Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar migrenim tuttu günü bugün ikinci gün yarın inşallah beni terkedip gidiyor bu şekilde çalışmak çok zor ama çalışmak zorundayız ne yazıkki

Cüzdanım arabada kalmış.. tabi eşim işe gitti araba ile.. ne kadar da kötü.. herşeyim ordaydı para, kentkart napalım işe gidemicem bugün bol bol spor yaparım artık :)) yoga, incelme ölçütü (squat) twister 2000 kere kim bilir belki 58leri görmem yakındır haa

Bundan sonra bayram seyran sonrası üç gün protein diyeti yapıcam :)

Günaydın kızlar.. protein diyeti işe yarıyor, diyeceklerim bu kadar.. teşekkürler

işe yarar ama uzun süre yapmamak lazım. ve geri alması kolaydır.

bi kitapta okumuştum insanın sağlıklı olabilmesi için öğünlerde kendi yumruğundan fazla yememesi gerekiyormuş. Yani kendi yumruğumuz kadar beslenerek doyuyormuşuz
bu çok genel geçer bir yöntem değil mesela 1 yumruk kadar pasta yediğimi düşün veya 1 yumruk kadar yağsız marul yesen de çok az gelir. bu porsiyon kontrolu için bir görsel vardı bulabilirsem koyayım.

Günaydın kızlar migrenim tuttu günü bugün ikinci gün yarın inşallah beni terkedip gidiyor bu şekilde çalışmak çok zor ama çalışmak zorundayız ne yazıkki
canım migrenin sebebi ayran detoksu olabilir. sonuçta çok az kalori alıyorsun ve seni tutmuyor.
açlık ve yetersiz besin migrenini tetiklemiş olabilir.

evet malesef

bi kitapta okumuştum insanın sağlıklı olabilmesi için öğünlerde kendi yumruğundan fazla yememesi gerekiyormuş. Yani kendi yumruğumuz kadar beslenerek doyuyormuşuz
Buna karşılık yağsız çiğ sebzeler sınırsız olabilir. Çünkü onları yerden zaten onların kalorisinden çok enerji harcıyorsunuz böylece 0 kalori haline geliyor.

bu çok genel geçer bir yöntem değil mesela 1 yumruk kadar pasta yediğimi düşün veya 1 yumruk kadar yağsız marul yesen de çok az gelir. bu porsiyon kontrolu için bir görsel vardı bulabilirsem koyayım.

kitabın yazarı çok iddialıydı ama ben zaten ona uyabilseydim bugün burda bu kg da olmazdım benim porsiyonlarım maşallah 5 er yumruk

Menüm

Kahvaltı: bir miktar soğan, bir adet büyük mantar, bir tutam ıspanak, karabiber, pulbiber, tuz üzerine çırpılmış bir adet yumurta (benim enfes omlet tarifim) yanına bir adet ince dilim gravyer, 4 adet zeytin

Türk kahvesi sade + 2 adet şan fıstıklı bitter çikolata ( Bengi__ yeme dersen yemem)

Öğle: bir adet haşlanmış tavuk budu, 3 adet mantar ızgara bir adet küçük boy salatalık (sıfır tuz)

Ara: 6 adet çiğ fındık + yoğurt

Akşam: Dün yaptığım tavuk çorbası bol tavuk parçacıklı, közlenmiş kırmızı biber salatası yoğurt ile..

Spor: Allah ne verdiyse :)))
2000 kere twister
8dak incelme ölçütü (squat)
25 dak yoga

2,5 litre su
Yatmadan önce limonlu su

Kendimi salıcağımı düşünmüyorum çünkü düzgün bir fiziğim olması için daha çok çalışmalıyım.. geçen sene temmuz ayında sigara içmeme kararı aldım, bu sene için ise sağlıklı beslenmek ve düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum..

Günaydın kızlarrr tartıya son bir gün :)
Ben geçen cumadan beri tartılmadımçok merak ediyorum 1 haftalık sonucuu

Çok geçmiş olsun

canım o bitteri yersen bugünkü sonucu yarın göremezsin. zaten fazlayıla yağ ve karbon var zeytinleri yemesen iyi olacaktı.
salatalığı da unut, biber salatasını da akşama yoğurt yeme.
yarın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan bunları çıkarmalısın. yoksa puffffffff

çikolata
salatalık
köz biber
yoğurt

cuma eski düzene dönersin bir gün daha dayan.

Köz biberin nesi var ki?? Yoğurt lor yerine yiyicem yapmaaaa daha az kalorili! çikolata fazla spor yapacağım için hiç koymaz ama senimi kırıcam yemiyorum tamam ok :))

Salatalık ve çikolatayı çıkardım diğerlerini yiyicem sorry yoğurt iki kaşıklık porsiyon olarak düşün çok değil yani..

canım bu diyette onemli olan kalori değil. karbon ve yağ oranları..
köz biber çok karbonhidrat var. bari yoğurdu çıkarmıyorsan onu çıkar. lor ye yumurta ye OK ama bunlar tehlikeli.. bir günlük daha dayan. bugün sonucun değişmesi küçük bir yanlış yemeye bakar. bu diyet böyledir. zaten bu yüzden sağlıklı olmadığını söyleyip duruyorum.

Böyle menuleri gordukce keske et yiyebilsem diyorum hem yapmasi kolay hem de az kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…