Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3. Cuma dolmadan lısteye gırmen mümkün degıl kurallar geregı
Ben 90 üstüyüm kımseyı bulamazsan ben yarışırım senınle benden zayıf olduğun halde cınımmmm

Canim 3. Cuma listeye aliniyor kural geregi yani haftaya cuma listede olma ihtimalin var buna kaptanimiz karar veriyo.
Senide bizim gruba alalim yani
Allonsy
Behmen
nefertityy
Ve ben 4 kisi yarisalim
Onemli olan kilo degil bebegim verdigin kilonun yuzdesi onemli

Dogru söylüyorsun tatlim. Listeye girmek önemli degil. Kurallari biliyorum. Fikirlerinizi almak istedim

İlk üçe gırıp bır nota sıldırırdık
Hala öfkem gecmedı ya yoksa çok takmam ama bu kez nıye böyle oldum ya
Kapanim bizim kac notamiz var
Cok haklisin kk ya girip bilgi verilmemesi insanin zoruna gidiyo burada herkesin emegi var.
Amann bosver kaptanim yaa yine asiliriz biz sen merak etme bunun onumuzdeki haftasida var. Onumuzdeki maclara bakalim

Listeye girince daha dikkatli oluyosun diyetine sporuna sadik kaliyorsun beybican
Dogru söylüyorsun tatlim. Ben uzun zamandır diyet gruplarina girmeye korkuyordum. Surekli bildirim yapmak. Her cuma kilo bilgisi girmek. Veremezsem yuzde benim yzumden duser korkusu derken hiç giremedim. Ama bu sefer kararliyim. Bu yaza kilolu girmeyeecgim. Listeye girmeden sayenizde 10 gunde 3.4 kilo verdim bile. Ondan dolayi listeye girmek önemli degil dedim :)

Canim 1 mil 15 dk suruyor yani vucudun tam isinmis yag yakmaya basliycakken birakmis oluyorsun eger dayanabiliyorssn en azindan 30 dk. Ya tamamla derim.

Kızlar iyi kaynatmışsınız hızlıca okudum alıntı yapamadım . Misafirlerim geldi yemek yedik
Yağlama yemedim
Ama küçük bir dilim kek yiyeceğim
Yatmadan uğrarım tekrar görüşmek üzere
Yaglama yemedigin icin tebrikler kek ınsallah ince bi dilimdir gunduz olsa iyiydi ama aksam vakti olunca neyse misafir kosturmacasinda yskmissindir sen onu :))

Bugunku menum

Saat 10.00
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
5 ad. Zeytin
Domates biber

Saat 14.00
5 y.k. sebzeli bulgur pilavi
1 dilim kabak mucver
1 kase yogurt

Saat 18.00
3 tam ceviz
1 ad amasya elmasi
1 bardak tacinli sutlu kahve

Su 2 litre
Spor...3 mil leslie
Bengi__

Not: Aksam canim bisey istemedi bende gec saat de kriz gelmesin diye boyle yaptim.

menüm...
kahvaltı öncesi sirkeli ılık su

sabah
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
15 siyah zeytin
salçadan sos
2 büyük bardak çay

ara
2 ceviz
1 kupa kayısı çayı
4-5 kepekli grissini çikolataya bandım

akşam
2 közlenmiş kırmızı biber (konserve)
3 yk yoğurt
2 dolu yk tuzsuz lor

ara
1 süt çubuğu peynir
1 kupa tarçınlı süt

2 lt su
1 lt gano çay
spor
1 saat callanetics

Canim senin boyun kac benimki 1.63 ve benim bolgesel sorunum yok kilom esit bir sekilde dagilmis gomlek de pantalon da 40 bedenim bady kazak da L beden im
Spor cok onemli sporla birlikte zayiflarsan 5 kilo versen 8 9 kilo vermis gibi gorunuyorsun.
Aynen canım benim eksikliğim spor sanırım şuan sporla zayıflamaya çalışıyorum. Benim malesef bölgesel sıkıntı var.basen göbek mide..oyuzden sıkılasmam lazım umarım üstesinden gelebilriim

Canim 1 mil 15 dk suruyor yani vucudun tam isinmis yag yakmaya basliycakken birakmis oluyorsun eger dayanabiliyorssn en azindan 30 dk. Ya tamamla derim.
Aynen katılıyorum..ilk başlayanlar 1 mil yapsın 10 gün yazıyordu oyuzden öyle başladım ama artık 3 mil yapacağım ins.buaksam 15dk.falan baktım yine 3 mile diğeriyle aynı hareketler ama 45 dk.benim zaman sorunum vardı devam edemedim.önümüzdeki 1 hafta çok yoğunum ama ondan sonra mutlaka 3mil devam ins...ve sıkılasmak için plates vs.bu program yapacağım kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…