günaydın.Günaydın kızlar
Nasılsın gülümgünaydın.
Sen de haklısın canım eskiden bir öğün de yediğim yemeği tüm gün tüketiyorum o bile şimdi ağır geliyor.Kuzum yiyebildigimi yiyorum ya
Tabi ki ev yoğurdu ile sevmiyorum hazır yoğurdu dediğin gibi çok tuzlu geliyor bana mecbur kalırsam yiyorumev yoğurduyla mı ?
Bence süper ben 35 dakika yaptım 76 kaloriydi bu 20 dakika ama o plank ve mekiklerden sonra normal 100 olması20 dak 100 kalori :))) bayağı iyi!
Ohh cok iyi yapmissin canimKızlar benim size yetişmem için çok koşmam lazım sanırımhemen gidip uzun süredir depoyu bekleyen step aletini çıkartayım malum akşam rapor vericem
Sporun cok guzel canim.Dün akşam 1 saat spor yaptım kızlar önce 1 mil leslie sonra 30 dk incelme programından ve en son 15 dk karın kası calistim. 10 dk twister yaptım
Birde eskiye göre yiyorum canimGünaydın canlar kacamaksiz bir gun olsun hepimiz için
Sen de haklısın canım eskiden bir öğün de yediğim yemeği tüm gün tüketiyorum o bile şimdi ağır geliyor.
Tabi ki ev yoğurdu ile sevmiyorum hazır yoğurdu dediğin gibi çok tuzlu geliyor bana mecbur kalırsam yiyorum
Bence süper ben 35 dakika yaptım 76 kaloriydi bu 20 dakika ama o plank ve mekiklerden sonra normal 100 olması
Ben indirmedim canim youtube dan acip yapiyorum cogunlukla 5k olani yapiyorum her milin son 2 dk kosmali 45 dk nasil geciyor anlamiyorum bile artik hareketleri ezberlemisim :))Kızlar leslie hangi program indirdiniz
Of baş ağrısı çok fena, geçmiş olsunAmele sümügü gıbı yatağa cakılmış bır berıl var bugün
Mıgren agrım tuttu gece
Sabahlar olmadı
Çocukları götürmek bıle gözümde büyüyor bugün
Hava buz kar tıpı bır hava
Allahım yardım et dıye dıye kaplumbağa hızında çocukları gıydırdım
Az yemis ve cok spor yapmissin canim harikasinMenüm
Beyaz çay
Kahvaltı
2 dilim çok tahilli ekmekten sandviç (lor peyniri, domates, 1 Yk yumurta)
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Brokoli salatası
3 Yk ıspanak
Yoğurt
3 Yk sebzeli bulgur pilavı
Gece
Yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
75 Mekik
20 sn plank
Temel Seviye Restoratif Yoga (20 Dakika~35 kalori)
Kalori Yak (15 Dakika~40 kalori)
Isınma
* 1 dk Eller Üzerinde Yürüme
* 1 dk Yürümeli Lunge
Dayanıklılık
* 80 sn pogo ziplayısı
* 60 sn modifiye edilmiş sınav
* 80 sn vücut ağırlığını kullanarak squat
* 80 sn YTW
* 60 sn tekne pozisyonu ve alçak tekne pozisyonu
* 80 sn Ters Lunge ve uzanma
* 40 sn Yüksek plank
* 40 sn Güç Toplama
Soğuma
* 40 sn dört şeklinde esneme
* 40 sn yan uzanarak Quatericeps Esnetme
Mekikleri ayaklarımı koltuğun altına koyarak yapabildim sen nasıl yaptın?? Bugün yine yapıcam, artı kol karın :)) hatta 7 dak 40kcal yakandanda yapabilirim... dün birde utanmadan yarışma hak ettiniz dedi bende bir hışım nedir diye açtım.. yana zıplamalı squat zıplayışı yaptırdı 20 defa... ölüyorum sandım :)))))Günaydın canlar kacamaksiz bir gun olsun hepimiz için
Sen de haklısın canım eskiden bir öğün de yediğim yemeği tüm gün tüketiyorum o bile şimdi ağır geliyor.
Tabi ki ev yoğurdu ile sevmiyorum hazır yoğurdu dediğin gibi çok tuzlu geliyor bana mecbur kalırsam yiyorum
Bence süper ben 35 dakika yaptım 76 kaloriydi bu 20 dakika ama o plank ve mekiklerden sonra normal 100 olması
Cok gecmis olsun migren agrisi cok fena ilac alip dinlenmeye calis canimAmele sümügü gıbı yatağa cakılmış bır berıl var bugün
Mıgren agrım tuttu gece
Sabahlar olmadı
Çocukları götürmek bıle gözümde büyüyor bugün
Hava buz kar tıpı bır hava
Allahım yardım et dıye dıye kaplumbağa hızında çocukları gıydırdım
Bol yeşillik özellikle dereotu ve bol su sütü en iyi yapan seyler bunlar canim. kahvaltıda yulaflı omlet yapabilirsin yulaf da sütü artırıyor ara ögunlerde 2 incir 2 ceviz veya ayran-süt tüketebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar aramıza hoşgeldin
tesekkur ederim. Bol su icip bol yeşillik tuketiyorum zaten bir de birer tane incir ve hurma yiyorum ac karnına sabahları. Benim en büyük sıkıntım aksam esim isten gelince bebekle ilgilendiği için rahata erip aksam yemeğini çok yiyorum. Onu düzenlersem yoluna girer diye düşünüyorumaylahl aynen yukarıdaki gibi yazacaktım.. süt verdiğin için zaten daha hızlı kalori harcayacaksın. Aslında en önemli şey devamlı süt vermek 2-3 saatte bir verdiğin zaman sütünün kalitesi ve hacmi artıyor.. bol su tüketiyorsundur zaten, su en iyi süt yapan şey bunu unutma
Hosgeldin canim ilk gunun menusu biraz karbon agirlikli olmus ekmek ve turevlerini gunde 3 veya 4 porsiyonu gecirmemeye calis balimKahvaltı:
2 dilim beyaz ekmek 1 yumurta peynir zeytin şekersiz çay
Öğle:
1 kase yayla çorbası 2 dilim ekmek
Hemen ardından çayla birlikte halka tatlı arkadaşlar almış tabi ki dayanamadım yat karşısında asla kendimi durduramoyorum
Akşam :
Menemen 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Tv karşısıda 1 tabak meyve
İlk günden pek iç açıcı değil galiba 69 kilo ile başladım umarım kendime biraz daha hakim olabilirim iyi geceler hanımlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?