Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Niye bilmiyorum ama sanki kilo veremiyorum kızlar ya bide bir iki gündür tartılıp duruyorum aslında haftada 1 kez aynı gün olunca doğru kiloyu görüyormuşuz

Benim kizimda tam 13 yasinda simdiden basladi trip atmaya
Anne olmak kolay degil napalim idare ediyoruz.
Oglumda 4.5 yasinda biraz once anne kek yapalim dedi birlikte kek yaptik simdi firinin dibinden ayrilmiyo...
Evde mis gibi kek koktu... ama ev halki yesin bana yookk...

Aslinda haklisin canim ama iste hic ihtiyac duymuyorum yoska evde cavdar ekmegi var esim yiyo aslinda sabahlari 1dilim yesem fena olmaz hani ama hic canim istemiyo :)

Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda

Olsun canim hoca oyle diyorsa vardir bi bildigi. Esnekligi kazsninca demekki baya yorucak seni. Ben leslie sonrasi esnemeye bile useniyorum az bisey bacaklarimi esnetiyorum o kadar.

Lahana çorbası pişiyor ev kokuyor bu yerken nasıl olur ki
Ben lahanayi yemek olarak pisiriyorum bilendirdan gecirince yiyemiyorum.
2 porsiyonluk kilitli buzdolabi posetlerine koyup buzluga atiyorum cunku koca bi tencere yemek oluyo bozulmasin diye oyle cozum buldum. Acil durumlarda cikarip isitip yiyorum tavsiye ederim kaptanim.
Hem daha leziz oluyo kendimize de eziyet etmemize gerek yok bence...

Çok soguk üsüyom yaaaaa
Olsun canim hoca oyle diyorsa vardir bi bildigi. Esnekligi kazsninca demekki baya yorucak seni. Ben leslie sonrasi esnemeye bile useniyorum az bisey bacaklarimi esnetiyorum o kadar.
bu adam bır pımpırıklı kı sorma
Salonda bırıne bırsey olur dıye sıkı tutuyorlar
Burda böyle yerler sıkı kontrol altında oluyor

Teşekkür ediyorum umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız.bu zamana kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim
Balim oyle hemen pes edip kacmak yok burada hepimiz birbirimize destek olmak icin variz.
Burasi sosyal platform yazarak iletisim kuruyoruz o yuzden yazdigimiz kelimelere daha da dikkat etmeliyiz. Alinganlik olmamasi adina.
Senden bir olgunluk bekliyorum listeye giremesende burada devam et kaptanimizin da dedigi gibi unut gecmisi onumuze odaklanalim. Birbirimizi motive edelim. Kabul edelim hepimizin buraya ihtiyaci var...seninde var boyle birakmana uzuldum acikcasi...

Yolunda olsa solugu burda alirim canim benim. Sen de havalar nasil beril im.
Ben hayatı totısten okuyom artık balım
Delılıkte level atladım
İş batmıs amannnnn
Koca gıtmiş bosverrre
Kızın hormonları onu dellendırıyır oda benı sallaaaa
Nefes alıyom ya mecbur bıryerlerden hayata tutunacam işte

Dün kokusunu çektım pişerken sabah denedım gıtmıyor yutamıyom
Böyle bır Nimet olamaz kuzum
Kızlar yapamıyom resmen mıdem tırmalanıyor

Nehir çok tatlısın cokkkk

Offff şurda 9 gün kaldı yenı yıla
Hıc bır yapacagımı bıtıremedım ben ya
Bugun dolaplardan basladım bakalım
Noel tatılı bıtene kadar evı toparlarsam eger
Haftaya cuma alış verıse çıkarım
Ct mısafır ağırlama faslına gecerım
Pz kırmızı donumu gıyer
Dılegımı tutar nar kurarım
Sonra sıpalarla havai fısek patlatır
Hosgeldın 2018 benı mutlu et hazırım telkınlerıyle uyuyurum gari

Su kırmızı donu bi giyemedim yilbaslarinda.ahtim var bu sene bende giyeyim bari

Hehehe bende sunnete gidiyorum kiz bugun denk gelmeyelim:) bence cok iyi ama sadece fikir olsrak sunuyorum muzu ilk ara ogundeki birseyle degistir bence hani muz sekerli ya erken saatte yemende fayda var bence :)
Ben cok gec yatiyorum ya 1-2 arasi :) aslinda cokta sorun degil ama birazdan yiyebilirim canim istemedi degil :))

zerra haftasonlari normal yapiyorum ya :)) aslinda zamanim cok olmuyo masamda yiyorum iste calisirken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…