Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

philosophergirl dönmeli karın çalışmasına başlıyorum
Ben de yapacaktım ama bu ara örgü işine sardim o yüzden yapmadım
Kaç kl yakıyormuş o acaba
Menüm :)
Sabah
2 haşlama yumurta
3 bardak çay
2 dilim peynir

Akşam
1 kase yoğurt çorbası 5 lahana dolması
3 küçük gofret
Kuzucugum hasta edeceksin kendini yapma bir şey yemiyorsun o gofretler enerji olarak dönsün sana
Senin öğle yemeğin benim ara öğünüm olur
Fazla kh yüklemesi yapmışsın üstelik beyaz ekmek en azından kepekli ya da tam buğday tarzı ekmek tuketmelisin ve khyi azaltman lazım bu arada hoş geldin aramıza

İlk gün olunca fazla motive oldum sanırım ama akşam telafi ettim sanıtım şu an da çok tok hissediyorum kendimi

20 dak 100 kalori :))) bayağı iyi!

Kuzum yiyebildigimi yiyorum ya

Merhabalar..Araniza yeni katildim boy 160cm kilo 85. Yeni doğum yaptım 70 günlük bir bebeğim var. Sütüm etkilenmeden nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar..Araniza yeni katildim boy 160cm kilo 85. Yeni doğum yaptım 70 günlük bir bebeğim var. Sütüm etkilenmeden nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bol yeşillik özellikle dereotu ve bol su sütü en iyi yapan seyler bunlar canim. kahvaltıda yulaflı omlet yapabilirsin yulaf da sütü artırıyor ara ögunlerde 2 incir 2 ceviz veya ayran-süt tüketebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar aramıza hoşgeldin

Kızlar bugün ve yarın denetim var.Pek girip yorum yapamayabilirim. Dün gece sabah 3'te kalkmak için erkenden yattım. Menüyü yazamadım. Dünün menüsü,

Sabah:
Bol maydonozlu omlet
1 küçük süt
3 çeri domates
5 yeşil zeytin

Öğlen:
Yarım kepçe tarhana çorbası
İzmir köfte
Ayran

Akşam:
1 kepçe yoğurt çorbası
3 mini misket köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

2 lt su+8600 adım.

Günaydın kızlar musmutlu bir günümüz olsun
Geçmişe gittim alıntı yapamadım rahatsızım biraz
Yeni gelenler hoş geldiniz
Güzel menüler gördüm
Aç gezeni de
Harika sporlar var
Benim bu hafta kötü geçti
Umarım yarın tartıda herkes emeğinin karşılığını alır

aylahl aynen yukarıdaki gibi yazacaktım.. süt verdiğin için zaten daha hızlı kalori harcayacaksın. Aslında en önemli şey devamlı süt vermek 2-3 saatte bir verdiğin zaman sütünün kalitesi ve hacmi artıyor.. bol su tüketiyorsundur zaten, su en iyi süt yapan şey bunu unutma

Hoşbuldum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…