Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay masallahhh kiz sanaa

Maşallah canım spor süper yapmışsın
Bende bu hafta hergün 1 saat spora vakit ayırmayı planlıyorum
İnşallah yapabilirim istikrarla

Canım bu kadar spor yapmak sana su kaybı yaratır.. oruçlu oruçlu hele ki.. ben spor yaparken 45dak sürüyorsa en az yarım kilo su tüketiyorum dilim damağım birbirine yapışıyor, sende problem olmuyomu? Sonra düşüp bayılma bir yere aman ha..

Maşallah canım spor süper yapmışsın
Bende bu hafta hergün 1 saat spora vakit ayırmayı planlıyorum
İnşallah yapabilirim istikrarla
Yaparsın kuzum bir kaç gün devam et sonra gerisi gelir :)

Yok canım kötü hissetsem bırakacaktım şuan gayet iyiyim

Bugün başıma gelenler.. boğazlarım kötü gidiyim acilden ilaç yazdırayım dedim, devlete gittik önce, insanların durumu vahim, karnı burnunda bir kadın yürüyemiyor zavallı sıraya girmiş, arkadan tekerlikli sandalyede çok ağrısı olan bir kadın ben tabi en masum hastayım..”eşim gel özele gidelim doktor bunun içinmi geldiniz diye azarlar bizi” dedi.. neyse bende önemli bir hastanın sırasını alıcakmışım gibi kötü hissettim kendimi. İnsanları ayakta tedavi etmeye çalışıyorlar, doktor ile aralarında tensel temas nerdeyse yok bir kaç soruda postalıyo doktor önemsiz vakaları.. .. özelin aciline gittim, hemen beni uzandırıp koluma tansiyon aleti parmağımada nabzımı ölçen bir cihaz taktılar. Ateşimi ölçtüler. İki ayrı hemşire anket soruları sordu, sigara, içki, alerji, önceki ameliyatlar.. doktor sanırsın verem hastasıyım (aman Allah korusun) çok dikkatli ve ilgili herşeyi sordu, yediğim son yemeklere varana kadar, en son ne zaman hastalandım.. antibiotik verdi ama onuda söz vermemi istedi. Üç gün bekleyecekmişim, ateşim çıkmazsa içmeyecekmişim.. vay anasını dedim kendi kendime. Bu arada Avrupa’da böyledir. Standartlar süper gel gelelim ücretine :) İnsan gibi muamele görmenin bir bedeli vardır elbet 52 tl ödedim ama sadece 30% ödediğim için bana yansıyan kısmı bu kadar normalde özel sigortası olmayan biri 170tl gibi birşey ödemesi lazım.. yani yurdum vatandaşı yakın diye gelse bildiğin soyulur acilde bile bu kadar alıyorlarsa vay halimize zaten acilde kimse yoktu bir kaç küçük çocuk için gelmişler o kadar.

Hastaneye göre de değişiyor canim

Ben bu hareketleri bi 15 kilo fln verdikten sonra yapicam cnm şimdilik sadece yürüme bandında yürüyüs yapıyorum
Küçük 6 büyükte 8yasinda cnm
Maşallah sen buyutmussun canim ufak ufak başla mekik mesela 5 10 15 diye devam edersin bu hareketlerde aynen öyle yapabilirsin

Hastaneye göre de değişiyor canim
Ben çok gitmem gitsemde ailecek tanıştığımız sağlık ocağında bir doktorumuz var ona giderim.. hemen yolumun üstü zaten, ilaç yazdırır çıkarım. 7 senedir Türkiyedeyim acile bir oğlum birde kendim için bugün gitmiş bulundum. Aralarında dağlar kadar fark var. Dikkatimi çekti bu kadar fark :) ama devlet hastanelerindeki doktorların daha iyi olduklarını biliyorum pratikleri daha çok, ama sistem maalesef çok zayıf

Cnm geçmiş olsun tr geldiğimde bende hastaneye gitmiştim dr regl n nezaman geldi en son demişti hatırlamayınca beni bi azarladı tabi ben dururmuyum bende ona bağırdım çıktım
Birkeresindede bi bayan hemşire kağıtları yüzüme çarptı bende yerden toplayıp onun geri yüzüne fırlatmistim üstünede küfür etmiştim ama hak etmişti
Ama tabi her hastane aynı değildir

Canım geçmiş olsun yaa neden öyle oldu acaba doktorun ilgisizliği olabilir mi...ben istanbulda ilk bebeğimi özelde ikincisini acil olarak devlette doğurdm 2 hafta ben 46 gün kuvezde kızım yattı ve bütün doktorların hemşirelerin ilgi alakası süperdi şimdi bile dua ediyorum arkalarından

Ben doktoru göremedim uzaktan bir başımı soktum odaya tablo buydu :) Odada birden fazla hasta vardı zaten :) doğumhane farklı olabilir tabiki ama acil kan revan içindeydi. Açıkçası orda bulunmak bile insansın psikolojisinin bozulmasına yetiyor.

Mesela bizim burada bi hastane acil 40 tl aliyor başka hastane almıyor kavacikta başka bir özel hastane var oğlum ordaki kuvöz de yatmıştı ve bi gece ağladı kabızlık falan vardı oraya götürmüştük acil sgkli 120 tl di

Sende mi erken doğum yaptın canim

O kavaciktaki hastanede oğlumun doktoru da vardı bizi devlet sevk ettiği için 50 kuruş bile ödemedik yoğun bakımına ama sonrasında taburcu olduktan sonra doktorumuzun muayene ücreti 255 tl falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…