Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben artık kaslı bir bayanım zorlanmayasın :)))

Ben spor yaparım hiç birşey yemem ahahahaha yine geçerim

Ben ne durumdayım banada var daha galiba
Kasliymis 40 kg ile squat yaptın mi hiç o zaman görüşelim. Hoş bende 3 ay önce yapıyordum şimdi yapmam galiba..

Bayılırsın spor yapip bir sey yemezsen seni yerlerden toplarız. Bu arada ben spor yapmadan senden daha fazla kilo vermişim bu hafta
Kendi yüzdemi zor hesapladım.
Hedefe kalan kilo x100 /(Başlangıç kilon eksi şimdiki kilon)

En zor eriyen yer gobek zaten birde sezerysn dogum yaptiysan alt karin zor toparlaniyo malesef ebru sallinin 3k videosu vardi onun karin icin olan videolarini yapabilirsin
Çok itici buluyorum o kadını ya :)) normal Doğum yaptım Allahtan ama üç senelik yağ bir ayda gidemezdi herhalde :))

Geliyor itiraffff... ben akşam yemeklerimi 21:00’dan önce yiyemedim hiç veeeee buna rağmen kilo verdim cicilolitam benim haaaa!

Çok itici buluyorum o kadını ya :)) normal Doğum yaptım Allahtan ama üç senelik yağ bir ayda gidemezdi herhalde :))
İtici mitici ama videoları iyi. Dur sana başka pilates videosu bulayım. Bu arad karin yağları eritmek icin karin çalışmak lazım degil. Karin kası yapmak icin karin calismak lazım. Yağlar mekikle erimez.yaglari kardiyo eritir. İnterval kardiyo yapmalisin.

Ben zaten aynen dediğin gibi yapıyorum merak etme :) twister mesela kas yapmaz ama süper yağ yakar.. bir ara egzersiz hareketlerini üşenmeyip yazacağım sen hala beni ne yapıyor sanıyorsun hiç bilmiyorum :)))

Sen hiç vücut ölçümü yaptırdın mi metabolizma hızın kaç acaba kas oranin kaç bir baktırsan çok iyi olur.
hiç baktırmadım ama metabolizmam hızlı diye düşünüyorum çünkü hep çok yedim ama hiç çok şişman olmadım bendeki hamilelik yağlanmalarıydı daha çok

Ben zaten aynen dediğin gibi yapıyorum merak etme :) twister mesela kas yapmaz ama süper yağ yakar.. bir ara egzersiz hareketlerini üşenmeyip yazacağım sen hala beni ne yapıyor sanıyorsun hiç bilmiyorum :)))
Elinde kahve spor yapıyorsun diye hayal ediyorum şaka tatlım ya eminim bu konuda çok çalışıyorsun seni tebrik ediyorum.

hiç baktırmadım ama metabolizmam hızlı diye düşünüyorum çünkü hep çok yedim ama hiç çok şişman olmadım bendeki hamilelik yağlanmalarıydı daha çok
Ya iyi olur. Bir sürü yerde var ölçüm yapan hastanelerde bile var. Gidip bir ölçtür.

Ben varım
Ya ben beni eleştirdiğiniz arkadaşlarla nasıl yarışalım masallah hepsi çok azimli en sonuncu ben olurum yapmayın....
Sen bizi begenmiyorsun
Ben de o spora başlayacağım şu c ile başlayan ama pazartesiden sonra
73 kılo nasıl 40 beden giyiyorsun kiz masalalh sana..
ben 70 kıloyken üst 42 yada 44 ..L
Alt 46 Xl giyiyorum.
Şu alt ve üst neden farkı çok kötü bir şey değil mi ya

Yulaflı tatlıdan yaptım ama yulaf kakao süt başkada birşey kullanmadım ohaaaaa şuan bitirebilirimmmm yarın yemek için yapiyim dedim dibim düştü :))))

Yaaaa kızlar spor sporrr ne güzel demişsiniz darısı başıma..hiç sporla aram yok maalesef ama arttırmam ve yapmam şartt
Sizden gördükçe artacak isteğim galibaaa

Yulaflı tatlıdan yaptım ama yulaf kakao süt başkada birşey kullanmadım ohaaaaa şuan bitirebilirimmmm yarın yemek için yapiyim dedim dibim düştü :))))

Eline sağlık canım bende aynen başka bişey koymadan yapıyorum ve süper oluyor en son yaptığıma sadece farklı portakal kabuğu koydum süper oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…