çok doğru haklısın.. sıfır şekerden kasıt meyve şekeri dahil değil mi?
yine de çok iyi
amin canım aminn
sporu bırakırsan daha çok sarkar ve daha çok kilo alırsın.. bu saatten sonra yapılacak şey, spor düzenini belli seviyede bırakıp, yediklerini kontrol etmek bence.. şimdi spora yüklenip sonra bırakma sakın.. ben hep sporu bıraktığım zamanlar kilo aldım..
çok güzelll
süpperrrrrr
ya insan ne üzülüyor yaaa.. süper ortalamalar var halbuki..
canım geçen haftanın gerçeği bunlar.. yine de ellerine sağlık.. süper toparlamışsın..
beğendimmmm
vay vay vay..
oo gelmişsin bile.. Beril almış listeye
olsun iyi iyi..
evet az olmuş ama sizlerin kilosu da çok az.. 50 kilo biri haftda 1 kilo verse zaten uff düşünemiyorum..
tamam bakıcam şimdii
evet ortalama için hepimizin çalışması lazım.. maalesef..
tebrikler sen de bendensin 100 gramcıKilo bildirimi
Geçen cuma 56.8
Bu sabah 56.7
-100 Gr vermişim sadece işe bak bu defa gerçekten çok canım sıkıldı
Hala yüzde hesaplamada iyi değilim
%0.17 sanırım böyle
@nefertityy
teşekkürler bengi..ben yüryüşe çıkarken veya sonrasında çok aç olmayayım diy e meyve yiyordum..evet meyvede dahil belki sabah kahvaltısında yenebilir ama spordan sonra asla yenmemeli.
fakat bu durum yağ oranı ve kilosu epey düşük olan ve sadece göbek bölgesinde lokal yağlanması kalanlar için.
evet zamanla oluyor herşey..buraya geleli 38gün kadar oldu.ilk başlarda adapte olamadım..kolay mı 5 yıldır 3 kişinin yiyeceğini yiyorum.gecenin 11 de yarım kavanoz nutella mideye iniyor.ekmek dolu boş her türlü yiyorum..neyse yolumuz uzun, 2 kişi hariç neredeyse herkes yeni, yavaş yavaş düzene oturacaktır..
haklısın ama işte biraz gitsin moralim yerine gelsin istedim..Canım iki kilo zaten biraz yüksek ve çok sağlıklı sayılmaz.. hedefini biraz daha küçültmeni tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2093056
kızlar bugün Kuru Fasulye unu aldım. çorbalarda, kreplere falan kullanacağım. denemek istiyorum. kendim için bir araştırma tablosu hazırladım sonra dedim ki neden bunu kızlarla da paylaşmıyorum. karbonhidrat tercihi yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun. barilla'nın tam buğday makarnasını tercih etmemin nedeni daha önce markette incelememde en düşük karbonhidrat değeri olmasından kaynaklanıyor. şu sevil'in yulaf unulu vs. makarnalarından daha düşük karbonhidratı var.
kuru fasulye unundan yapılmış tarifler nette var. muhallebi bile yapmışlar. genellikle glutensiz olduğu için tercih ediliyor ama bu besin değerleriyle bizde neden tercih etmeyelim.
canım çok yanlış yapıyorsun. daha önce yazdım. eğer şeker düşüklüğü yaşamıyorsan kardiyo yani yürüyüşü aç yapman senin yararına bilimsel olarak tekrar açıklamayayım. kısaca glikojen depoların boş olduğu için hemen yağ yakmaya başlıyorsun. ama dayanamıyorsan bir şey yiyip 1 saat sonra çıkabilirsin. meyve olabilir ama kişisel olarak tercih etmem.tebrikler sen de bendensin 100 gramcı
teşekkürler bengi..ben yüryüşe çıkarken veya sonrasında çok aç olmayayım diy e meyve yiyordum..
evet zamanla oluyor herşey..buraya geleli 38gün kadar oldu.ilk başlarda adapte olamadım..kolay mı 5 yıldır 3 kişinin yiyeceğini yiyorum.gecenin 11 de yarım kavanoz nutella mideye iniyor.ekmek dolu boş her türlü yiyorum..
sonrası ilk başlar kaçamaklar çok oldu ama şimdi çok çok daha iyi..
ve toplamda 6.4 kg verdim 1 beden küçüldüm..gıdığım gitti
ve daha da gidecek hep beraber takım ruhu ve takım arkadaşlarına hesap verme sorumluluğu sayesinde..
iyi ki varsınız kızlar
tabiki :)bunlar 100 gr daki değerler sanırım
Şeker içeriği en fazla bu dediğin kuru fasulye unundan canım ben mi yanlış anladimEki Görüntüle 2093056
kızlar bugün Kuru Fasulye unu aldım. çorbalarda, kreplere falan kullanacağım. denemek istiyorum. kendim için bir araştırma tablosu hazırladım sonra dedim ki neden bunu kızlarla da paylaşmıyorum. karbonhidrat tercihi yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun. barilla'nın tam buğday makarnasını tercih etmemin nedeni daha önce markette incelememde en düşük karbonhidrat değeri olmasından kaynaklanıyor. şu sevil'in yulaf unulu vs. makarnalarından daha düşük karbonhidratı var.
kuru fasulye unundan yapılmış tarifler nette var. muhallebi bile yapmışlar. genellikle glutensiz olduğu için tercih ediliyor ama bu besin değerleriyle bizde neden tercih etmeyelim.
