeçilmezim oldu :)
Hep ayni kahvaltıyı yapmak aslında iyi degil.
Birazda yumurta peynir ile kahvaltı yapsan.
Bir de yedigin muslinin icindekileri kontrol ettin mi? Eklenti şeker, yağ yok degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…