Ben sana yine destek olurum merak etme her türlü canim kilo vermek değil o kiloyu korumak önemli olan korumak için de takılırım buralara
Yarın yazacağız zaten tatlım :)Kızlar kiloyu yazmak için cumayı beklemek zorundamıyız ben çatlıyorum da yazmazsam
Canım pazartesi grup için de bildirim yapıyoruz. Hafta sonu kaçamak yaptık mi yapmadık mi diye. Cuma günleri ise genel bildirim yapıyoruz.Kızlar kiloyu yazmak için cumayı beklemek zorundamıyız ben çatlıyorum da yazmazsam
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü diyette başladığımdan beri o tartı ile tartılıyordum.Bence sen normal devam et canim tartina
Valla ben dayanamadım tartıldım ama tabi hastayım bununda etkisi var :)) sen kulağıma diyebilirsin canım istersen :)))Kızlar kiloyu yazmak için cumayı beklemek zorundamıyız ben çatlıyorum da yazmazsam
Tamam canim insallah merak etme seni zayiflatmadan gitmicemEvet evet sen takıl buralara kaybolma hicbiryere
Aynen canim ben yerinden bile oynatmiyorum tartiyiBen de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü diyette başladığımdan beri o tartı ile tartılıyordum.
Kızlar kiloyu yazmak için cumayı beklemek zorundamıyız ben çatlıyorum da yazmazsam
Yarına kadar dayan kuzum yarın grup içi tartiliyoruz cuma genel..
Inşallah ben artı çıkmam ya oruca başlayınca kilo alıyorum ben ramazanda hep kilo alırım
Kızlar ben ramazanlarda hep kilo alıyorum orucluyken ya 2 kez yediğim için meto calismiyo 3 gündür de orucluyum inşallah artı çıkmaz ya
Yarın yazacağız zaten tatlım :)
Canım pazartesi grup için de bildirim yapıyoruz. Hafta sonu kaçamak yaptık mi yapmadık mi diye. Cuma günleri ise genel bildirim yapıyoruz.
Valla ben dayanamadım tartıldım ama tabi hastayım bununda etkisi var :)) sen kulağıma diyebilirsin canım istersen :)))
Kuzum işte yemediğim için artı çıkabilir çünkü ben yemeyince veremiyorum kilo tam tersi alıyorumKız ztn bişey yemiyorsunki artı çıkmazsın merak etme
Kuzum işte yemediğim için artı çıkabilir çünkü ben yemeyince veremiyorum kilo tam tersi alıyorum
Çok yersem alırım canim kilo az ve sik yersem kilo veriyorum ama günde 1 kere yersem çok aciktigim için çok yiyorum e metabolizma da çalışmıyor 1 kere yiyince kilo olarak geri dönüyorAnladım cnm bende yersem kilo alıyorum
Çok yersem alırım canim kilo az ve sik yersem kilo veriyorum ama günde 1 kere yersem çok aciktigim için çok yiyorum e metabolizma da çalışmıyor 1 kere yiyince kilo olarak geri dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?