Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarım iyi sabahlar, yoğun bir güne başlamadan sizlere merhaba demek istedim..

güzel bir gün olsun..

Günaydın kızlarr 58’i gördü bu gözler, bu kadar kolay başaracağımı bilmiyordum, haftasonlarını pek dikkat etmememe rağmen (Pazar hariç) malum tartı gününe bir gün kala :)) Bütün bunları aynı zamanda spora borçluyum! Çünkü çok çalıştım, yok yoruldum.. hastalık! geç saat! sabah! dinlemeden! Burayı terketmek hiç istemiyorum.. sizlere çok alıştım.. dilerim herkes hedefine ulaşır, buna hiç şüphem yok! Başarıcaz!

bende bu sabah bir rakam gördüm ama söylemem..

Hanımlar sadece okuyorum her mesajı
Yıne cevap alamayacam ama sorayım dedım
Takım sorumluluğu olmayan arkadaşlar bıldırım yapmazsa ne yapalım

Bence özelden yazabilirsiniz ya da buraya etiketleyelim görsünler... Girmeseler birşey demeyeceğim ama başka konulara yazıp buraya bakmaması vazgeçtiklerini gösteriyor gibi. Neticede bir sürü bildirim geliyordur. Unutmaları mumkün değil gibi.

Tebrikler tatlım. Azmine, spor aşkına hayranım. Darısı hepimizin başına :)

Ya benim yolum uzun.. göğüs çalışmam lazım bir kaç ayda anca sonuç alırım :)

afiyet olsun bugün ne günü
afiyet olsun güzel
ne kadar sürecek bu mb diyeti canım
yumurta salatasının tam içeriği nedir acaba
Yook daha gelmiyor ama çok istiyorum.. kısmet artık :) tez zamanda alırım inşallah güzel haberler..
ben senin bebişin var sanıyordum geçmişteki bir mesajdan..inşallah olur canım
Haftakık sağlıklı sonuç vermez ki
4-6 hafta dıyor uzmanlar sen ay sonu bak bombeeee moral olur
ben uzman değilim ama kiloda tamam haftalık olur ama diğer ölçüler için aylık peryotlar mantıklı senin de uzmaların da dediği gibi
hurma çok güzel ve kaliteli süt yapıyor..emzirdiğin için yiyebilirsin bence 3 hurma ara öğünde yanına 500 ml su..mis gibi sütün olur..senin alacağin kalori bize göre daha fazla olmalı zaten
Kızlar babam baklava almış ve su an herkes karşımda baklava yiyor eğer ben de yemeden durursam irade konusunda tamamım ben
süpersin canım..işte budur.

ben takıma ilk geldiğim zamanlar kendimi kontrol edemiyordum ama zamanla irademe hakim olmayı öğrendim..
takım ruhu sayesinde
gerekeni yapın kaptanım..

günaydın kızlarım iyi sabahlar, yoğun bir güne başlamadan sizlere merhaba demek istedim..

güzel bir gün olsun..
günaydın canım
çok güzel spor yapıyorsun canım..bu sonucu hakettin
bende bu sabah bir rakam gördüm ama söylemem..
anlşılan sonuç güzel

Diyette çok zor ya herkes etrafında bişeyler yerken hele çok zor oluyor...şu yiyip yiyip kilo almayanlar var ya maşallah onlara.....bizimde dikkat etmemiz lazım işte...bende hafta içi dikkat edip hafta sonu kaçırıyordum ama dikkat etmemiz lazim

Ben kazandım yemedim yemeyeceğim de
Azmin zaferi iste bu tebrikler balim
Kurallar neyse onu uygulayin kaptanim.
Daha once benim de cok onemli mazeretim olmasina ragmen 4 gune geldiysem herkes gelebilir demektir.

Ya benim yolum uzun.. göğüs çalışmam lazım bir kaç ayda anca sonuç alırım :)

benim senden bin kat fazla çalışmam lazım.. bana da göster bana da...

ne kadar sürecek bu mb diyeti canım

canım ideal kiloya ulaşana kadar normal şartlarda :) benim de hedefim başlangıç olarak 68 ve bunu şubat sonuna kadar görmek istiyorum. kendime hedef koydum. geç bile kaldım. artık yapacağım.

ben de hep senin gibiydim. hafta içi diyet, hafta sonu coş.. böyle böyle ayda resmen 1-2 kilo vererek ilerledim.. hala mezun olamadım..
bir yılda anca aklım başıma geldi galiba.. işte şimdi sizin de sayenizde bu işi bitirmek istiyorum..

Valla cok zor birde evde olanlarin halini dusunun hersey elimizin altinda cocuklar yemek yer yarim kalir abur cubur yer yarim kalir yasak bisey ister pisirilir ama yenmez off offf bi dokun bi ahh isit

Azmin zaferi iste bu tebrikler balim

Kurallar neyse onu uygulayin kaptanim.
Daha once benim de cok onemli mazeretim olmasina ragmen 4 gune geldiysem herkes gelebilir demektir.

özellikle kaptanlık yapanlar bu baskıyı daha çok hissediyor kızlar.. kendi iş yoğunluğumuz arasında sizlerden bildirimleri toplamaya çalışma stresi çok oluyor.

bir de gelmeyenler yüzünden ortalamamız düşer de ceza alırsak diğer tüm grupların sıralanma listelerini hazırlamak da ceza alan kaptana kalıyor.. bu da gereksiz bir iş yoğunluğu oluyor..

Cok haklisin valla canim ben kendi adima elimden geleni yapiyorum burasi olmazsa coktan birakip basa sarmistim yine.

ayy bence de çok zor, ben evde olsam yapamazdım bence.. sizlere helal olsun..
Yaa ben tek olsam sorun degil de esime cocuklara ayti yemek yapmak hem yoruyo hemde irademi zorluyo.
Bende soyle bi onlem aliyorum
Bana ait olan yemekleri fazla pisirip tek porsiyonluk buzluga aiyorum yesilliklerimi yikayip saklama kabina koyuyorum kofteyi ekmeksiz hazirlayip porsiyonlara bolup buzluga atiyorum. Ne yiycem derdi olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…