Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Azminden dolayi tebrikler
Su 66 direncini kirdinmi gerisi gelicek insallah

yarın tartı günü harika rakamlarla geliyorum sabaha kadar kilo almazsam tabi :)
bi de dün arkadaşım geldi bir dilim püskülü pasta yedim 2 bardak çayla ama onun arkasından müzik eşliğinde yarım saat kadar spor yaptırdım
Harika bi rakam. Puskullu pasta mi.kiskaniliyosun valla ne diyim yakiyo vucudun masallah.
Kac yasindasin canim merak ettim cok rahat kilo veriyosun.

Ne güzel işe gidememe lüksün var
Bundan sonra bayram seyran sonrası üç gün protein diyeti yapıcam :)
Evet ara ara olabilir ama sürekli benim yapacağım bir diyet değil
Yok ondan değil ondan önceki gün başlamıştı zaten üç gün sürüyor yapacak bir şey yok
Of mantarı çok severim

Çok geçmiş olsun
Çok sağ ol canım
Ben de sonucu merak ediyorum zira 66 çıkarsam yine kendimi furacağım
İyi çıkar inşallah kuzum

Günaydın canlar hepimiz için kacamaksiz ve yarın tartı da bol eksiler göreceğimiz bir gün olsun
Günaydın canım inşallah
Günaydın kızlar
Günaydın kaptanım

Sanada kuzum

Harika bi rakam. Puskullu pasta mi.kiskaniliyosun valla ne diyim yakiyo vucudun masallah.
Kac yasindasin canim merak ettim cok rahat kilo veriyosun.

26 yaşındayım . işe gidip gelirken sürekli yürüyorum onun etkisi çok sanırım hava güzel olunca yolu uzatıyorum o bana baaya etki ediyor günde en az 6 bin adım atıyorum

Kızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Bırde bol eşofman vs gıyıyorum
Acaba korse mı gıysem

ben aliexpresten bi korse aldım fıtnıs korsesi diye geçiyo şu sürekli reklamları yapılan çıtçıtlı geçirmeli korse bazen spor yaparken takıyorum acayip terletiyo etkisi olur diye düşünüyorum tak bence korse

Tersen zıyade sallanması rahatsızlık verıyor

canım et yemem sebebin fiziksel mi ruhsal mı?
yani bende şeker yemiyorum ama bu sevmediğim için değiş yememeyi tercih ettiğim için yani ruhsal..
Kücukken yasadığim bir olayin etkisi ile yiyemiyorum en son 3 yasinda yemisim hamilelikte esim cok zorladı ama 1 kofte yoyebilmek icin nerdeyse yarim ekmek yiyordum tadi gitsin diye yani beceremedim yemeyi psikolojik yani cocukluguma inmek lazim

Helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…