Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende birzamanlar 83 den 50 yada 55 olmuştum şimdi gene hırs yaptım ins bukezde başarabilirim kilolu olmak çok kötü yaa
Ama dediğin doğru benim eşimde çok su içiyor günde 4litre içiyordur
Ben senı o donemde tanımıstım
Kh dıyetınde cok sorardım sana
Bu kezde olacak hayal degıl ki

Bende birzamanlar 83 den 50 yada 55 olmuştum şimdi gene hırs yaptım ins bukezde başarabilirim kilolu olmak çok kötü yaa
Ama dediğin doğru benim eşimde çok su içiyor günde 4litre içiyordur

Yok cnm ozm değil benim dediğim 6sene fln önceydi sonra buralara dört beş kez konu açtım ama hep bıraktım bi baktım 104 kilo olmuşum 100le öteki tarafa yazarak başlamıştım
Inş sizinde yardımınızla başarmak istiyorum
Buarada sordum cevap yazmadın yurtdışında mi yaşıyorsun cnm

5 kiloya yakın verdim aslında ama sanırım spor işe yaradı 1 aydır haftada 3 gün leslie yapiyorum 15 gündür karin kası egzersizi yapiyorum 1 haftadır da incelme programı yapıyorum artıracam gaza geldim

Devam kuzum Bende çok güzel gidiyordum sporda ama oğlum bayağıdir yapışık geziyor benimle eşim müsait oldukça yapıyorum o bakıyor bebeğe yoksa yaptırmıyor sabahtan akşama kadar uyusa bile yanında beni istiyo iyice sarılıp minicik nefesini uflicek illa

Aslında bende bu saate yiyerek bu kiloya ulaştım
Bizim için normaldi ben yemiyorum o yerkende canım çekmesin diye elinden geleni yapti hatta 1tane bari ye dedi ama yemedim
Tabi ağzımın suyu akti

Sabret canim zafer bizimdir :)) akşam 6 dan sonra yeme acayip faydası oluyor sporda yap elinden geldiğince :)

Sorma benim esimde bugun karşimda 2 paket cipsi gömdü ustelik 3kg o da zayıflamış nasıl yaptıysa
Ayy şu adamların yiyerek zayıflaması yok mu uyuz ediyo

Bu cuma 61.9 u görmek hedefim:)) diğer cu ma da 60.9:))bakalım basarabilecek miyim
Başarırsın kuzum :) güveniyorum sana

Sabret canim zafer bizimdir :)) akşam 6 dan sonra yeme acayip faydası oluyor sporda yap elinden geldiğince :)

Ayy şu adamların yiyerek zayıflaması yok mu uyuz ediyo

Başarırsın kuzum :) güveniyorum sana

Cnm 1saat hiç inmeden yürüdüm
Yediklerimi ztn buraya yazıyorum daha hiç kaçamak yapmadım ins başarırım
Ama sizler istediğiniz kiloya geldiniz sayılır siz gideceksiniz ben yanlız kalıcam

Ama sizler istediğiniz kiloya geldiniz sayılır siz gideceksiniz ben yanlız kalıcam

Zamanla olacak kuzum bizden sonra kalan arkadaşlarda var onlar kaptan destek olacaklar sana ben diyorum 48 yapım hedefi berilceee kovuyor beni :)

Ben sana yine destek olurum merak etme her türlü canim kilo vermek değil o kiloyu korumak önemli olan korumak için de takılırım buralara

Iyi geceler canlar bu gün hiçbir şey yazamadim. Arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı. Merak etmeyin ama çok ince dilim pasta ile kurtardım günü. Hatta arkadaşım tabak hazırlamak istedi ama ben kendim yaparım dedim. Doğum gününe giderken erkek arkadaşımla denk geldik. Bir şeyler yiyelim dedi doğum gününü bahane ederek bir şey yemedim çay içtim onunla. Bu arada erkek arkadaşım çok zayıfladığımı söyledi. Eve geldiğim de misafir vardı annem kısır falan yemiş 2 Yk kısır yedim evde. Ama spor yapamadım. Yine de günü kurtardığımı düşünüyorum.
Bir de kızlar bu gün kuzenim tartidi tartı 1 kilo eksik tartiyormus. Ama ben diyette başladığımdan beri aynı tartı ile tartiliyorum. Bundan sonra tartilirken 1 kilo ekleyip mi yazayım burada yoksa gördüğüm kiloyu mu

Neye göre eksik tartıyormuş canim nerden anlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…