Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar..Araniza yeni katildim boy 160cm kilo 85. Yeni doğum yaptım 70 günlük bir bebeğim var. Sütüm etkilenmeden nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hosgeldin canim oyy daha cok kucukmus bebegin Allah bagislasin.1500 kalorinin altinda beslenme derim cunku emzirerek 500 kalori yakiyorsun zaten
3 lt suyunu ic. bol yesillik kuru meyve protein agirlikli beslenmeye calis birde bulgur da sutu artiriyo oglen yemeklerine 6 yk kadar tuketebilirsin yanina bol yesillikli salata ve yogurt ile ohh miss :))

hosbuldum teşekkürler tavsiyeler için :)

tartıda da iyi olsa sonuç keşke ama yok anlamıyorum gerçekten bu hafta neden böyle oldu

Bana çıkacak gibi bi his

sen doğru düzgün yemiyorsun bile merak etme bana çıkacak kesin kaç gündür artıdayım

Menüm :)
Sabah
2 haşlama yumurta
3 bardak çay
2 dilim peynir

Akşam
1 kase yoğurt çorbası 5 lahana dolması
3 küçük gofret

gofret bişe yapmaz sana zaten yemiyorsun :))

Gayet başarılı nefesinin açılması kademeli artacaktır :)) 30-45 dak yapsandan zorlanmazsın fazla arada güç toplama yokmu ?? 30sn 1 dak dinlenme filan

en çok 15 sn idi sanırım dinlenme zaten toplamda 25 dk sürüyor ben en çok 20 dk kadar eşlik edebiliyorum aşırı yorucu üstü fln çıkarıyorum yarım atlet yapıyorum. bitince rahat 5 dk nefesim düzelmiyor ama yine artıdayım tabi nasıl oluyorsa artık

ben birazdan minnoş vede minnak yeğenime gidiyorum gece onunla kalcam kızlar... nerdeyse 1.5 aylık oldu meleğim kocaman kız oldu teyzeleri. kardeşimde tartı vardı yarın sabah orda tartılırım artık :))) hadi hayırlısı. sizinle çok ilgilenemem pamuğumla ilgilencem çünkü. yarın sabah görüşürüz kızlar

Kız yiyorum ya daha ne yicem

Sanki bu ara benimde kilolarim inat etti gitmiyor gibi hissediyorum o kadar da çabaliyorum ama bakalım hayirlisı

Bugün ki menüm bunu henüz öğle yemeği etmemişken yazıyorum, son enerjimi parmaklarıma sakladım :)))

Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, mantar sote bol acılı ve maydonozlu, sade kahve, limonlu su

Spor: dönmeli karın çalışması + kol ve karın kasları -152kcal + 1 büyük su bardağı limonlu su

Öğle: ton balığı, 2 adet kornişon turşu

Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata

Spor: twister 2000 adet

Ara: 1 adet incir + 6 adet çiğ fındık

Akşam: ıspanak mantar sote yoğurt ile + hindi antrikot soslu

Spor: yoga 20dak yüksek plank ağırlıklı
100x mekik
100x bisiklet

1,5 su
1 litre limonlu su

Kızlar dün akşam eşimden acayip bi iltifat duydum

Sarıldı.. ömrüm bel falan kalmamış ne kadar incelmiş iyice zayıfladın dedi
Iki elimi birlestirebiliyorum diye sasirdi
Bende eşime deneticem ama yetişmez eşimin avuç içi 28cmmiş benim bel 70cm :))) ama az kaldı ahaaha

Kızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…