Bende yapamadım ama bu akşam 1 saat ayırıcam sporaYaa ben bugun spora iyi asilmam lazim son iki gun ozellikle :) en azindan eksi 300 - 400 goriyim
Süperrr incelme programı ne canım nasıl hareketler varDün akşam 1 saat spor yaptım kızlar önce 1 mil leslie sonra 30 dk incelme programından ve en son 15 dk karın kası calistim. 10 dk twister yaptım
gel el ele tutusup spor yapalimm, gel bol su icip su yaglarimizi yakalimmm gel gel gelll :))))Bende yapamadım ama bu akşam 1 saat ayırıcam spora
Süperrr incelme programı ne canım nasıl hareketler var
aynı bennn
caktirma bende korkmuyo degilimcuma ya artı görcem diye çok korkuyorumtartı beni mutlu etmiyor. cuma sabah işşalah öle olmaz Allaamm çok amin o kadar spor su dikkat nereye gidiyor aceebaa
Antreman sıklığı var canım kendine göre ayarlayabilirsin mesela ben 1. Hafta hafta da 3 gün 2. Hafta hafta da 4 gün yaptım. Yani 1 hafta 3 gün 1 hafta 4 gün yapıyorum. Kendine göre daha sık
Programa alıştıkça ayarlayacam bende canım sağol.Antreman sıklığı var canım kendine göre ayarlayabilirsin mesela ben 1. Hafta hafta da 3 gün 2. Hafta hafta da 4 gün yaptım. Yani 1 hafta 3 gün 1 hafta 4 gün yapıyorum. Kendine göre daha sık
aynen nasıl güzel olurduyaa dimi evde olmak var.. ohhh ne guzel uzanirdim mis mis :) yastiklara sarilirdimmmmm
harikasınızDün akşam 1 saat spor yaptım kızlar önce 1 mil leslie sonra 30 dk incelme programından ve en son 15 dk karın kası calistim. 10 dk twister yaptım
bu hafta bu spor ve menü sonucu tahmin edebiliyorumBugün sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kupa yesil cay
Ögle
3 yk menemen
3 zeytin
Akşam
Kapuska yemeği
Salata
En az 2 lt su ve 3mil leslie + 10 dk twister
yaklaşık 1 saat yürüyüş 300 kalori civarı yaktırıyor..küçüçük minicik bir dilim ev yapımı kekte 250 kalori var.. ye yiyebilirsenŞunu farkettim spor yapınca daha cok yediklerime dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum
Ben de 3 mil ve 5 mil olmak üzere 2 video var buradan yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama isterseniz ozelden yazabilirimKızlar leslie hangi program indirdiniz
Ben de 3 mil ve 5 mil olmak üzere 2 video var buradan yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama isterseniz ozelden yazabilirim[/QUOTEtabiki iyi olur
Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
2 dilim çok tahilli ekmekten sandviç (lor peyniri, domates, 1 Yk yumurta)
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Brokoli salatası
3 Yk ıspanak
Yoğurt
3 Yk sebzeli bulgur pilavı
Gece
Yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
75 Mekik
20 sn plank
Temel Seviye Restoratif Yoga (20 Dakika~35 kalori)
Kalori Yak (15 Dakika~40 kalori)
Isınma
* 1 dk Eller Üzerinde Yürüme
* 1 dk Yürümeli Lunge
Dayanıklılık
* 80 sn pogo ziplayısı
* 60 sn modifiye edilmiş sınav
* 80 sn vücut ağırlığını kullanarak squat
* 80 sn YTW
* 60 sn tekne pozisyonu ve alçak tekne pozisyonu
* 80 sn Ters Lunge ve uzanma
* 40 sn Yüksek plank
* 40 sn Güç Toplama
Soğuma
* 40 sn dört şeklinde esneme
* 40 sn yan uzanarak Quatericeps Esnetme
caktirma bende korkmuyo degilim
Onu daha iyi hissettiğin bir gün beraber yaparız öbür gün falanBen bugun ne yapsam ya.. :)) 45 dak 10 mukemmel egzersizmi yapsam 240kcal eritiyor :)) hic gucumde yok gozumde buyuyor :)
Oda olabilirOnu daha iyi hissettiğin bir gün beraber yaparız öbür gün falan
Dönmeli karın çalışmasına ne dersin 20 dakika
Ben bugünden itibaren hiç yemek yemiyorum ahahAhHahOy oyy bakalım kime çıkacak cuma liste hazırlama işi
Ben bugünden itibaren hiç yemek yemiyorum ahahAhHah
Pazartesi artı görünce onu toparlamaya calisiyorum insallah iyi sonyc alirimaynen nasıl güzel olurdu
harikasınız
bu hafta bu spor ve menü sonucu tahmin edebiliyorum
yaklaşık 1 saat yürüyüş 300 kalori civarı yaktırıyor..küçüçük minicik bir dilim ev yapımı kekte 250 kalori var.. ye yiyebilirsen
Cok iyi rakibimValla kalktım bir gazla interval cardio yaptım ama yine tam yapamadım
Accık ip atlayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?