Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya evet bende yiyemeden bırakmıştım bah :)

lapanın yanında kefir fazla gelmiş olabilir. ikisinde de süt var. lapanın yanında en iyisi bitki çayı.
menünü beğendim cnm afiyet olsun. lapayı denemene de sevindim. tadını nasıl buldun ? tatlı krizini şekerszi çözer mi?

şu kınaya aç gitme. akşam yemeğini yiyip git. böylece teklif edilen şeylere hayır diyebilir sadece varsa biraz kuruyemiş ile atlatabilirsin.

canım çok az olmuş. vücudun kıtlık çekecek kaslarından kilo vermeye başlayacaksın.

canım çok az olmuş. vücudun kıtlık çekecek kaslarından kilo vermeye başlayacaksın.

yiyemiyorum ki tıkanıyorum hemen zorlasam mı napsam kedimi . ama şuan çok açım. saat 12 olsun diye 4 gözle bekliyorum yemek molasına çıkmak için inşallah çorba da tıkanmam hemen

Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haslanmıs yumurta
5 zeytin
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim kepek ekmek
Çay

Ara türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz

Öğle

Mercimek corba 1 kase
3 kepekli galeta

Ara
1 kuru incir
13 tane fındık

Aksam
Patlıcan yemeği 7 yk
1 kase yoğurt
Salata

En az 2 lt su

Bugunki menum :)
09.00eynir
1domates
1salatalik
1yumurta
12.00:2mandalina
6findik
2ceviz
15.00:haslanmis tuzsuz tavuk eti
1bardak ayran
Salata
18.00:10adet siyah uzum
1bardak ayran
21.00:dugune gidicem dugun yemekli gitmeden salata yerim ordada bakalim yemek bana uygunsa yerim degilse meze olarak cacik getiriyolar onu yerim :)
00.00: muhtemelen duggnde yicek birsey bulamam cok acikmis olurum vee
2mandlina
1bardak sut (cok iyi gelicek:)) )
3lt su icilucek
Dugunde halay cekilicek(spordan sayak)

Yılın en uzun gecesı
Yarın artık günler uzamaya başlayacak
Belkıde göz açıp kapatıp Bahar geldı dıyecez
Zaman akıyor kuzular
Ayy en sevdigim nedir bu saat 3.40dedimi hava karariyo icin daraliyo ben yaz insaniyim gunesi aydinligi cok seviyorum bahar gelsin yaz gelsin :)

Can ici gece yedigim mecburi sut veriyorum ve benim essek dun gece 3te uydu felaket acikiyorum ve ben yemezsem daha once denedim sutum azaliyo o yuzden dnegelemek acisindan gece 12de yemek zorunda kaliyorum

Hehehe bende sunnete gidiyorum kiz bugun denk gelmeyelim:) bence cok iyi ama sadece fikir olsrak sunuyorum muzu ilk ara ogundeki birseyle degistir bence hani muz sekerli ya erken saatte yemende fayda var bence :)

Oncelikle tabiki bence :) 2yumurta cok ben haftada 4gunde gunde 1tane yiyorum birde snaki findik saisi cokmu her nekadar taze findik fidtigin yag yakma ozelligi varsada findik yagli bir yiyecek ters tepmesin

Banduma ne canim ilk kez duyuyorum :)

Zerra sana bırsey soyleyımmı
Bak fevrı karar verıyorsun ınankı
Motıvasyonun varken bırakma derım
Yok ıllada gıdecem dıyorsan lütfen hedefe ulaşmaya bak canım
yazdıklarım yazamadıklarım yanlış anlaşıldı yanlış anlattım..birbirimizi görmesekte hakkımız geçiyor.bir bakışın bile hakkı varken istemeden sizleri kırdığım için çok üzüldüm ağladım..bile isteye kasıtlı birşey yoktu kesinlikle..

bunları unutursak devam etmek isterim...daha çok katılımda olmaya çalışıırım..inşallah
accık karbonhidrat fazla olmuş ama bugün telafi etmeye çalış canım
kız bi de normal kahvaltı yapsan..var mı türk usulü kahvaltı gibi..
zerra bulgur demişken ben etli bulgurlu lahana dolması yapıcam dahaa eşim lahana almış :)))
aman yağa dikkat canım..dolma yağı sever ama sen yağsız yap kuzum
Aaa bu arada bir avuç beyaz leblebi yedim kızlar..
çok acıkırsam ben de su eşliğinde yiyorum tok tutuyor
hayırlı olsun işin canım
bravo valla nasıl yemedin :)
ben de hayret ettim kendime ama önceki günler için çok kızgındım kendime...
bi 5 kilo giderse ödül verecem inşallah kendime
rahatsızlığın boyutu önemli canım..bir çok kişi de ilaç kullanmak zorunda kalabiliyor..
psikiyatrik destek alman çok iyi olur
Ah su 59.2 yi bende gorebilexekmiyim:)))
aynen ben de59 ları görmek istiyorum
yine iyi atlatmışşın canım..oruç daha çok mu
sabahları 1 dilim tb yada çavdar ekmeği eklesen menüne..vücut tüm gün açlıktan sonra enerjiye ihtiyaç duyar..onuda ekmekle almak iyi olur

Tavsiyeler için sağol canım estağfurullah neden yanlış anlayim uyku saati hasta olduğunda düzen bir kaç gün bozuldu ama tekrar toparladık canım mama saatleri de hep hastanedeki gibi devam ettik ama reflüsü olduğu için büyüdükçe de arttı sanki mama dengesi bozuldu az içiyor ve sık içiyor saatleri uzatamıyorum doktorla da konuştum midesi hassas olduğu için istese de fazla içemez az içmek zorunda olduğu içinde sık acıkıyor dedi önümüzdeki ay ilaç yazacak midesine tedavi edecek inşallah o zaman eski mama düzenine dönebiliriz

Gecmis olsun canim dikkat et ayaklarini sicak tut isyerinde elektrikli soba varsa masanin yanina koy ben calisirken oyle yapardim.benimde bugun bitti regl im.
Birkac kisi de gordum grupca regl olduk heralde

Benım 4 kızım var
2 si 21 yasında aynı sen gıbı tripcan o nedenle sen takılma ağlama üzülme
Robot degılız kı arada atar yaparız
Arada bocegım cıcegım oluruz
Kızların ergenlıgınden en ıyı yaptıgım şey unutmak zaten
Herseyı unutalım devam et
Listede hersey degıl hem onemlı olan motıvasyon

sabahları protein için 2 yumurta güzel ama birinin sadece beyazını yiyebilir hatta 1 tam 2 beyaz bile yapabilirsin sonuçta başka protein kaynağın yok.

yumurta yemekten korkmamak lazım. yumurta en iyi protein kaynağı..

Kizlar 7 zeytin bir incir mucuzesi filan yaziyor bir yerdee kizlaaaar, genclesme filanda diyo
Evet canim ben de duydum onu sabah ac karina yiyorlar galiba. Denemek te fayda var.
Bende simdilik 3 mill yapiyorum kondisyonum artinca 5 mill 68 dk. Kosmali leslie ye gecicem onu yapinca pertim cikiyo cunku.

Bu ara biraz moralim bozuk canim hiç birşey ıstemiyo kuzum
Canim az yersen vucut drencin duser sende hasta olursun bebegin icin guclu olmak zorundasin senin moralinin bozuklugu ona da yansir. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…