AminnnnGünaydın canlar hepimiz için kacamaksiz ve yarın tartı da bol eksiler göreceğimiz bir gün olsun
Ne kadar başarırim bilmiyorum ama mümkün olduğunca az karbonhidratlı bir gün geçirmek istiyorum bu gün çünkü sıkıldım artık tarti da ayni rakami görmektenBugun dıkkatlı olalım yarına yüzümüz gülsün bacılar
Ay ınsallah yarın eksı gorursunde hevesın gelır yıne canımNe kadar başarırim bilmiyorum ama mümkün olduğunca az karbonhidratlı bir gün geçirmek istiyorum bu gün çünkü sıkıldım artık tarti da ayni rakami görmekten
Sende benim gibisin yaa bende severim aslında eti ama ya yasak en az 2 ay yeme demişti doktorBöyle menuleri gordukce keske et yiyebilsem diyorum hem yapmasi kolay hem de az kalorili
İnşallah yarın istediğin rakamı görürsün canımNe kadar başarırim bilmiyorum ama mümkün olduğunca az karbonhidratlı bir gün geçirmek istiyorum bu gün çünkü sıkıldım artık tarti da ayni rakami görmekten
Bugun yapmayacakmisin yaniBenim iyi gidiyor hatta dün çorbanın hepsini yemedim ona da üzüldüm fazla geldi migrenim tuttu zaten önceki gün midem bulanıyor bugün sonra yemeye çalışacağım
Tek basina beni zayiflatsin demiyorum ama zor kilo verdigim icin destekleyecek seylere ihtiyacim var sanki ve spor yapamiyorum evde kosu bandim var onu bile kullana miyorum. Kucuk cocugum var hic birakmiyo pesimi ve gynde bi saat bile ona bakacak kimsem yok
Kızlar geç de olsa geldim ben de.
Bugünkü menüm şöyle:
Sabah: uyanır uyanmaz yarım litre suya yarım limon sıkıp içtim
1 yağsız yumurta
1kb tulum peyniri
1 dilim kızarmış buğday ekmeği
Ara:
Yeşil çay
Sade kahve
öğlen:
1 kücük kutu light ton balığı
1.5 dilim cheddar peyniri
1 dilim kızarmış buğday ekmeği
Ara :
1 kırmızı elma
yeşil çay
Akşam:
domates, salatalık, renkli biber salatası(yağsız, bol limon ve kekikli)
100 gr yoğurt
1 tane fırında pişirilmiş sebze schnitzeli(vejeteryan)
1 tane kraker
Ara:
2 şişe sade soda(limon sıktım)
badem
Sonra çok acıktım dayanamadım 1.5 krakere biraz peynir sürüp yedim
Kızlar maalesef bugün de 2 bardak light kola içtim. Yarın 1 bardağa düşürmeyi planlıyorum ve gece acıkırsam yağsız süt alıp içeceğim...
herkese günaydınnn
dünki menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ve 2 dilim peynir
öğlen 1 tabak lahana sarması ve 1 kase salata
ara öğün 1 fincan kahve ve 1 avuç fıstık
akşam patates köftesi yaptım (çok pişmanım diyetimi altüst etti tavsiye etmiyorum bu nedenle)
Hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum
Helal sana bacım. Bende bana ikram edilen çokoprensten yemedim. Aferin bizeKızlar şimdi kahvaltı hazırladım 2 tane de üstü bitter çikolata kaplı bisküvi koydum. Birinden ufacik bir isirikta aldim SonraBengi__ nin dediği gibi paketin arkasına baktım o iki tane bisküvi 112 kalori ve 5.0 oranında şeker var. Ben de onları attım ve kendime tarçınlı süt yaptım kendimi seviyorum
Evet yarar cunku bnede zamaninda dukan yapmistim protein agirliklifir kendisi 12kg vermistim tedavi hamilelik derken fazlasini aldim ama vermistim yaniGünaydın kızlar.. protein diyeti işe yarıyor, diyeceklerim bu kadar.. teşekkürler
Anammm bence cok az bu :)))bi kitapta okumuştum insanın sağlıklı olabilmesi için öğünlerde kendi yumruğundan fazla yememesi gerekiyormuş. Yani kendi yumruğumuz kadar beslenerek doyuyormuşuz
Kızlar şimdi kahvaltı hazırladım 2 tane de üstü bitter çikolata kaplı bisküvi koydum. Birinden ufacik bir isirikta aldim SonraBengi__ nin dediği gibi paketin arkasına baktım o iki tane bisküvi 112 kalori ve 5.0 oranında şeker var. Ben de onları attım ve kendime tarçınlı süt yaptım kendimi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?