Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İzne ayrılma dıskalıfıye oluyor maalesef ıkı ay dolmayınca
Ama sendekı mantıgı anlamadım
Lütfen soyleyeceklerıme kızma
Zayıflama grubundasın
Kendın kılo vermek ıstıyorsun
Delı gıbı spor yapanları görüyorsun
Haftaya 3 mezun var
Listede herkes ortalama ıcın uğraşıyor
Haftaya daha ıyı olalım denıyor
Zıra 3 sabır ve bır artı vardı bugünkü listede
Ve sen tatılde yıyecem diyorsun
Senın bılecegın bır durum ben karısamam
Listede olsaydım farklı düşünürdüm
Haftaya yıyecem
Tatılde Aılemle olacam yıyecem
Şu gün yıyecem
Vs gıbı sözlerı duysam tepkım gerçekten farklı olurdu
Sen ve başka arkadaşlar yıyeceksenız haber edınde obur kızlarda yesın en azından takım ruhu olur hepımız yedık hepımız battık olarak
Dün delı ve cesur yazmıştı bütün alır berabermiş ve neler neler hazırlamış ve gördüğüm mınık bır kektı
Tatıller buluşmalar yemeye bahane sanırım
Artı gelme lütfen helede böyle yemek moduna gırıp şimdiden kılo almayı kafaya koymusken

Bugünkü menüm

Sabah:1fincan kahve

Öglen:1tabak tavuklu bulgur pilavı 1tane dolma ve 1kase yoğurt

Aksam:meyveli yoğurt

2litre su

30dk yürüyüs
Cok dengesız ve fazla kh lı bır menü olmuş
Su az gıbı canım
Kahvaltıyı atlama lütfen metobolızma ıcın

Arkadaşlar afiyet olsun
Ben geç yattığım için yemeye devam edebilirim o yüzden hakkınızı helal edin şu ana kadar yediklerimi yazayım
Sabah
İki galete
İki kk büyük lüğünde peynir bir domates
İkindi
Ev gezmesi vardı kadın yapmış yemiyeyimmibir poça yarım ıslak kek bir kurabiye
Akşam
Bir salatalık bir havuç bir armut bir kasede yoğurt yiyeceğim 3 litre limonlu suyumu bitirdim mi tamamdır

Yavrum helal olsun. Ben yaptığın sporları okurken yoruldum. Maşallah sana

Kuzum bayağı kh olmuş

Kızlar bugunki menum,

Sabah
5 yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegini hafif tavada kızarttim ( yağda değil. Tost makinem yok ondan tavada söyle bir çevirdim)
Ekmeğin üzerine suzme peynir
3 tane ceviz

Oglen:
etli kabak dolma ve üzerine yoğurt

Aksam:
1 kepce yogurt çorbası
4 yemek kaşığı köfteli bezelye
Kırmızı lahana salatası (sirkede bekletilmis)

2.7 lt su. Bugun çok yoruldum. Spor yapamayacagim. Gün içerisinde kosturmacayla 7600 adım attım. Bilgilerinize arz ederim :)

Afiyet olsun kuzum güzel menü

Bundan 3 4 hafta önce bende çok güzel menü hazırlıyordum kuzum ama oğlum durmuyor eskisi gibi hazırlayamiyorum ve iştahım da iyice gitti ya

Kızlar bugün oructum
Ve hiç acıkmadım üzerine birde iştahım gitti iyice

Akşam yani iftar
1 kase yulaf ezmesi yoğurt
1 kahve..

1 kase yoğurdu zorla bitirdim en son dün akşam 5 buçukta yemiştim onunla dururken hemde
Biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama hiç birşey çekmiyor canim

Ayy iyi duruyorsun okadarcık seyle

Afiyet olsun kuzum güzel menü

Bundan 3 4 hafta önce bende çok güzel menü hazırlıyordum kuzum ama oğlum durmuyor eskisi gibi hazırlayamiyorum ve iştahım da iyice gitti ya

Sagol yavrucum. Bende senin menunu gördüm. Az gibi geldi. İştahım yok demişsin ama enerjisiz bırakma kendini . Bağışıklık sistemin cokmesin

Şuan ki hiç sağlıklı değil emin ol hatta artı çıkar bu şekilde çünkü vücut korumaya alıyor kendini ama iştah sıfır ya

Bence senin miden küçülmüş
Benim bi komsum vardı zayıfladı şimdi kadın nerdeyse sadece kahveyle yaşıyor
Canım istemiyor yiye.iyorum diyor kaç sene oldu kadın hala birşeyleri zar zor yiyebiliyor

kuzum üzmek için demedim protein de al yani bitanem
Spor yapacakmışsın ama güveniyorum sana sen eritirsin ve haftaya bayağı eksi gelecek senden eminim
Size katılalı üç gün oldu 1.100 gr eksideyim tabi bunun yağ olmadığını biliyorum ama azimliyim çabuk kilo verip alan bir vücüt yapısına sahibim telafi edicem inşaallah iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…