Hosgeldin canim oyy daha cok kucukmus bebegin Allah bagislasin.1500 kalorinin altinda beslenme derim cunku emzirerek 500 kalori yakiyorsun zatenMerhabalar..Araniza yeni katildim boy 160cm kilo 85. Yeni doğum yaptım 70 günlük bir bebeğim var. Sütüm etkilenmeden nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
hosbuldum teşekkürler tavsiyeler için :)Hosgeldin canim oyy daha cok kucukmus bebegin Allah bagislasin.1500 kalorinin altinda beslenme derim cunku emzirerek 500 kalori yakiyorsun zaten
3 lt suyunu ic. bol yesillik kuru meyve protein agirlikli beslenmeye calis birde bulgur da sutu artiriyo oglen yemeklerine 6 yk kadar tuketebilirsin yanina bol yesillikli salata ve yogurt ile ohh miss :))
Cok iyi rakibim
Bana çıkacak gibi bi his
Menüm :)
Sabah
2 haşlama yumurta
3 bardak çay
2 dilim peynir
Akşam
1 kase yoğurt çorbası 5 lahana dolması
3 küçük gofret
Gayet başarılı nefesinin açılması kademeli artacaktır :)) 30-45 dak yapsandan zorlanmazsın fazla arada güç toplama yokmu ?? 30sn 1 dak dinlenme filan
hosbuldum teşekkürler tavsiyeler için :)
Kız yiyorum ya daha ne yicemtartıda da iyi olsa sonuç keşke ama yok anlamıyorum gerçekten bu hafta neden böyle oldu
sen doğru düzgün yemiyorsun bile merak etme bana çıkacak kesin kaç gündür artıdayım
gofret bişe yapmaz sana zaten yemiyorsun :))
en çok 15 sn idi sanırım dinlenme zaten toplamda 25 dk sürüyor ben en çok 20 dk kadar eşlik edebiliyorum aşırı yorucu üstü fln çıkarıyorum yarım atlet yapıyorum. bitince rahat 5 dk nefesim düzelmiyorama yine artıdayım tabi nasıl oluyorsa artık
Sanki bu ara benimde kilolarim inat etti gitmiyor gibi hissediyorum o kadar da çabaliyorum ama bakalım hayirlisıtartıda da iyi olsa sonuç keşke ama yok anlamıyorum gerçekten bu hafta neden böyle oldu
sen doğru düzgün yemiyorsun bile merak etme bana çıkacak kesin kaç gündür artıdayım
gofret bişe yapmaz sana zaten yemiyorsun :))
en çok 15 sn idi sanırım dinlenme zaten toplamda 25 dk sürüyor ben en çok 20 dk kadar eşlik edebiliyorum aşırı yorucu üstü fln çıkarıyorum yarım atlet yapıyorum. bitince rahat 5 dk nefesim düzelmiyorama yine artıdayım tabi nasıl oluyorsa artık
Bende eşime deneticem ama yetişmez eşimin avuç içi 28cmmiş benim bel 70cm :))) ama az kaldı ahaahaKızlar dün akşam eşimden acayip bi iltifat duydum
Sarıldı.. ömrüm bel falan kalmamış ne kadar incelmiş iyice zayıfladın dedi
Iki elimi birlestirebiliyorum diye sasirdi
Canım en güzeli detokslan ve uyuuuu başka tedavi yöntemi yok illa yatacan.. çok geçmiş olsun, dikkat etKızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
Geçmiş olsun ablaKızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?