- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Geçersinnn :)) yarın 100 yap! Hedef koy, her gün biraz daha fazla yapabileceğine odaklan.. kasların ne kadar yanarsa dayanıklılığın o kadar artar bir çeşit uyuşmada diyebiliriz :) bir gün asıl bir gün hafif geçiştir..maşallah sana yaa :) ben hala 50 mekiği geçemedim :)
Geçersinnn :)) yarın 100 yap! Hedef koy, her gün biraz daha fazla yapabileceğine odaklan.. kasların ne kadar yanarsa dayanıklılığın o kadar artar bir çeşit uyuşmada diyebiliriz :) bir gün asıl bir gün hafif geçiştir..
25 x 4 yaparsındenicem bakalım ne kadar olacak :)
Zamanla arttirirsin canim hic merak etme ben onuda yapamiyorum sadece kizi arabasina koyup nereye gidiceksem tempolu yuruyorum hepsi bu :)Canım sözümü tuttum spora basladım
Ama öyle kocaman bır spor lıstem yok henüz
16 dakıka yürüdüm hafıf tempoda
30 dakıka strechıng yaptım
Bızım salonun hocası çok gıcık esneklık kazanmadan aletlerı kullanmama ızın vermıyor
Umarim en kisa surede hedefine ulasirsin canimGelis tarihi 14 Aralık
Geliş kilo 58
Hedef kilo 50
Kilo bildirimindeki kilo 57.3
Bence menu cok iyi sadece kahvlatidaki salcadan sos sanirim biraz yagli bisi olsa gerek diye tahmin etmekteyim :)Menüm
Sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salçadan sos
1 kupa süt
İftar
1 kase tarhana çorbası
7 kaşık etli kurufasulye
1 kase yoğurt üzerine keten tohumu
Ara
Yulaf lapa
2 lt su
hee kimse banada destek olmadiydi :) yeme dediler herkesler ama dogru olanda buydu sonucta emek verip ac kaliyoruz o halde yemeyip emegimizin karsiligini almaliyiz dimi amaÜzgünüm Canım ama bu konuda sana katılmıyorum. bence kaçamaklar desteklenmemeli. Bugün terfi kutlama yarın mutsuzum o yüzden yedim. Biz bunlara destek olmak icin degil tam tersi yapmamamız icin biribirimizi uyarmak icin bir aradayiz.
Eki Görüntüle 2081679
Sen sahanesin ya :)Kızlar bugun her saat bası oturdugum yerden mekik cekicem bana bol sans dileyin ahahaha dun yapamadıgım yoganın acısını cıkarmam lazım
Bence cok iyi illaki elestirmek gerekirse suyu arttirabilirsin dicem:) baska birsey gormuyorum benGünaydin kizlar bugunkü menüm
Sabah komşu kahvaltıya cagirdı ama dikkat ettim tabi:)kızartma borek tatlılara dokunmadım
1 Yumurta
3 zeytin
1 minik kaşar peynir
Domates
Salatalık
Cay
Yarım dilim kepek ekmek
Ara kahve
1 kuru incir
1 ceviz
Öğlen
Kepekli galeta×3
Tarhana corba
Ara
1 elma
Avuç içi kadar ceviz
Akşam
6 kasik Yesil mercimek( dunden kalan)
Yoğurt
En az 2 lt su
Spor yok
Canim herkes istedigi diyeti yapiyor sadece birbirimize destek oluyoruz burda :)merhaba hangi diyeti yapıyorsunuz acaba ? ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? kısaca bilgi alabilirmiyim lütfen?
Canim goz capagi icin sutunu damlat gozune cok iyi geliyo ve bide asla kendi elinle temizleme temiz bir nemli bir bezle temizle sutunu sktiktab sonra
tmm canım teşekkür ederim
sanki bugün aç gezmişsin :)
Yemediğin icin seni tebrik ederim.Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim köy peyniri
5 zeytin
Öğlen
7 yk yeşil fasulye
1 bardak ayran
Ara-akşam
3 mercimek köftesi
1 kk eski kaşar
Akşam çayın yanında bir parça dut pestili
Gün içinde 2 lt
Tek şekerli Türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
30 dakika yürüyüş
13 dakika parktaki aletlerle çalışma
Bugün saat 3:00 gibi mercimek köftesi yiyince akşam yemeği yemek istemedim önceki yediklerimesaydım
Akşam pizza waffle yaptım hiçbirine dokunmadım ev halkı afiyetle yedi
Bu kadının çok videosu var İnstagramda çok popüler.. kendi Uygulaması bile var.Türkçe olmasıda ıyıymış
Canım öğlen biraz zayıf olmuş. Bir yogurt koysaydın yanına biraz yeşillik yeseydin.Kızlar bugün ki menüm
Limonlu su
Kahvaltı: müsli yoğurt
Ara: elma + yeşilçay limon + çiğ badem 7 adet
Öğle: noodle çorba
Ara: muz + 7 adet çiğ badem + yeşilçay limon
Akşam: tavuk mantar sote az soya sosu ile
Yatmadan önce limonlu su
Spor :
Ofiste 300 kere mekik
10 dak incelme ölçütü proğramı
100 mekik
2,5 litre su
İş bulmana çok sevindim. İşde diyete alışmak biraz zor oluyor benim kilo almamın nedeni işe başlamakKızlar iyi geceler :) iş buldum yarın iş başı yapacağım inşallah. Doğum günümden sonra değişik şeyler yapmaya başladım. Burayı biraz aksattım ama diyetime devam ediyorum. Sizler nasılsınız?
Benim yulaf lapami denesene evdeki yulaf ezmesi boşa gitmesin.Musli dediğin yulaf ezmesi mi.ben yulaf ezmesi aldım sütle karıştırdım ama hiç yiyemedim attım.
Hep ayni kahvaltıyı yapmak aslında iyi degil.Aslında karbonhidrat almak iyimi hiç bilmiyorum 200 - 25o kcal alıyorum ve ben o kadar alıştım ki canım çekiyor resmen sabahları vazgeçilmezim oldu :)
Yemediğin icin seni tebrik ederim.
Bu kadının çok videosu var İnstagramda çok popüler.. kendi Uygulaması bile var.
Canım öğlen biraz zayıf olmuş. Bir yogurt koysaydın yanına biraz yeşillik yeseydin.
İş bulmana çok sevindim. İşde diyete alışmak biraz zor oluyor benim kilo almamın nedeni işe başlamak
Benim yulaf lapami denesene evdeki yulaf ezmesi boşa gitmesin.
Nasıl yapıyorsun canın bir anlatılmısin deneyeyim belki beğenirim.
Hep ayni kahvaltıyı yapmak aslında iyi degil.
Birazda yumurta peynir ile kahvaltı yapsan.
Bir de yedigin muslinin icindekileri kontrol ettin mi? Eklenti şeker, yağ yok degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?