- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Iyi geceler kizlar bugün pek giremedim eşim evdeydi beraber kahvaltı yaptık ölçülü ama. Sonra gün vardı günde de normalden çok az yedim. Eve gelince komşular avmye gidiyorlardi bebişi babasına biraktım ve onlarla gezmeye gittim 4 saat gezmişiz avmde:) 27 beden jean aldım 1 beden küçük yani rahat rahat oldu üstelik sanırım bazanın altından hamilelik öncesi kıyafetlerimi cikarma vakti geldi
Eve gelince bu sevinçle
1 mil leslie
15 dk karın kası egzersizi
10 dk twister
200 ip atlama yaptım. Hala enerjim yerinde üstelikbebişi uyutup ütü falan yapacam
Iyi geceler kizlar bugün pek giremedim eşim evdeydi beraber kahvaltı yaptık ölçülü ama. Sonra gün vardı günde de normalden çok az yedim. Eve gelince komşular avmye gidiyorlardi bebişi babasına biraktım ve onlarla gezmeye gittim 4 saat gezmişiz avmde:) 27 beden jean aldım 1 beden küçük yani rahat rahat oldu üstelik sanırım bazanın altından hamilelik öncesi kıyafetlerimi cikarma vakti geldi
Eve gelince bu sevinçle
1 mil leslie
15 dk karın kası egzersizi
10 dk twister
200 ip atlama yaptım. Hala enerjim yerinde üstelikbebişi uyutup ütü falan yapacam
Sağol canım çocuklar gibi sevindim heheKolay gelsin kuzum çok güzel haber bu ya
Sevinilmez mi kız onca emek veriyorsun karşılığı geliyor bak :)Sağol canım çocuklar gibi sevindim hehe
Adamın boğazı açıldı 3tane çikolata yedi sonra ekmek arası biseyler hazırladı hepsini yuttu
Birazcık ye bişey olmaz dedi tabiki ben zorda olsa geri cevirdim
Ben diyete girince onunda boğazı aciliyor
5 kiloya yakın verdim aslında ama sanırım spor işe yaradı 1 aydır haftada 3 gün leslie yapiyorum 15 gündür karin kası egzersizi yapiyorum 1 haftadır da incelme programı yapıyorum artıracam gaza geldimSevinilmez mi kız onca emek veriyorsun karşılığı geliyor bak :)
Maşallah sana çok iyisinAdamın boğazı açıldı 3tane çikolata yedi sonra ekmek arası biseyler hazırladı hepsini yuttu
Ben diyete girince onunda boğazı
Ay kıyamam ya ama iradene sahip çıkarsın sen yedikten sonra pişman olmaktansa
Yarım dilim pastanın ardından sporumu yazıyorum :)
333.Kcal.
×36 Ayakta yaklaştırici kası gerdirme
×26 süpermen ve yüzücü
×25 yan yatarak sol bacak açma
×25 yan yatarak sağ bacak açma
×28 baş üstünde alkislama mekiği
×24 bisiklet çıtırdamak
×30 gövde döndürme
×20 dağı tırmanıcı
×16 ters citirda
×20 ayakta bisiklet mekiği
×22 uzun kol krizi
×20 yatik yan karın kası dönüşü
95s Plank
60 mekik
vuuu 3 çikolata bide ekmek arası
Inada mi yapıyor
Geçmişi okuyamadım ama ne gaza getırdıyse brova ona5 kiloya yakın verdim aslında ama sanırım spor işe yaradı 1 aydır haftada 3 gün leslie yapiyorum 15 gündür karin kası egzersizi yapiyorum 1 haftadır da incelme programı yapıyorum artıracam gaza geldim
Sorma benim esimde bugun karşimda 2 paket cipsi gömdü ustelik 3kg o da zayıflamış nasıl yaptıysaAdamın boğazı açıldı 3tane çikolata yedi sonra ekmek arası biseyler hazırladı hepsini yuttu
Ben diyete girince onunda boğazı aciliyor
Yapmaya çok istekliyim de bebiş uyuyorken yapiyorum ve kurulmus saat gibi max 50 dakika uyuyor.Geçmişi okuyamadım ama ne gaza getırdıyse brova ona
5 mil mi yapsan artık canısı
Canım ben aksam pert oluyomYapmaya çok istekliyim de bebiş uyuyorken yapiyorum ve kurulmus saat gibi max 50 dakika uyuyor.
Bende öyleyim aslinda ama sömestr tatilindeyim ya simdi 15 gün spora adadim kendimiCanım ben aksam pert oluyom
Sen süpersın o zaman
Nazar degmesın masallah
Aaaa evet soylemıstınBende öyleyim aslinda ama sömestr tatilindeyim ya simdi 15 gün spora adadim kendimihergün aksatmadan yapacam soz verdim kendime.
Bu cuma 61.9 u görmek hedefim:)) diğer cu ma da 60.9:))bakalım basarabilecek miyimAaaa evet soylemıstın
Bızım burda tatıl olmayınca bılemedım tabıııı
Sorma benim esimde bugun karşimda 2 paket cipsi gömdü ustelik 3kg o da zayıflamış nasıl yaptıysa
Benim kuzenim cocukluğunda cok kiloluydu öyle ki liseye baslayacagi zaman istanbulda ona uygun okul üniformasi bulamayıp özel diktirmislerdi. Lise sona gelince kiz bi hirs yaptı 95lerden 54 kgye indi 2 yıl icinde. Simdi aradan 5 yıl gecti tabak tabak yemekler yiyor hala aynı kiloyu koruyor. Bazen memlekete gelince gozlerdim onu yaptıgı tek sey çok fazla su içmek. Bizlerde öyle oluruz insallahhhAynennn kiz ne bulursa yiyor adam hiç kilo almıyor
Ah ahh keşke bende o yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım
Benim kuzenim cocukluğunda cok kiloluydu öyle ki liseye baslayacagi zaman istanbulda ona uygun okul üniformasi bulamayıp özel diktirmislerdi. Lise sona gelince kiz bi hirs yaptı 95lerden 54 kgye indi 2 yıl icinde. Simdi aradan 5 yıl gecti tabak tabak yemekler yiyor hala aynı kiloyu koruyor. Bazen memlekete gelince gozlerdim onu yaptıgı tek sey çok fazla su içmek. Bizlerde öyle oluruz insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?