Ye canımKizlar bugun yemekhanede ogle yemeginde yemegin yaninda portakal vardi.yemedim ama yanima aldim. Saat 16 gibi ara ogun olarak tuketebilir miyim? Yoksa hiç mi yemeyim?
yiyebilirsin. gün içinde fazla karbonhidrat ve meyve tüketmediysen ara öğün olarak neden olmasın ama yanına protein veya yağ koymazsan seni acıktırır.Kizlar bugun yemekhanede ogle yemeginde yemegin yaninda portakal vardi.yemedim ama yanima aldim. Saat 16 gibi ara ogun olarak tuketebilir miyim? Yoksa hiç mi yemeyim?
senin durumun farklı inantçı karın yağlanmalarının çözümü karbonhidrat ve şekeri azaltmaktan geçir.Ye canımBengi__ yeme diyecek ama sen aldırış etme ye :)))
Gün içi çok yedınse ara öğün gerekmez benceKizlar bugun yemekhanede ogle yemeginde yemegin yaninda portakal vardi.yemedim ama yanima aldim. Saat 16 gibi ara ogun olarak tuketebilir miyim? Yoksa hiç mi yemeyim?
Birşey kalmamış pek zaten 10 cm incelmek bir aylık düzgün bir egzersiz ve diyete bakar.. çok az kaldı.. ben sporumu yapıyorum şimdisenin durumun farklı inantçı karın yağlanmalarının çözümü karbonhidrat ve şekeri azaltmaktan geçir.sana meyve yeme demem diğerlerinin yemeyeceği anlama gelmiyor ki
inşallah canım..Birşey kalmamış pek zaten 10 cm incelmek bir aylık düzgün bir egzersiz ve diyete bakar.. çok az kaldı.. ben sporumu yapıyorum şimdi
Ye canımBengi__ yeme diyecek ama sen aldırış etme ye :)))
yiyebilirsin. gün içinde fazla karbonhidrat ve meyve tüketmediysen ara öğün olarak neden olmasın ama yanına protein veya yağ koymazsan seni acıktırır.
protein
1 bardak süt 200 gr
1 bardak ayran 200 gr
1 bardak kefir 200 gr
30 gr peynir
yağ
10 fındık
10 badem
2 ceviz
Gün içi çok yedınse ara öğün gerekmez bence
Ama az yedın ve aksama dayanamayacak gıbıysen yıyebılırsın
Ama büyükse portakal yarısını ye bence
Hic duymadim canim
Buyuk marketlerde mi satiliyor
Yoksa internet sitesinden mi aliniyor.
Ayy ben yanında küçük bir muz yedim fazla mı olmuş o zaman canımkalori ve dengeyi yakalarsan her gün 1 öğün olarak tüketebilirsin.
1 ekmek, 1 süt, 1 meyve 1 kuruyemiş içeriyor.
Canım tebrikler nasıl gidiyor zorlandın mı yaparken sporu hangi videodan yapıyorsuneşimin tel bozuldu benimkini aldı giremedim kaç gündür buraya. laptopıda gaspetti ancak yazabiliyorum.
menüler sabahlar aynı
akşamlar birinde evde kendi yaptığım patlıcan yemeğini yedim dün akşam dışarda yedim 150 gr kuzu pirzola 100 gr kuzu şiş salata cacık ve kızarmış köy ekmeği yedim acılı ezme verdiler 2 3 dilim kadar yedim sanırım. dayanamadım napim
spora devam callanetics te dün 3. günümdü fenalardayım :))) böyle devam etmek istiyorum bakalım bir süre daha her gün daha kolay oluyor hareketleri yapmak :)
bütün gün yediklerine bir bakmak lazım. hem içine kuru kayısı koyup yanında da muz mu yedin. kayısı yoktu sadece muz mu vardı?Ayy ben yanında küçük bir muz yedim fazla mı olmuş o zaman canım
Bundan sonraki ara öğünümde ne tüketsem ki
Canım tebrikler nasıl gidiyor zorlandın mı yaparken sporu hangi videodan yapıyorsun
Canım o sporuda bugün şey edicem :))))) şuan attığım teri hayal dahi edemezsiniz, iyileşmemi hızlandıracağına eminim.. nerden indirdin :)) bende yapiimmm süper esneğim bale bile yaparımeşimin tel bozuldu benimkini aldı giremedim kaç gündür buraya. laptopıda gaspetti ancak yazabiliyorum.
menüler sabahlar aynı
akşamlar birinde evde kendi yaptığım patlıcan yemeğini yedim dün akşam dışarda yedim 150 gr kuzu pirzola 100 gr kuzu şiş salata cacık ve kızarmış köy ekmeği yedim acılı ezme verdiler 2 3 dilim kadar yedim sanırım. dayanamadım napim
spora devam callanetics te dün 3. günümdü fenalardayım :))) böyle devam etmek istiyorum bakalım bir süre daha her gün daha kolay oluyor hareketleri yapmak :)
daha fazla yeşillik, akşamları yatarken keten tohumu yağı içebilirsin.Kızlar çok afedersiniz ama bende kabızlık sorunu var kayısı çayı içiyorum ama ona rağmen yinede oluyor. Nasıl normale döner
Canım tebrikler nasıl gidiyor zorlandın mı yaparken sporu hangi videodan yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?