Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende çocuk hastanesine gittim Uzayın testleri için, doktor hiç bir şey söylemedi bu tarihte bir daha gelin dedi. Bende sinirlendim, bu kadar zahmete girdik sıralarda bekledik bunun içinmiydi? diye.. tamam acil bir durumumuz yoktu ama ne olup bittiğini anlamamız gerekirdi. Kadın sinirlendiğini anladı öyle anlatmaya başladı. Bir dahada gitmedik oraya haliyle..

O kavaciktaki hastanede oğlumun doktoru da vardı bizi devlet sevk ettiği için 50 kuruş bile ödemedik yoğun bakımına ama sonrasında taburcu olduktan sonra doktorumuzun muayene ücreti 255 tl falandı
Acil veya normal muayene diye sınıflandırıyorlar sanırım.. bu arada gittiğim yer Kent olsun adamlar piano çalıyor hastanede :))

Aynen aynen her yer farklı alıyor..

Bi dua vardır ya hastanelere ne muhtaç olalım ne de eksik olsun diye.. İmkanı olmayanlara Allah yardım etsin
Amin canım amin.. bende kendimi kötü hissettim, ilaç yazdıracam diye önemli bir hastanın sırasını çalmış gibi olucaktım

Ama yanlız bırakma oğlunu bi kardeşi daha olsun
Bekle biraz daha büyüdüğünde hem sana yardımcı bile olur her konuda

Canim tabiki yanlız kalmasını istemiyorum ama ilk düşük oldu 2. 28 haftalık doğdu ben yoğun bakımdayken vefat etti
Bu oğlumda 33 haftalık doğdu prematüre 1 ay a yakın kuvozde kaldı ve ben mahvoldum inan dikişlerim falan ondan gözüm korktu ve kaybetme korkusu en çokta bundan korkuyorum

Hm istanbul olsa çocuk doktoru ve hastane önerecektim
İstanbul’da seçenekler daha çoktur eminim :) sağol düşündüğün için ama bir daha çok gerekmedikçe gitmem. Ultrason için saat 8’de kapının önünde kuyruğa girmiştik, saat 16:00 gibi doktorumuzu gördük, doktor toplantıya girdiği için.. Her yerde ağlayan bebek çocuk. Allahım bir daha düşürmesin oralara..

Ayy canım benim başın sağolsun
allah oğluna uzun ömürler versin
Çok üzüldüm

6 buçuk olacak canim düzeltilmiş
5 buçuk olcak senin
Benim 4 aylık düzeltilmiş 2 aylık :)
25 haftayla uyumlu doğdu

Amin canım amin.. bende kendimi kötü hissettim, ilaç yazdıracam diye önemli bir hastanın sırasını çalmış gibi olucaktım
haklısın canım

Hm istanbul olsa çocuk doktoru ve hastane önerecektim
Bana önerebilirsinn

Ben geldim yardimlarinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor
Hoş geldin canımm ilk sayfadaki bilgileri oku

Cnm 1saat hiç inmeden yürüdüm
Yediklerimi ztn buraya yazıyorum daha hiç kaçamak yapmadım ins başarırım
Ama sizler istediğiniz kiloya geldiniz sayılır siz gideceksiniz ben yanlız kalıcam
1. Sayfadaki formu doldur canim sonra da berilcee kaptanı etiketle
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin
Arkadaşım ben geleli kaç gün oldu form falan doldurmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…