Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok güzel hafifledik

Canım bende çok güzel motive oldum hepinizin sayesinde..son zamanlarda kendim için yaptığım en güzel iyilik bu oldu iyiki takıma girdim ve devam ettim paylaşımlara... İnşallah hep beraber bu kiloların üstesinden geleceğiz sorumluluk duygusu takım ruhu süperr

Canım çok güzel bir bilgi oldu bu teşekkür ederim çok faydalanacağım

Listeye girmissin canim hadi hayirlisi olsun
Teşekkür ederimmmm

Kizlar gruba heyecan katalim biraz yaa kendi icimizde 2 serli 3 erli gurup olsak yarissak daha bi gaza gelmezmiyiz.

Ayy olabilir bence de aynen içimizde mücadele edersek bizi gaza getirir

haklısın ama işte biraz gitsin moralim yerine gelsin istedim..
zaten iki günlüktü..
aslında amacımda buydu biraz verip 1-2 hafta o kiloda sabit kalmak ..sonrası tekrar yavaş yavaş vermek
Kendimizi cok sarsmadan, strese girmeden verirsek daha uzun soluklu olur.. mesela ben spor yaptigim icin buna guveniyorum.. arada kacirsamda iste pudingdi makarnaydi :) kucuk porsiyonlar cok etkilemiyor.. cunku keyifli tutmaya calisiyorum, ve sanirim bu sekilde hayatimin sonuna kadar devam edecegim.. zaten yoga ve meditasyon bir arada hep tekrar baslamak istedigim birseydi.. bu guzel bir firsat oldu bana. Guzel bir app bulup ikisinin bir arada yapacagim bir firsatim olursa degme keyfime .. hayatimda ne stres kalir nede sagliksiz bir yasam

karbonhidrat açısından baktığında söylediklerin de haklısın.. canımız unlu şeyler çektiğinde yulaf yerine bu kullanılabilir.. aklımızda bulunsun.. saol..

bak tatlım çok basit. geçen haftayla olan kilo farkın örneğin 2kg olsun. ve sen geçen hafta 100kg olmuş ol. yüzde şöyle hesaplanıyor;

(2/100)*100= yani %2

yani geçen haftaki toplam kilonun yüzde 2 sini vermişsin. bu da herkesin toplam kilosuna göre verdiği yüzdelerde değişkenlik gösterebilir.

Kizlar gruba heyecan katalim biraz yaa kendi icimizde 2 serli 3 erli gurup olsak yarissak daha bi gaza gelmezmiyiz.

ben varım :)

karabuğday diyetine geçsem nasıl olur sadece 3 gün

ben nohut unu almıştım krep yapmak için tadını hiç beğenmedim ve yiyemedim. ayrıca bu krep yapma işinden de çok sıkıldım. sabahları ne yesem bilmiyorum

Sade lor ve yumurta cok basarili oluyor.. gayet doyurucu ve aciktirmiyorda

Karabugday diyeti degil dengeli sağlıklı bir sey yapsan.
Yulaf ezmesinde ilk başlarda beğenmiyorduk alışırız zamanla..
Pofuduk omlet yapsana çok güzel oluyor
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1302404823204388&id=778459738932235

nefertityy (73.8/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (65.1/
Aglamaktankorkma (53.4
keryneia (58.7/
Zerra (66.6/
Bengi_(55.2/
umudum2 (66.6/
NEHIR34(/73.2/
sevimlimmm (62.9/
Behmen (76.2/

Kizlar kilosu yakin olanlar birbirleriyle eslessin diyorum ben ne dersiniz

Nehir /nefertitiy /behmen
Psilosophergirl / zerra / umudum
Bademella / sevimlimmm
Bengi / keryneia
Aglamaktan korkmada gelirse onuda bi gruba aliriz

Itirazi olan olmayan soylesin
Biz bi grupsak kimse itiraz etmez diye dusunuyorum
nefertityy
berilceee
Kaptanlarim size sormadan yaptim ama kilo vermeyi daha zevkli hale getirmek icin yaptim valla billa

Oley o zaman yaris baslasin :))

glikojen depomu ney ney neyyy :))) kiz sen daha once niye demiyon ben yaparim her sabahhhh aksam hic yaparmiyim artik pehhh :))

Ben keryneia ile eşleşmem o ağırdan alacakmış şaka şaka..

Ya ben beni eleştirdiğiniz arkadaşlarla nasıl yarışalım masallah hepsi çok azimli en sonuncu ben olurum yapmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…