Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne kadar başarırim bilmiyorum ama mümkün olduğunca az karbonhidratlı bir gün geçirmek istiyorum bu gün çünkü sıkıldım artık tarti da ayni rakami görmekten
İnşallah yarın istediğin rakamı görürsün canım

günaydın kızlar .

dünki menüm

sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz

öğlen : makarna + salata

ara öğün : adaçayı

akşam : iki kaşık pilav + 4 kanat ızgara+ salata

yarım muz bir mandalina

kahve içmedim dün ama sporumu yaptım 50 mekik + 30dk dinlene dinlene kol bacak hareketleri

bi de dün arkadaşım geldi bir dilim püskülü pasta yedim 2 bardak çayla ama onun arkasından müzik eşliğinde yarım saat kadar spor yaptırdım

canım sarımsak doğal antibiyotiktir sabahları aç karna yutukursa kışı daha sağlıklı geçiriyorsun diye biliyorum. ben sabahları 1 bardak ılık suya 1 çk doğal elma sirkesi koyup içmeye başladım. tabi buda hasta olmamak için şifa ama bakalım kilo etkisi ne olacak.

canım afiyet olsun da sen bu colayı her gün nereden buluyorsun :))) eve almayın cola varsa ve seni gıdıklıyorsa wc ye dök çok güzel temizliyor :)))

aman bacım sen ne yaptın 1 tabak lahana sarması da ne ola ki adette yazamamışsın o kadar mı çok yanına birde ayran içeydin daha iyi olurdu sanki akşama da patates ondan ne kadar yedin :))) su spor da yazıyoruz

Valla ben kendimi hala çok şişkin hissediyorum bakalım yarın tartıda nasıl çıkıcam..hafta sonu zaten kaçırdık ayran detoksuyla toparlayayim dedim ama galiba toparlanmicak bu gidişle.

Kızlar şimdi kahvaltı hazırladım 2 tane de üstü bitter çikolata kaplı bisküvi koydum. Birinden ufacik bir isirikta aldim Sonra Bengi__ nin dediği gibi paketin arkasına baktım o iki tane bisküvi 112 kalori ve 5.0 oranında şeker var. Ben de onları attım ve kendime tarçınlı süt yaptım kendimi seviyorum

Helal sana bacım. Bende bana ikram edilen çokoprensten yemedim. Aferin bize

Sabah 10 gibi kahvaltimi yaptim
Arada sade turk kahvemi ictim
Sporumuda yaptim 3 mill
Birazdan yogurt uzerine 1 er cay kasigi zerdecal zencefil tarcinla ara ogun yapicam
Aksam da haslanmis brokoli haydari yicem
Malum tarin tarti gunu hafif tutmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…