Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amele sümügü gıbı yatağa cakılmış bır berıl var bugün
Mıgren agrım tuttu gece
Sabahlar olmadı
Çocukları götürmek bıle gözümde büyüyor bugün
Hava buz kar tıpı bır hava
Allahım yardım et dıye dıye kaplumbağa hızında çocukları gıydırdım

Günaydın canlar kacamaksiz bir gun olsun hepimiz için
Kuzum yiyebildigimi yiyorum ya
Sen de haklısın canım eskiden bir öğün de yediğim yemeği tüm gün tüketiyorum o bile şimdi ağır geliyor.
ev yoğurduyla mı ?
Tabi ki ev yoğurdu ile sevmiyorum hazır yoğurdu dediğin gibi çok tuzlu geliyor bana mecbur kalırsam yiyorum
20 dak 100 kalori :))) bayağı iyi!
Bence süper ben 35 dakika yaptım 76 kaloriydi bu 20 dakika ama o plank ve mekiklerden sonra normal 100 olması

Kızlar benim size yetişmem için çok koşmam lazım sanırım hemen gidip uzun süredir depoyu bekleyen step aletini çıkartayım malum akşam rapor vericem
Ohh cok iyi yapmissin canim
Aynen kizlar sporlari costu masallah ben sadece 3 mil yapabiliyorum o kadar detayli spor yapamam sanki belki 65 kilo olunca baslarim kas calismasina.

Günaydın kızlarrr :)

Bugün oğluş hasta evde, sanırım bu sefer diş şuan ateşimiz yok çok şükür ama bağışıklığı için ne yapabilirim hiç bilmiyorum

Biraz bunu araştırıcam..

Birde eskiye göre yiyorum canim
Yemeye calisiyorum :*

Of baş ağrısı çok fena, geçmiş olsun dikkatli olun

Az yemis ve cok spor yapmissin canim harikasin

Mekikleri ayaklarımı koltuğun altına koyarak yapabildim sen nasıl yaptın?? Bugün yine yapıcam, artı kol karın :)) hatta 7 dak 40kcal yakandanda yapabilirim... dün birde utanmadan yarışma hak ettiniz dedi bende bir hışım nedir diye açtım.. yana zıplamalı squat zıplayışı yaptırdı 20 defa... ölüyorum sandım :)))))

Dünkü Menüüümm

Sabah
2 yumurtadan omlet
Kk peynir
2 kuru incir

Ara
1 armut (tarçın döküp yedim)

Ara
Sahlep 1 mink lokum

Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
4 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara
Kefirli yoğurt
Su 2,5 lt
1 saat yürüyüş

günaydın bayanlar ben gruptan çıkmak istiyorum bu aralar üst üste rahatsızlandım rejim falan kalmadı haliyle verdiklerimi de aldım görüp te daha fazla canım sıkılmasın diyorum düğüne 3 ay kala yine son tempo katılırım :) her şey için herkese çok çoook teşekkürler berilceee nefertityy

Yarına 58 olmak isterdim ama maalesef amaaa bugün çok az yersem tartıyı kandırabilirim nihahaha

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler
Yeni gelen kader arkadaşlarım hoşgeldiniz
Tartıya bir gün kala eteklerim tutuştu resmen bu hafta kötü geçti diyetim
İnşallah emzirmenin verdiği etkiyle kaloriler yanmıştır da yarın artı değil eksi görürüm tartıda

Cok gecmis olsun migren agrisi cok fena ilac alip dinlenmeye calis canim

tesekkur ederim. Bol su icip bol yeşillik tuketiyorum zaten bir de birer tane incir ve hurma yiyorum ac karnına sabahları. Benim en büyük sıkıntım aksam esim isten gelince bebekle ilgilendiği için rahata erip aksam yemeğini çok yiyorum. Onu düzenlersem yoluna girer diye düşünüyorum

Hosgeldin canim ilk gunun menusu biraz karbon agirlikli olmus ekmek ve turevlerini gunde 3 veya 4 porsiyonu gecirmemeye calis balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…