Polemik sanırımGünde iki öğün yiyorum ya canım bide çok çok nadir ara öğün olarak ceviz yiyorum o yüzden genelde kahvaltıyı sağlam yapıyorum. Bu spor çok fena bişey inşallah gidiyordur yediklerim :)
İnşallah canım herkese kaçamaksız bir gün diliyorum bende. Kolay gelsin sana
Ay ne diyorsunhedefin 58 miydi ay ben şok bu nasıl bir azim maşallah maşallah maşallah
Çok genç demek ki. Genç ölüm insanı hep daha çok yıkıyor. Allah'ım sabırlar versin. Başınız sağolsun.
Ağlamaktan korkma ne yaptı da bu kadar uzun ban aldıçok garip. Gelip devam etmek isterse bence gelsin tabi.
siteye giren için diyecek sözüm yok ama banlı kişi bence de devam edebilirDünkü konuya gelırsek gelmeyen vazgectı dıye düşünüp lısteden çıkacak
Her hafta ortalamayı etkılemek gereksız
Sananesanane bugece forma gırmıs etketlendıgınıde görmüştür cevap yazmadığına göre yapacak bırsey yok
Ağlamaktan korkma ıcın yonetıme mesaj yazdım ayın 14 üne kadar banlı yanı bu haftada bıldırım yok
Sonrasında gelırmı oda bılınmez
Onu lıstede 3. Haftasını bekleyelımmı bılmıyorum ve bu kararı sıze bırakıyorum
ilginç dimi bu kadar süreGünde iki öğün yiyorum ya canım bide çok çok nadir ara öğün olarak ceviz yiyorum o yüzden genelde kahvaltıyı sağlam yapıyorum. Bu spor çok fena bişey inşallah gidiyordur yediklerim :)
Ay ne diyorsunhedefin 58 miydi ay ben şok bu nasıl bir azim maşallah maşallah maşallah
Çok genç demek ki. Genç ölüm insanı hep daha çok yıkıyor. Allah'ım sabırlar versin. Başınız sağolsun.
Ağlamaktan korkma ne yaptı da bu kadar uzun ban aldıçok garip. Gelip devam etmek isterse bence gelsin tabi.
kolay gelsin canım ne dolabı aldınAy işimi bıraktım burda laf yetiştiriyorumyeni dolap aldım onu silip yerleştirmem gerek çok işim var çoooook
ceza puanı mı varmışPolemik sanırım
Normalde bu kadar 14-15 gün baglanılmazdı demeli sık bantlanıyor ceza Puanı yüksek
Günde iki öğün yiyorum ya canım bide çok çok nadir ara öğün olarak ceviz yiyorum o yüzden genelde kahvaltıyı sağlam yapıyorum. Bu spor çok fena bişey inşallah gidiyordur yediklerim :)
Haydi soyle soyle :))
Canim ya bende pazartesiye gore hala sabitim demekki ben ne kadar dikkat edersem edeyim haftada 1 kilo verebiliyorum napalim bunada sukur
Kızlar az önce bi arkadasimin esinin vefat haberini aldım bugün cenazede olacagim 2 bucuk yasinda ve 40 günlük bebekleri var çok etkilendim ve cok üzgünüm:'(
Spor salonundan kocaman günaydınlar
3 saat burdayım sonrası görüşürüz kızlar
Dünkü konuya gelırsek gelmeyen vazgectı dıye düşünüp lısteden çıkacak
Sananesanane bugece forma gırmıs etketlendıgınıde görmüştür cevap yazmadığına göre yapacak bırsey yok
Ağlamaktan korkma ıcın yonetıme mesaj yazdım ayın 14 üne kadar banlı yanı bu haftada bıldırım yok
Bırsey yapıyom sevıl deney dıyelımsen dalga mı geçiyorsun :) haftada 1 kilo süper ötesi..
ayy gerçekten başınız saolsun.. büyük acı.. Allah sabır versin..
yavrum bak bu 3 saat işine takığım.. sen MB yapıyorsun, 3 saat sıkıntı yaratmasın..
bence izne çıkaralım, gelince tekrar alırız. ama siz bilirsiniz yine de.. bize kızmasın sonra..
Kolay gelsın güle güle kullanAy işimi bıraktım burda laf yetiştiriyorumyeni dolap aldım onu silip yerleştirmem gerek çok işim var çoooook
Ben eskıden bır gün bağlanırdımsiteye giren için diyecek sözüm yok ama banlı kişi bence de devam edebilir
ilginç dimi bu kadar süre
kolay gelsin canım ne dolabı aldın
ceza puanı mı varmış
Yok sen korumada ıkı verıp sıkılasıp kebelek olacanyok aslinda 57 :) ama cok az kaldigi icin boyle heyecanlandim :))) ayricaberilceee 'ye dedim 55 yapalim dedim kabul etmiyor beni mezun edicekmis
Ikı ayı ızne doldurmayan çıkamaz dıskalıfıye olur sevılımsen dalga mı geçiyorsun :) haftada 1 kilo süper ötesi..
yavrum bak bu 3 saat işine takığım.. sen MB yapıyorsun, 3 saat sıkıntı yaratmasın..
bence izne çıkaralım, gelince tekrar alırız. ama siz bilirsiniz yine de.. bize kızmasın sonra..
aaa koruma diye birseymi var ben orda kalirim :))) kizlar gaza gelip daha fazla vermiyim aman ya basimiza is actik iyimi :))Yok sen korumada ıkı verıp sıkılasıp kebelek olacan
İnşallah koruma dönemine geleyim de yapayım şimdilik hedefi kısa tuttum ama gidilecek çok yolum varçok yüksek kilolarda olanlar için ara koruma dönemi olabilir ama bence gerek yok.
o yüzden istediğiniz kilo hatta -1 kiloyla korumaya geçmek daha iyi. yavaş yavaş öğün öğün arttırmak lazım.
mesela önce kahvaltının iki katına çıkarırsın sonra 1 hafta bakarsın değişen yok öğlen yemeğini vs vs..
bir kaç yöntem var koruma için.
