Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Abla gece o saatte kimse olmuyo takımda hem hemen mesaj attım. Buraya geldimi yazdım.
Diyete ihanet etmedim sizede Öyle çok şükür siz varmışsınız gibi devam ettim ama çok zorlamadim kendimi abla
Esimde bi ton laf edip duruyor zati
En son baktığımda
52.7 idi kilom :))

Dengeli düzgün bir diyet yap lütfen o zaman ekmek hakkı icin 2 yk makarna yiyebilirsin. Tek besine dayalı sok diyetlere bakma artık.
Yok canım tek besin diyeti yapmıcam. Benim baktığım makarna diyetinde sabah yumurta ekmek vs öğlen makarna akşam tavuk kırmızı et veya balık gibi. Ama zannetmem kilo verdireceğini. Yapmayı da düşünmüyorum
Ama hurma diyetini tekrarlayabilirimverdiğim 2.5 kg yi almamıştım onda
Gunaydin kizlar hayirli pazarlar
Kahvaltimi yaptim en sagliklisindan
2 haslanmis yumurta 1 salatalik
1 cay kasigi tahin pekmez
1 tatli kasigi lor
Simdi cay keyfi zamani
Çok güzel canım ben de epey kuvvetli bir kahvaltı yaptım

Dikkat edersen verirsincanım. Siz Bursa’da mıdınız
Bende haftaya Bursa’ya gidiyorum 10 gün kadar sömestr tatilinde

Bursa da yaşıyorum canım ben ama 16 Aralıkta manisaya gittim babamın zeytinlikleri var zeytin için gittik onlar toplandı ayiklandi falan dün gece de geri döndük

En sonunda regl oldum bayağı şiştim yarın tartılmıcam ben.. psikolojimi bozamam hıh

Yarından itibaren protein diyeti yapıcam sadece et balık yumurta peynir yoğurt :) .. kalmış şurda bir iki kilom vereyimde kurtulayım

Ben ortalığı bir topliyim biraz spor yapayım sonrada.. philosophergirl en güzel 10 hareket yapıcam sende yapsana ahahaha :))) şaka şaka ben bugün o kadar ağırını yapamayabilirim, yeni bir antrenman gelmişse onu deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…