- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bence senin miden küçülmüş
Benim bi komsum vardı zayıfladı şimdi kadın nerdeyse sadece kahveyle yaşıyor
Canım istemiyor yiye.iyorum diyor kaç sene oldu kadın hala birşeyleri zar zor yiyebiliyor
Canim ben ilk 1 hafta içinde 4 kiloya yakın vermiştim tabiki bu yağ değil ödemdi :)Size katılalı üç gün oldu 1.100 gr eksideyim tabi bunun yağ olmadığını biliyorum ama azimliyim çabuk kilo verip alan bir vücüt yapısına sahibim telafi edicem inşaallahiyi dileklerin için teşekkür ederim
Biliyorum bunu toparlamam lazım ama resmen midem bulanıyor yaSagol yavrucum. Bende senin menunu gördüm. Az gibi geldi. İştahım yok demişsin ama enerjisiz bırakma kendini . Bağışıklık sistemin cokmesin
yok kız ben Oyle olmim ya
Ilaç hiç sevmiyorum canim hastayken bile deli gibi inat edip içmemKorkma kiz kadın turp gibi benden sağlıklı:)
Vitamin al istiyorsan
Ilaç hiç sevmiyorum canim hastayken bile deli gibi inat edip içmem
Ay güldürdün kuzum yaKaç gündür böylesin
Ay bende doktor gibi soruyorum :)
Ama cnm allah korusun dikkat et
Ay güldürdün kuzum ya
1 hafta olcak
Sen bizim takımın saglikcisi olIyi daha tehlikeli durumda değilsin geçer birkaç güne
Kızlar dün bu yaptığım kekten 1 dilimin yarısını yedim sadece Eki Görüntüle 2097370
Sen bizim takımın saglikcisi ol
Kız normalde de böyleyim biri bişey dediği zaman hemen araştırırım ne olabilir fln diye
Kendi hastalığımı bile burdaki doktorlar bulamadı ben buldum
Yok yok örnek olsun diye gönderdim elimin altındaydı ama yemedim kalanı gelenlerle gönderdim Eşime 3 dilim ayirdim :)Affiyet olsun
Ahhhh ahhh şimdi diyet yapmıyor olsaydım hemen kalkıp bende yapardım ve yerdim
(Canım çekti ) :)
Yok yok örnek olsun diye gönderdim elimin altındaydı ama yemedim kalanı gelenlerle gönderdim Eşime 3 dilim ayirdim :)
Harikasin canim
Bende yapiyodum Öyle de artık esim yemiyo kilo alıyorum diyo :))Biliyorum cnm şaka yaptım
Bende evde yapmıyorum artık önce çok yapardım eşimde dışardan alıp geliyor ama sadece çocuklara ve kendine
Birisi bişey gönderdiği zamanda hemen eşime yediriyorum mutfakta durmasın neolur neolmaz diye :)
Olucak olucak olmali emeginin karsiligini alicaksin ve aliyorsun da zaten kaptanim sadece biraz sabirBencede
Ama cıdden 1.1 den berı dıkkat edıyom ama degısım yok
Sıfır kaçamak gıdıyom yok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?