Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Polemik sanırım
Normalde bu kadar 14-15 gün baglanılmazdı demeli sık bantlanıyor ceza Puanı yüksek

siteye giren için diyecek sözüm yok ama banlı kişi bence de devam edebilir
ilginç dimi bu kadar süre
Ay işimi bıraktım burda laf yetiştiriyorum yeni dolap aldım onu silip yerleştirmem gerek çok işim var çoooook
kolay gelsin canım ne dolabı aldın
Polemik sanırım
Normalde bu kadar 14-15 gün baglanılmazdı demeli sık bantlanıyor ceza Puanı yüksek
ceza puanı mı varmış

yok aslinda 57 :) ama cok az kaldigi icin boyle heyecanlandim :))) ayrica berilceee 'ye dedim 55 yapalim dedim kabul etmiyor beni mezun edicekmis

Haydi soyle soyle :))
Canim ya bende pazartesiye gore hala sabitim demekki ben ne kadar dikkat edersem edeyim haftada 1 kilo verebiliyorum napalim bunada sukur

sen dalga mı geçiyorsun :) haftada 1 kilo süper ötesi..

Kızlar az önce bi arkadasimin esinin vefat haberini aldım bugün cenazede olacagim 2 bucuk yasinda ve 40 günlük bebekleri var çok etkilendim ve cok üzgünüm:'(

ayy gerçekten başınız saolsun.. büyük acı.. Allah sabır versin..

Spor salonundan kocaman günaydınlar
3 saat burdayım sonrası görüşürüz kızlar

yavrum bak bu 3 saat işine takığım.. sen MB yapıyorsun, 3 saat sıkıntı yaratmasın..

bence izne çıkaralım, gelince tekrar alırız. ama siz bilirsiniz yine de.. bize kızmasın sonra..

Bırsey yapıyom sevıl deney dıyelım
Ct tartıda ıyı sonuç alır analızler ıyı çıkarsa sanada soyleyecegım

siteye giren için diyecek sözüm yok ama banlı kişi bence de devam edebilir

ilginç dimi bu kadar süre

kolay gelsin canım ne dolabı aldın

ceza puanı mı varmış
Ben eskıden bır gün bağlanırdım
Şimdi 3-4 gün oluyor
Ceza almana ve hangı sebepten ceza aldığına göre puan ve gün artıyor ki

Ikı ayı ızne doldurmayan çıkamaz dıskalıfıye olur sevılım
Bu cadı çok gezıyor bdv de
Beklemek sorun degıl ıkı haftadır lıste asagıda cekılsın mazeretlı ama ya dıyetten koptuysa ya gelmezse 3. Hafta da lıste etkılenır

İnşallah koruma dönemine geleyim de yapayım şimdilik hedefi kısa tuttum ama gidilecek çok yolum var
Çok sağol canım şimdi yapıp akşama kadar içeyim karbonatı

Süreklı evdeysen daha kolay olmazmı bu süreç
Cıcukların uyku saatınde spor yapsan evde
Yeme saatlwrını ayarlasan

Aslında o yönden güzel ama ben evde oturdukça evde atıştırmalıklara çok yöneliyorum birde malum ev işi ve çocuklar önceliğim oluyor sporu geceye bırakıyorum bu sefer halim kalmıyor..
Artık gün içinde yapmaya çalışacağım hatta sabah erken kalkıp yapsam en güzeli olacak

haftada 1 kilo mükemmel
ben haftada 100 gr veriyorum normalde..
Sen neredeyse ideal kilondasin beybican
Benim daha 15 kilo vermem lazim
Kızlar az önce bi arkadasimin esinin vefat haberini aldım bugün cenazede olacagim 2 bucuk yasinda ve 40 günlük bebekleri var çok etkilendim ve cok üzgünüm:'(
Basiniz sagolsun canim allah sabirlar versin mekani cennet olsun insallah
Spor salonundan kocaman günaydınlar
3 saat burdayım sonrası görüşürüz kızlar
Masallah masallah gitsin kara yaglar

Cok sabirsizim heralde biran once gitsin bitsin istiyorum ama sabirli olmak lazim
Kaptanim zaten hedef kilosuna 1 kilo kalmisti o umuzdeki haftayi beklersek o 1 kilo 3 e bolunecek oda yuzdeyi dusurecek bilemiyorum son karar senin patron.
Birde listede olanlar kizlarin banlanlamamak icin daha dikkatli olmasi gerekmezmi diye dusunmuyor degilim buda kurallarin icinde olmasi lazim bence nacizane fikrim

Bırsey yapıyom sevıl deney dıyelım
Ct tartıda ıyı sonuç alır analızler ıyı çıkarsa sanada soyleyecegım

meraktayım.. ama ben tabi 3 saat geçiremem :) öyle bir zamanım yok... sağlığını etkilemesin de

2 ay süresi varsa haklısın.. o zaman kişiye de haksızlık olur..

Banlı birine biri sans verilmeli sonuçta banlı olduğu için orta da yok ama siteye girdiği halde yazmiyorsa grup ruhundan uzaksa yani bile istiye yazmıyorsa bir yaptırım şart

ben tatile çıkaralım demiştim ama yanlış ifade etmiş de olabilirim. tatile çıkan geri gelebilir nasılsa..

olur olur :) hayırlı tezkereler..

Aynen canim zorlaniyoruz ama sonuca odaklanip zoru basaricaz biz.

Cok sabirsizim cok biktim inanki... 1 kilo 1 kilo gitse her hafta keskem dimi.

Çoğunluk ne derse onu yapacam canım
Ama fıkır belırten 2-3 kısı var onlarda çıksın kurallara uyulsun dıyor

Bılerek gelmeyerek oda buraya haksızlık eder ahhh bunun farkına varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…