Yani takım sonuçları açıklanmamış galiba kaptanım daha belli değil biseySuan ortalama 0.708
Bıldırım yapmayanlar olmasaydı 1.148 di
Bıldırım çok önemli hakka gırmemek takım yuzdesı için
Kaptanım nehir de 1.5 kilo vermiş bende...onun yüzdesi 2.01...benimki 2.20***13.TAKIM 552.ETAP***
nefertityy (74.3/73.8/0.5/%0.67)
Bademellaa (56.8/56.7/0.1/%0.18)
phılosophergirl (65.5/65.1/0.4/%0.61)
Aglamaktankorkma (53.4/) ikinci kez bıldırımde bulunmadı
sananesanane (68.7/)kurallara uymadığından dıskalıfıye
keryneia (59/58.7/0.3/%0.50)
Zerra (66.7/66.6/0.1/%0.14)
Bengi_(56.2/55.2/1/%1.80)
umudum2 (68.1/66.6/1.5/%2.20)
NEHIR34(74.7/73.2/1.5/%2.01)
praying Angel (51.2/)kurallara uymadığından dıskalıfıye
sevimlimmm (63.6/62.9/0.7/%1.10)
Behmen (78/76.2/1.8/%2.30) 27.12.17 de takıma katılan yenı üye hedef kılo 68
13. Takım ortalaması:%0.708
Hic uzulme canim gecen hafta guzel vermistin her hafta oyle yuksek kilolar veremeyiz ki. Gecen hafta bende 200 gr vermistim boyle boyle gidicek yeterki elimizddn geleni yapip vicdanimiz rahat olsun gerisi kolay.günaydın kızlar..
kilo bildirimi
geçen hafta :66.7
bu hafta:66.6
giden:100 gr
@berilceee
@nefertityy
üzgünüm kızlar
bu hafta asıl hedefim sabit kalmaktı geçen hafta 2 kg gittiği için...
ama takım için biraz daha dikkat ettim aşağılarda kalmayalım diye..bacağım tamamen iyileşmeden yürüyüşe devam ettim.. yemeklerim salatalarım hep kendime özel yaptım az yağlı az tuzlu
ama bu kadar maalesef daha fazla gitmedi .pazartesi 2 kg artılardaydım
Tatlim tabiki kiloyla alakaliKaptanım nehir de 1.5 kilo vermiş bende...onun yüzdesi 2.01...benimki 2.20
Ben yüzde hesabını anlamıyorum. Oyuzden soruyorum onunkinde yada benimkinde bi yanlışlık mı var yoksa kiloyla mi alakalı. Benimkini siz hesaplamasınız..o kendi hesapladı galiba
Listeye girmissin canim hadi hayirlisi olsunBaşlangıç tarihi:27 aralık
Başlangıç kilo:79.5
Geçen hafta:78
Bu hafta:76.2
Fark:1.800
burada şeker çok önemli değil sadece referans amaçlı koydum. karbonhidrat değerleri önemli. kullanmanızı tavsiye ettiğim sıraya göre dizili. yani en düşük karbonhidrat değeri.Şeker içeriği en fazla bu dediğin kuru fasulye unundan canım ben mi yanlış anladim
Cok merak ettim yazdiklarinivar ya bu grupla ilgili bir dünya şey yazmıştım, saçma ofis internetim yüzünden gitti ya... off çok üzgünüm..
Ankara da yagmur var hafta sonu kar yagabilirmis...bugün kayseriye çok güzel kar yağdı..kocaman kocaman taneleri vardı..
ama durdu ve eridi
öğle arası yürüyüşe çıkamadım
il dışı yatılı misafirim var
öğlen eve gittim hızlıca evi silip süpürdüm acayip spor oluyor tavsiye ederim
ve akşam onlara yağlama yapacağım
kloyla alakalı canım..az kilolu birisi nin yüzdesi bizimkinden fazla olur..(aynı kiloyu verdiysek)Kaptanım nehir de 1.5 kilo vermiş bende...onun yüzdesi 2.01...benimki 2.20
Ben yüzde hesabını anlamıyorum. Oyuzden soruyorum onunkinde yada benimkinde bi yanlışlık mı var yoksa kiloyla mi alakalı. Benimkini siz hesaplamasınız..o kendi hesapladı galiba
aslında dedğiğim gibi benim için iyi amacım bu hafta sabit olmaktı.100 gr gittiHic uzulme canim gecen hafta guzel vermistin her hafta oyle yuksek kilolar veremeyiz ki. Gecen hafta bende 200 gr vermistim boyle boyle gidicek yeterki elimizddn geleni yapip vicdanimiz rahat olsun gerisi kolay.
Ankara da yagmur var hafta sonu kar yagabilirmis...
Kolay gelsin tatlim.
Yaglama yemiycen dimi hemide aksam vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?