Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

15 dakikacık bir şey leslie yapsaydım 1 saat olacaktı ama canım istemedi

Yoğurt aşktır aşk
Çikolatasiz bir hayat düşünebilirim ama yogurtsuz asla
Şimdi farkettim yoğurtla resmen aşk yaşıyorum
aynen canim ya ben cocukluktan bu yana aldigim kalsiyumun haddi hesabi yok.. bende yakinda kemik buyumesi filan olcek.. alakasi yoktu olmaz dimi ahahaha :))))

Yaa ben bugun spora iyi asilmam lazim son iki gun ozellikle :) en azindan eksi 300 - 400 goriyim

Yaa ben bugun spora iyi asilmam lazim son iki gun ozellikle :) en azindan eksi 300 - 400 goriyim
Ben bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum: ))) Bakalım ne olacak
Dün akşam 1 saat spor yaptım kızlar önce 1 mil leslie sonra 30 dk incelme programından ve en son 15 dk karın kası calistim. 10 dk twister yaptım
Ooo süper gitsin kilolar gelsin incelmiş fit vücutlar. Incelme programı süper ben 4. Haftadayim ve çok fark etti ben de

cuma ya artı görcem diye çok korkuyorum tartı beni mutlu etmiyor. cuma sabah işşalah öle olmaz Allaamm çok amin o kadar spor su dikkat nereye gidiyor aceebaa

Ben bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum: ))) Bakalım ne olacak

Ooo süper gitsin kilolar gelsin incelmiş fit vücutlar. Incelme programı süper ben 4. Haftadayim ve çok fark etti ben de
Ben reglliydim kuzum valla porsiyonlarim gecen haftaya nazaran daha buyuk oldu naapiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…