- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Evet canim ben de duydum onu sabah ac karina yiyorlar galiba. Denemek te fayda var.
Bende simdilik 3 mill yapiyorum kondisyonum artinca 5 mill 68 dk. Kosmali leslie ye gecicem onu yapinca pertim cikiyo cunku.
Canim az yersen vucut drencin duser sende hasta olursun bebegin icin guclu olmak zorundasin senin moralinin bozuklugu ona da yansir. Dikkat et kendine
Benim kizimda tam 13 yasinda simdiden basladi trip atmayaBenım 4 kızım var
2 si 21 yasında aynı sen gıbı tripcan o nedenle sen takılma ağlama üzülme
Robot degılız kı arada atar yaparız
Arada bocegım cıcegım oluruz
Kızların ergenlıgınden en ıyı yaptıgım şey unutmak zaten
Herseyı unutalım devam et
Listede hersey degıl hem onemlı olan motıvasyon
Aslinda haklisin canim ama iste hic ihtiyac duymuyorum yoska evde cavdar ekmegi var esim yiyo aslinda sabahlari 1dilim yesem fena olmaz hani ama hic canim istemiyo :)yazdıklarım yazamadıklarım yanlış anlaşıldı yanlış anlattım..birbirimizi görmesekte hakkımız geçiyor.bir bakışın bile hakkı varken istemeden sizleri kırdığım için çok üzüldüm ağladım..bile isteye kasıtlı birşey yoktu kesinlikle..
bunları unutursak devam etmek isterim...daha çok katılımda olmaya çalışıırım..inşallah
accık karbonhidrat fazla olmuş ama bugün telafi etmeye çalış canım
kız bi de normal kahvaltı yapsan..var mı türk usulü kahvaltı gibi..
aman yağa dikkat canım..dolma yağı sever ama sen yağsız yap kuzum
çok acıkırsam ben de su eşliğinde yiyorum tok tutuyor
hayırlı olsun işin canım
ben de hayret ettim kendimeama önceki günler için çok kızgındım kendime...
bi 5 kilo giderse ödül verecem inşallah kendime
rahatsızlığın boyutu önemli canım..bir çok kişi de ilaç kullanmak zorunda kalabiliyor..
psikiyatrik destek alman çok iyi olur
aynen ben de59 ları görmek istiyorum
yine iyi atlatmışşın canım..oruç daha çok mu
sabahları 1 dilim tb yada çavdar ekmeği eklesen menüne..vücut tüm gün açlıktan sonra enerjiye ihtiyaç duyar..onuda ekmekle almak iyi olur
Olsun canim hoca oyle diyorsa vardir bi bildigi. Esnekligi kazsninca demekki baya yorucak seni. Ben leslie sonrasi esnemeye bile useniyorum az bisey bacaklarimi esnetiyorum o kadar.Canım sözümü tuttum spora basladım
Ama öyle kocaman bır spor lıstem yok henüz
16 dakıka yürüdüm hafıf tempoda
30 dakıka strechıng yaptım
Bızım salonun hocası çok gıcık esneklık kazanmadan aletlerı kullanmama ızın vermıyor
Ben lahanayi yemek olarak pisiriyorum bilendirdan gecirince yiyemiyorum.Lahana çorbası pişiyor ev kokuyor bu yerken nasıl olur ki
Yolunda olsa solugu burda alirim canim benim. Sen de havalar nasil beril im.Nasılsın hersey yolundamı
bu adam bır pımpırıklı kı sormaOlsun canim hoca oyle diyorsa vardir bi bildigi. Esnekligi kazsninca demekki baya yorucak seni. Ben leslie sonrasi esnemeye bile useniyorum az bisey bacaklarimi esnetiyorum o kadar.
Balim oyle hemen pes edip kacmak yok burada hepimiz birbirimize destek olmak icin variz.Teşekkür ediyorum umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız.bu zamana kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim
Ben hayatı totısten okuyom artık balımYolunda olsa solugu burda alirim canim benim. Sen de havalar nasil beril im.
Gecmis olsun canim dikkat et ayaklarini sicak tut isyerinde elektrikli soba varsa masanin yanina koy ben calisirken oyle yapardim.benimde bugun bitti regl im.
Birkac kisi de gordum grupca regl olduk heralde
Dün kokusunu çektım pişerken sabah denedım gıtmıyor yutamıyomBen lahanayi yemek olarak pisiriyorum bilendirdan gecirince yiyemiyorum.
2 porsiyonluk kilitli buzdolabi posetlerine koyup buzluga atiyorum cunku koca bi tencere yemek oluyo bozulmasin diye oyle cozum buldum. Acil durumlarda cikarip isitip yiyorum tavsiye ederim kaptanim.
Hem daha leziz oluyo kendimize de eziyet etmemize gerek yok bence...
Nehir çok tatlısın cokkkkBalim oyle hemen pes edip kacmak yok burada hepimiz birbirimize destek olmak icin variz.
Burasi sosyal platform yazarak iletisim kuruyoruz o yuzden yazdigimiz kelimelere daha da dikkat etmeliyiz. Alinganlik olmamasi adina.
Senden bir olgunluk bekliyorum listeye giremesende burada devam et kaptanimizin da dedigi gibi unut gecmisi onumuze odaklanalim. Birbirimizi motive edelim. Kabul edelim hepimizin buraya ihtiyaci var...seninde var boyle birakmana uzuldum acikcasi...
İnsallah canımYa insalakh bu benim son reglim olur
ay aman iyi yinede biraz incelme var :)Canim ben regl ken 2kilo fark eder denenmiz ve kanitlanmistir uzme canini
Offff şurda 9 gün kaldı yenı yıla
Hıc bır yapacagımı bıtıremedım ben ya
Bugun dolaplardan basladım bakalım
Noel tatılı bıtene kadar evı toparlarsam eger
Haftaya cuma alış verıse çıkarım
Ct mısafır ağırlama faslına gecerım
Pz kırmızı donumu gıyer
Dılegımı tutar nar kurarım
Sonra sıpalarla havai fısek patlatır
Hosgeldın 2018 benı mutlu et hazırım telkınlerıyle uyuyurum gari
Ben cok gec yatiyorum ya 1-2 arasi :) aslinda cokta sorun degil ama birazdan yiyebilirim canim istemedi degil :))Hehehe bende sunnete gidiyorum kiz bugun denk gelmeyelim:) bence cok iyi ama sadece fikir olsrak sunuyorum muzu ilk ara ogundeki birseyle degistir bence hani muz sekerli ya erken saatte yemende fayda var bence :)
Benım hoca spor yaparken yesıl cay yaptırıp ıcıne lımon sıktırıp spor boyunca yudum yudum içiriyor yağ yakıyormuşay aman iyi yinede biraz incelme var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?