Ben de bu hafta 3 litre suya 1 limon sıkarak tükettim acaba o yüzden mi bu kadar kilo verdimcanım detoks ta ne uyguluyosun ben günde üç litre limonlu su içiyorum çok faydasını gördüm
Ben detoksa karşıyımKizlar birsey diyicem.. detoks gunleri tertipleyelim ve herkes uysun buna ha ne dersiniz??
O gun ne detoks yaptiysak paylasalim filan..
O detoks degıl ki canımBen de bu hafta 3 litre suya 1 limon sıkarak tükettim acaba o yüzden mi bu kadar kilo verdim
Nurdan listede degilmis zaten canim. Yedek listede herhalde
Ben de karsiyim. Detoks herseyi dogru kacamaksiz yaptigimizda kilo verimi durdugunda vucudu sasirtmak icin kullandigimiz koz olarak kalmaliBen detoksa karşıyım
Buyur canım
aa o niye canim..Ben detoksa karşıyım
Canim seni kilo bildirimi düzenleme yapıyolardı ondan etiketledim :)Buyur canım
Meto yu bozduğuna ınanıyorumaa o niye canim..
ay atlamisim kuzum .. benim detokstan anladigim limonlu naneli maydonozlu su.. olumcul detokslara bende karsiyim.. ne o oyle 3 yumurta yiyiceksin hep ayni suyu iciceksin..Meto yu bozduğuna ınanıyorum
Daha öncede yazdım ya
Kız suzınkıler detoks degıl kı o zamanay atlamisim kuzum .. benim detokstan anladigim limonlu naneli maydonozlu su.. olumcul detokslara bende karsiyim.. ne o oyle 3 yumurta yiyiceksin hep ayni suyu iciceksin..
Hım tamam canımCanim seni kilo bildirimi düzenleme yapıyolardı ondan etiketledim :)
detoks diye geciyor internette ne biliiim :)Kız suzınkıler detoks degıl kı o zaman
Alkalı su
Yada meto hızlandırıcı sular
Olur keyfim yerinde :))keryneia bu gün mükemmel 10 egzersize ne dersin. Tatlı yaptım bir dilim yiyeceğim de bu şekilde dengelerim diye düşünüyorum. Ben yapacağım da katılmak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?