Bundan sonra bayram seyran sonrası üç gün protein diyeti yapıcam :)Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim parktakini yapmaya devam
Bebek arabasına koy canım hızlı hızlı sür beş sene önce ben önce ben öyle yapıyordum
Sarımsağı bayılırım hemen hemen her yemeğin içine bir tane atıyorum sanırım bir diş
Üst bacak ölçüsüne gerek var mı ki ben göğüs kalça bel ölçıyorum genelde
Evet Protein güzel kilo verdiriyor
Hem öğlen hem akşam çok karbonhidrat almışsın canım öğlen yediysen akşam hafif geçirecektin
Günaydın kızlar.. protein diyeti işe yarıyor, diyeceklerim bu kadar.. teşekkürler
bu çok genel geçer bir yöntem değil mesela 1 yumruk kadar pasta yediğimi düşünbi kitapta okumuştum insanın sağlıklı olabilmesi için öğünlerde kendi yumruğundan fazla yememesi gerekiyormuş. Yani kendi yumruğumuz kadar beslenerek doyuyormuşuz
canım migrenin sebebi ayran detoksu olabilir. sonuçta çok az kalori alıyorsun ve seni tutmuyor.Günaydın kızlar migrenim tuttu günü bugün ikinci gün yarın inşallah beni terkedip gidiyor bu şekilde çalışmak çok zor ama çalışmak zorundayız ne yazıkki
Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim parktakini yapmaya devam
Bebek arabasına koy canım hızlı hızlı sür beş sene önce ben önce ben öyle yapıyordum
Sarımsağı bayılırım hemen hemen her yemeğin içine bir tane atıyorum sanırım bir diş
Üst bacak ölçüsüne gerek var mı ki ben göğüs kalça bel ölçıyorum genelde
Evet Protein güzel kilo verdiriyor
Hem öğlen hem akşam çok karbonhidrat almışsın canım öğlen yediysen akşam hafif geçirecektin
Buna karşılık yağsız çiğ sebzeler sınırsız olabilir. Çünkü onları yerden zaten onların kalorisinden çok enerji harcıyorsunuz böylece 0 kalori haline geliyor.bi kitapta okumuştum insanın sağlıklı olabilmesi için öğünlerde kendi yumruğundan fazla yememesi gerekiyormuş. Yani kendi yumruğumuz kadar beslenerek doyuyormuşuz
Kendimi salıcağımı düşünmüyorum çünkü düzgün bir fiziğim olması için daha çok çalışmalıyım.. geçen sene temmuz ayında sigara içmeme kararı aldım, bu sene için ise sağlıklı beslenmek ve düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum..işe yarar ama uzun süre yapmamak lazım. ve geri alması kolaydır.
bu çok genel geçer bir yöntem değil mesela 1 yumruk kadar pasta yediğimi düşünveya 1 yumruk kadar yağsız marul yesen de çok az gelir. bu porsiyon kontrolu için bir görsel vardı bulabilirsem koyayım.
canım migrenin sebebi ayran detoksu olabilir. sonuçta çok az kalori alıyorsun ve seni tutmuyor.
açlık ve yetersiz besin migrenini tetiklemiş olabilir.
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar migrenim tuttu günü bugün ikinci gün yarın inşallah beni terkedip gidiyor bu şekilde çalışmak çok zor ama çalışmak zorundayız ne yazıkki
canım o bitteri yersen bugünkü sonucu yarın göremezsin. zaten fazlayıla yağ ve karbon var zeytinleri yemesen iyi olacaktı.Menüm
Kahvaltı: bir miktar soğan, bir adet büyük mantar, bir tutam ıspanak, karabiber, pulbiber, tuz üzerine çırpılmış bir adet yumurta (benim enfes omlet tarifim) yanına bir adet ince dilim gravyer, 4 adet zeytin
Türk kahvesi sade + 2 adet şan fıstıklı bitter çikolata (Bengi__ yeme dersen yemem)
Öğle: bir adet haşlanmış tavuk budu, 3 adet mantar ızgara bir adet küçük boy salatalık (sıfır tuz)
Ara: 6 adet çiğ fındık + yoğurt
Akşam: Dün yaptığım tavuk çorbası bol tavuk parçacıklı, közlenmiş kırmızı biber salatası yoğurt ile..
Spor: Allah ne verdiyse :)))
2000 kere twister
8dak incelme ölçütü (squat)
25 dak yoga
2,5 litre su
Yatmadan önce limonlu su
Köz biberin nesi var ki?? Yoğurt lor yerine yiyicem yapmaaaa daha az kalorili! çikolata fazla spor yapacağım için hiç koymaz ama senimi kırıcam yemiyorum tamam ok :))canım o bitteri yersen bugünkü sonucu yarın göremezsin. zaten fazlayıla yağ ve karbon var zeytinleri yemesen iyi olacaktı.
salatalığı da unut, biber salatasını da akşama yoğurt yeme.
yarın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan bunları çıkarmalısın. yoksa puffffffff
çikolata
salatalık
köz biber
yoğurt
cuma eski düzene dönersin bir gün daha dayan.
Ben de sonucu merak ediyorum zira 66 çıkarsam yine kendimi furacağımGünaydın kızlarrr tartıya son bir gün :)
Ben geçen cumadan beri tartılmadımçok merak ediyorum 1 haftalık sonucuu
canım bu diyette onemli olan kalori değil. karbon ve yağ oranları..Köz biberin nesi var ki?? Yoğurt lor yerine yiyicem yapmaaaa daha az kalorili! çikolata fazla spor yapacağım için hiç koymaz ama senimi kırıcam yemiyorum tamam ok :))
Salatalık ve çikolatayı çıkardım diğerlerini yiyicem sorry yoğurt iki kaşıklık porsiyon olarak düşün çok değil yani..
Böyle menuleri gordukce keske et yiyebilsem diyorum hem yapmasi kolay hem de az kaloriliMenüm
Kahvaltı: bir miktar soğan, bir adet büyük mantar, bir tutam ıspanak, karabiber, pulbiber, tuz üzerine çırpılmış bir adet yumurta (benim enfes omlet tarifim) yanına bir adet ince dilim gravyer, 4 adet zeytin
Türk kahvesi sade + 2 adet şan fıstıklı bitter çikolata (Bengi__ yeme dersen yemem)
Öğle: bir adet haşlanmış tavuk budu, 3 adet mantar ızgara bir adet küçük boy salatalık (sıfır tuz)
Ara: 6 adet çiğ fındık + yoğurt
Akşam: Dün yaptığım tavuk çorbası bol tavuk parçacıklı, közlenmiş kırmızı biber salatası yoğurt ile..
Spor: Allah ne verdiyse :)))
2000 kere twister
8dak incelme ölçütü (squat)
25 dak yoga
2,5 litre su
Yatmadan önce limonlu su
canım et yemem sebebin fiziksel mi ruhsal mı?Böyle menuleri gordukce keske et yiyebilsem diyorum hem yapmasi kolay hem de az kalorili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?