Bu sefer olucak bende inaniyorum balim :))Evet kuzum tüm günün emeği çöpe giderdi taktir ediyorum seniböyle devam.. vericez vericez bu yaza ideale yakın yada ideal kilomuzda olucaz buna inanıyorum :))
Supersin canim iste bu kararli bi sekilde yola devam. Midemizi saglikli besinlerle dolduralimGünaydın kizceler.kizi kreşe bıraktıktan sonra simitciden gelen kokular beni kendine çekti ama aldim mi tabiki hayır şimdi kahvaltı mı yapıp spora baslayacagim
Bende inanıyorum, burası, sizler olmasaydınız çok zordu.. birlikten güç doğarBu sefer olucak bende inaniyorum balim :))
Ohh bacaginin iyilestigine sevindim yuruyuslere devam. Gelsin eksiler cumaya son 3kızlar günaydın herkese
inşallah herkesin keyfi huzuru yerindedir
benim bacağımda bayağı düzeldi..
yarından itibaren yürüyüşlere devam
Tartida guzel sonuclar gorulmus tebriklerKızlarr hepinize günaydınn
Bu sabah tartıldım ben dün geç kalmıştım çünkü eğer tartı doğruysaa
Aynen canim bende sizlerin sayesinde motive oluyorumBende inanıyorum, burası, sizler olmasaydınız çok zordu.. birlikten güç doğar
Bende deneyecem bunu acaba havucuda aynı sekilde yapip katsam nasil olur?Canım bir tane kabagı sebze soyacağı ile önce ve uzun yani spagetti şeklinde soydum daha sonra 1 tk zeytin yağ ve 2 Yk su ile biraz kavurdum kapak yenecek kıvama gelene kadar sonra üzerine 100 gr kadar sarimsaklı yoğurt ekledimzerra
Eşimin gluten hassasiyeti var canım bizde şişen rahatsızlık veren karnıyla bulduk.inşallah seninki öyle değildir çok zor çünkü
Tebrikler canımm güzel iradee
Günaydınnn
günaydın canımmm
Günaydın canım çok sevindimmm
Bende de kabak vardı bu tarif çok iyi oldu yaparım bende inşallahellerine sağlık
Bende deneyecem bunu acaba havucuda aynı sekilde yapip katsam nasil olur?
2 tanede olur. sorun yok.Tamam bu aksam beyaz cay yanina 1 tam ceviz ekliycem canim
sağol tatlımEşimin gluten hassasiyeti var canım bizde şişen rahatsızlık veren karnıyla bulduk.inşallah seninki öyle değildir çok zor çünkü
Tebrikler canımm güzel iradee
Günaydınnn
günaydın canımmm
Günaydın canım çok sevindimmm
Bende de kabak vardı bu tarif çok iyi oldu yaparım bende inşallahellerine sağlık
yüzler gülüyor maşalllahKızlarr hepinize günaydınn
Bu sabah tartıldım ben dün geç kalmıştım çünkü eğer tartı doğruysaa
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim
belin iyice inceymiş..ben o incelikleri göreceğimi sanmıyorum maaleefKızlar ölçüm aldım
Göğüs: 91cm
Bel: 71cm
Göbek: 82cm
Kalça: 90cm (kalçam basenim yok biliyordum ama ideal ebatta olduğunu bilmiyordum :)))
Bende ki problemi daha net görmüşsünüzdür, göbek!! bu erimiş hali yani fena durumdaymışım
çok iyi yapmışsın o vakitte asla yememek lazım. ve ben akşm yemeğinden bir süre sonra karnım acıkınca ve o açlıkla uyursam seviniyorum anca o xzaman kilo veriyorum1 bardak su ictim yattim uyudum canim yemedim yemeyecegim geceleri yemek yasak
çok sağol canım..geçmiş iki hafta toplamda 3.3 gitmişti. bu hafata sabit olursam sevinicem..artı olmayayım yeter kiOhh bacaginin iyilestigine sevindim yuruyuslere devam. Gelsin eksiler cumaya son 3
havuca dikkat etmek lazım ..azıcık konabilir renk açısındanBende deneyecem bunu acaba havucuda aynı sekilde yapip katsam nasil olur?
Orası hiç belli olmazsağol tatlım
yüzler gülüyor maşalllah
teşekkür ederim canım
belin iyice inceymiş..ben o incelikleri göreceğimi sanmıyorum maaleef
çok iyi yapmışsın o vakitte asla yememek lazım. ve ben akşm yemeğinden bir süre sonra karnım acıkınca ve o açlıkla uyursam seviniyorum anca o xzaman kilo veriyorum
çok sağol canım..geçmiş iki hafta toplamda 3.3 gitmişti. bu hafata sabit olursam sevinicem..artı olmayayım yeter ki
havuca dikkat etmek lazım ..azıcık konabilir renk açısından
Bende kahvaltı yapamadımGünaydın kızlar bugün erken kalkip ev işi yaptım kahvaltıyı bile gecistirdim diger oğunlerde daha saglikli beslenecem insallah
Tartı farkı olabilir bence dijital tartıkarda yer değişikliği bile faklı çıkartıyorKızlar uzun zamandır giremedim çocuk okula başladı ev temizliğine kaptırdım derken elime telefonu alamadım. Bir de düzenli yürüyüşlere başlamıştım ama bu sabah aç karnına ve de üzerimde birşey olmadan tartıda 66. 700 çıktım. 65 kiloydum noldu anlamadım. Üstelik hiç kaçamakta yapmadım. Sabah 1 haşlanmış yumurtayla peynir salatalık falan. Öğlen ıspana ya da karnıbahar gibi sebzelerle 1 dilim ekmek. Akşama bir parça et veya yine sebze yemeği. Koca tabak salata. Hatta yatana kadar ağzım durmazdı kendimi tuttuğum için mutluydum bu kez. Tartıyı yeni aldım acaba o mu yanlış tartıyo. Kafayı yicem ya. O soğuklarda 1.5 saat yürüdüm ama ben. Bi bugün ara verdim. Ödem var desem hergün yeşil çayımı mutlaka içerim ama.(
Tartı farkı olabilir bence dijital tartıkarda yer değişikliği bile faklı çıkartıyor
kalori ve dengeyi yakalarsan her gün 1 öğün olarak tüketebilirsin.Kızlar yulaf lapasını haftada kaç kere tüketebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?