- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Abla gece o saatte kimse olmuyo takımda hem hemen mesaj attım. Buraya geldimi yazdım.DELIveCesur bır mesajda 15 gündür senı bekleyen takımına yazsaydın ya canım
Bdv askına 15 gün banlandın çıkar çıkmaz yıne Orayamı gıttın
Bozuldum doğrusu duvarını okudun yazdıklarımı
Kılondan bır haber vereydın ıkı haftadır bıldırımsız yazdımızı bır gorseydın keşke......
Hoş buldum canim özlemişim :))Öyle oldu sankihoşgeldin
Ettim canim bırakmadım ama düzenli yapamadım eşim sağolsun bi ton laf sayiyo :)) 52.7 idi en son şimdi bilmiyorumDiyette devam ettin mi canım kilo durumu nasıl
Hedefine ulaşmışsin nerdeyse :))Ettim canim bırakmadım ama düzenli yapamadım eşim sağolsun bi ton laf sayiyo :)) 52.7 idi en son şimdi bilmiyorum
Bilmiyorum ki bayağıdir bakmadım canim elimden geldiğince dikkat ettim size haksızlık olmasın diyeHedefine ulaşmışsin nerdeyse :))
Biz de özledikHoş buldum canim özlemişim :))
Yarın tartı günü öğrenirsinEttim canim bırakmadım ama düzenli yapamadım eşim sağolsun bi ton laf sayiyo :)) 52.7 idi en son şimdi bilmiyorum
Baktım az önce yazdım kuzumBiz de özledik
Yarın tartı günü öğrenirsin
Senin nasıl gidiyo kuzum duraklama oldu mu ben bi detoks yapıyorum bugünde yaptım ise yarıyor gibi haftada 2 kez sadeceBiz de özledik
Yarın tartı günü öğrenirsin
Yok canım tek besin diyeti yapmıcam. Benim baktığım makarna diyetinde sabah yumurta ekmek vs öğlen makarna akşam tavuk kırmızı et veya balık gibi. Ama zannetmem kilo verdireceğini. Yapmayı da düşünmüyorumDengeli düzgün bir diyet yap lütfen o zaman ekmek hakkı icin 2 yk makarna yiyebilirsin. Tek besine dayalı sok diyetlere bakma artık.
Çok güzel canım ben de epey kuvvetli bir kahvaltı yaptımGunaydin kizlar hayirli pazarlar
Kahvaltimi yaptim en sagliklisindan
2 haslanmis yumurta 1 salatalik
1 cay kasigi tahin pekmez
1 tatli kasigi lor
Simdi cay keyfizamani
Dikkat edersen verirsincanım. Siz Bursa’da mıdınızGünaydın canlar ben bir kaç gündür hiç dikkat edemedim diyetime spor da yapamadim bu yüzden ilk once kendimden sonra da sizlerden özür diliyorum. Dün gece bursaya eve de döndük çok şükür bu hafta artı gelmemek için çok cabalayacagim
Duraklama oldu 15 günden fazla sürdü canım sonra 900 gr verdim ama bir kaç gündür hiç dikkat edemedim nasıl bir detoksmuş oSenin nasıl gidiyo kuzum duraklama oldu mu ben bi detoks yapıyorum bugünde yaptım ise yarıyor gibi haftada 2 kez sadece
Güzel bir detoks canim tadı güzel yani atabilirsem link atcam :))Duraklama oldu 15 günden fazla sürdü canım sonra 900 gr verdim ama bir kaç gündür hiç dikkat edemedim nasıl bir detoksmuş o
Bursa da yaşıyorum canım ben ama 16 Aralıkta manisaya gittim babamın zeytinlikleri var zeytin için gittik onlar toplandı ayiklandi falan dün gece de geri döndük
Yok canım tek besin diyeti yapmıcam. Benim baktığım makarna diyetinde sabah yumurta ekmek vs öğlen makarna akşam tavuk kırmızı et veya balık gibi. Ama zannetmem kilo verdireceğini. Yapmayı da düşünmüyorum
Ama hurma diyetini tekrarlayabilirimverdiğim 2.5 kg yi almamıştım onda
Çok güzel canım ben de epey kuvvetli bir kahvaltı yaptım
Dikkat edersen verirsincanım. Siz Bursa’da mıdınız
Bende haftaya Bursa’ya gidiyorum 10 gün kadar sömestr tatilinde
Tamam canım bekliyorumGüzel bir detoks canim tadı güzel yani atabilirsem link atcam :))
Tamam canım bekliyorum
Görmüştüm bunu daha önce canım o zaman da yapmaya cesaret edememiştim hafta da iki gün mu yapıyorsun
Bende yeni başladım kuzum evet ama içecek aciktirmiyor gerçektenGörmüştüm bunu daha önce canım o zaman da yapmaya cesaret edememiştim hafta da iki gün mu yapıyorsun
Ve ödem attırdı bayagiGörmüştüm bunu daha önce canım o zaman da yapmaya cesaret edememiştim hafta da iki gün mu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?