İlk üçe gırıp bır nota sıldırırdıkKizlar galiba 4. Olduk herkesin emegini kutlarim
%80 ını verınce mezun olunuyorkeryneia ile atışıyoruz
Ama sanırım hedef kiloya belli bir yakınlıkta olunca mezun olunabiliniyor degil mi?
Kuzum ben hoca eslıgınde calısıyom benım yığıntı göbek sırtPeki vücudu sikilastirmak için napalim kızlar...nasıl bir spor önerirsiniz mesela.
Tuh %76 da kaldım%80 ını verınce mezun olunuyor
Sayende menü yorumundan yırtıyom tabıkı lazımsın şirineTuh %76 da kaldım
Neyse bendekeryneia kızdırmaya devam ederim. Hem berilce ben size lazımım degil mi?
Kaç kilosun kaç ??
Ne güzel tebriklerbu akşam lor yedim :)))
normalde karabuğday diyetinde her öğün yeniyor ama ben sadece akşam yiyorum. ilk yaptığımda 3 günde 2 kilo vermiştim ödem atmıştım sonra yavaşlıyor kilo vermek. omlet tarifi için teşekkür ederim canım ama ben yiyemiyorum böyle yumurta midem kalkıyor afedersin,, haşlama yiyorum.
canım ben sevimlim ile nasıl eşleşeyim aramızda 6,2 kg fark var hiç adil olmaz :)))
yapıyorum canım dün akşam 4. günümdü ve basenlerimin toplandığını farkettim. bu kadar kısa sürede fark eder mi bilmiyorum ama değişiklik olduğundan eminim. çünkü oturduğumda üst bacaklarım yayılır yere yapışıp genişlerimdün akşam baktım üst bacaklar yayılmıyor gayet toplu duruyor acayip sevindim çıldırdım sevinçten eşim gülüyor sakin ol diyor :)))
Ay evet göbek bir 6 ay gitmez zaten hihiMezun olsanda seni birakmayiz ki sen bize lazimsin. Hem daha gobegini eriteceksin
Ben artık kaslı bir bayanım zorlanmayasın :)))seni dovme hakkına sahip olacağım
Ben spor yaparım hiç birşey yemem ahahahaha yine geçerimBen şimdi istesem mezun olurum
Ben ne durumdayım banada var daha galibaTuh %76 da kaldım
Neyse bendekeryneia kızdırmaya devam ederim. Hem berilce ben size lazımım degil mi?
Kaç kilosun kaç ??
Canim senin boyun kac benimki 1.63 ve benim bolgesel sorunum yok kilom esit bir sekilde dagilmis gomlek de pantalon da 40 bedenim bady kazak da L beden im73 kılo nasıl 40 beden giyiyorsun kiz masalalh sana..
ben 70 kıloyken üst 42 yada 44 ..L
Alt 46 Xl giyiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?