1 litre suya limon dilimleri koy silme tatlı kaçığı karbonat at gün içinde tüket.
Süreklı evdeysen daha kolay olmazmı bu süreç
Cıcukların uyku saatınde spor yapsan evde
Yeme saatlwrını ayarlasan
Sen neredeyse ideal kilondasin beybicanhaftada 1 kilo mükemmel
ben haftada 100 gr veriyorum normalde..
Basiniz sagolsun canim allah sabirlar versin mekani cennet olsun insallahKızlar az önce bi arkadasimin esinin vefat haberini aldım bugün cenazede olacagim 2 bucuk yasinda ve 40 günlük bebekleri var çok etkilendim ve cok üzgünüm:'(
Masallah masallah gitsin kara yaglarSpor salonundan kocaman günaydınlar
3 saat burdayım sonrası görüşürüz kızlar
Cok sabirsizim heralde biran once gitsin bitsin istiyorum ama sabirli olmak lazimevde olunca daha zor tabii
ben de öyle yapıyorum..
ev halkının sebzeyle çok arası yok salata haricinde..buzluğumda küçük saklama kaplarına porsiyonluk yemeklerimi koyuyorum
haftada 1 süper canım..
Allah rahmet eylesin..yavruları çok küçükmüş kalanların yardımcısı olsun
kolay gelsin yansın yağlar
hımmm güzelmiş
Kaptanim zaten hedef kilosuna 1 kilo kalmisti o umuzdeki haftayi beklersek o 1 kilo 3 e bolunecek oda yuzdeyi dusurecek bilemiyorum son karar senin patron.Dünkü konuya gelırsek gelmeyen vazgectı dıye düşünüp lısteden çıkacak
Bırsey yapıyom sevıl deney dıyelım
Ct tartıda ıyı sonuç alır analızler ıyı çıkarsa sanada soyleyecegım
Ikı ayı ızne doldurmayan çıkamaz dıskalıfıye olur sevılım
Bu cadı çok gezıyor bdv de
Beklemek sorun degıl ıkı haftadır lıste asagıda cekılsın mazeretlı ama ya dıyetten koptuysa ya gelmezse 3. Hafta da lıste etkılenır
Banlı birine biri sans verilmeli sonuçta banlı olduğu için orta da yok ama siteye girdiği halde yazmiyorsa grup ruhundan uzaksa yani bile istiye yazmıyorsa bir yaptırım şart
berilceee abla bu cuma kardeşimin yemin töreni var ve biz buyuk ihtimalle Sabah 3 ya da 4 gibi yola çıkacağız cuma sabahı bildirim yapmamın imkanı yok o yüzden ben bu hafta perşembe sabahı tartılsam olur mu acaba
Aynen canim zorlaniyoruz ama sonuca odaklanip zoru basaricaz biz.Sağol canım otutturacağım inşallah bakalım sağlık sıkıntımı da atlatırsam daha kolay olacakkarbonatı ne kadar içeyim günlük 1 tatlı kaşığı kafi mi?
Korumayı istediğimiz kiloya ulaşınca mı yapalım?birde kilo verirken aralarda koruma yapanları duydum ani kilo alımlarında birden yükselişe geçmemek için yapıyorlarmış
Tebrikler canımm inşallah bizde sıra
Ayyy buna canu gönülden katılıyorum aynı durumdayım 7/24 evdeyim birde ciddi zorlanıyorum çoğu zaman
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versinçok zor
Cok sabirsizim cok biktim inanki... 1 kilo 1 kilo gitse her hafta keskem dimi.sen dalga mı geçiyorsun :) haftada 1 kilo süper ötesi..
Çoğunluk ne derse onu yapacam canımCok sabirsizim heralde biran once gitsin bitsin istiyorum ama sabirli olmak lazim
Kaptanim zaten hedef kilosuna 1 kilo kalmisti o umuzdeki haftayi beklersek o 1 kilo 3 e bolunecek oda yuzdeyi dusurecek bilemiyorum son karar senin patron.
Birde listede olanlar kizlarin banlanlamamak icin daha dikkatli olmasi gerekmezmi diye dusunmuyor degilim buda kurallarin icinde olmasi lazim bence nacizane fikrim
Bılerek gelmeyerek oda buraya haksızlık eder ahhh bunun farkına varsameraktayım.. ama ben tabi 3 saat geçiremem :) öyle bir zamanım yok... sağlığını etkilemesin de
2 ay süresi varsa haklısın.. o zaman kişiye de haksızlık olur..
ben tatile çıkaralım demiştim ama yanlış ifade etmiş de olabilirim. tatile çıkan geri gelebilir nasılsa..
olur olur :) hayırlı tezkereler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?