Ben de yapacaktım ama bu ara örgü işine sardim o yüzden yapmadım
Kuzucugum hasta edeceksin kendini yapma bir şey yemiyorsun o gofretler enerji olarak dönsün sanaMenüm :)
Sabah
2 haşlama yumurta
3 bardak çay
2 dilim peynir
Akşam
1 kase yoğurt çorbası 5 lahana dolması
3 küçük gofret
Senin öğle yemeğin benim ara öğünüm olurMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Öğle
Ara
1 armut
Öğle
Bir kupa yeşil çay
İki ceviz
4 kayısı
Ara
1 kase yoğurt
1salatalık
1 havuç
Akşam
1 kase bulgur pilavı
1 baget but
Spor
20 dakika step
20 dakika twistır
Fazla kh yüklemesi yapmışsın üstelik beyaz ekmek en azından kepekli ya da tam buğday tarzı ekmek tuketmelisin ve khyi azaltman lazım bu arada hoş geldin aramızaKahvaltı:
2 dilim beyaz ekmek 1 yumurta peynir zeytin şekersiz çay
Öğle:
1 kase yayla çorbası 2 dilim ekmek
Hemen ardından çayla birlikte halka tatlı arkadaşlar almış tabi ki dayanamadım yat karşısında asla kendimi durduramoyorum
Akşam :
Menemen 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Tv karşısıda 1 tabak meyve
İlk günden pek iç açıcı değil galiba 69 kilo ile başladım umarım kendime biraz daha hakim olabilirim iyi geceler hanımlar hepinize
İlk gün olunca fazla motive oldum sanırım ama akşam telafi ettim sanıtım şu an da çok tok hissediyorum kendimiBen de yapacaktım ama bu ara örgü işine sardim o yüzden yapmadım
Kaç kl yakıyormuş o acaba
Kuzucugum hasta edeceksin kendini yapma bir şey yemiyorsun o gofretler enerji olarak dönsün sana
Kuzucugum hasta edeceksin kendini yapma bir şey yemiyorsun o gofretler enerji olarak dönsün sana
Senin öğle yemeğin benim ara öğünüm olur
Fazla kh yüklemesi yapmışsın üstelik beyaz ekmek en azından kepekli ya da tam buğday tarzı ekmek tuketmelisin ve khyi azaltman lazım bu arada hoş geldin aramıza
Fazla kh yüklemesi yapmışsın üstelik beyaz ekmek en azından kepekli ya da tam buğday tarzı ekmek tuketmelisin ve khyi azaltman lazım bu arada hoş geldin aramıza
20 dak 100 kalori :))) bayağı iyi!Ben de yapacaktım ama bu ara örgü işine sardim o yüzden yapmadım
Kuzum yiyebildigimi yiyorum yaBen de yapacaktım ama bu ara örgü işine sardim o yüzden yapmadım
Hoş geldin canim hedef kaç :)Yok canım benim dün katıldım size
O şuan imkansız canim fatih i uyutuyorum tabi bir iki saate kalkmazsaKocana sarıl uyu bence :)))
hoşbuldum canım hedefim şimdilik 65 sonrasıda gelicek inşaallahHoş geldin canim hedef kaç :)
Hoş geldin canim hedef kaç :)[/QUOTEsiz hedefinize ulaşmışsınız ne hoş
Inşallah kuzum yahoşbuldum canım hedefim şimdilik 65 sonrasıda gelicek inşaallah
Bol yeşillik özellikle dereotu ve bol su sütü en iyi yapan seyler bunlar canim. kahvaltıda yulaflı omlet yapabilirsin yulaf da sütü artırıyor ara ögunlerde 2 incir 2 ceviz veya ayran-süt tüketebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar aramıza hoşgeldinMerhabalar..Araniza yeni katildim boy 160cm kilo 85. Yeni doğum yaptım 70 günlük bir bebeğim var. Sütüm etkilenmeden nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bol yeşillik özellikle dereotu ve bol su sütü en iyi yapan seyler bunlar canim. kahvaltıda yulaflı omlet yapabilirsin yulaf da sütü artırıyor ara ögunlerde 2 incir 2 ceviz veya ayran-süt tüketebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar aramıza hoşgeldin
ev yoğurduyla mı ?15 dakikacık bir şey leslie yapsaydım 1 saat olacaktı ama canım istemedi
Yoğurt aşktır aşk
Çikolatasiz bir hayat düşünebilirim ama yogurtsuz asla
Şimdi farkettim yoğurtla resmen aşk yaşıyorum
spor mutluluk hormonu da salgılatıyor.Şunu farkettim spor yapınca daha cok yediklerime dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?