Bende çocuk hastanesine gittim Uzayın testleri için, doktor hiç bir şey söylemedi bu tarihte bir daha gelin dedi. Bende sinirlendim, bu kadar zahmete girdik sıralarda bekledik bunun içinmiydi? diye.. tamam acil bir durumumuz yoktu ama ne olup bittiğini anlamamız gerekirdi. Kadın sinirlendiğini anladı öyle anlatmaya başladı. Bir dahada gitmedik oraya haliyle..Cnm geçmiş olsun tr geldiğimde bende hastaneye gitmiştim dr regl n nezaman geldi en son demişti hatırlamayınca beni bi azarladı tabi ben dururmuyum bende ona bağırdım çıktım
Birkeresindede bi bayan hemşire kağıtları yüzüme çarptı bende yerden toplayıp onun geri yüzüne fırlatmistim üstünede küfür etmiştim ama hak etmişti
Ama tabi her hastane aynı değildir
Maşallah sen buyutmussun canim ufak ufak başla mekik mesela 5 10 15 diye devam edersin bu hareketlerde aynen öyle yapabilirsin
Evet büyüdüler :)
Eşim 3 de istiyor ama ben istemiyorum bide bu kiloyla aslaa olmazz
Biraz giysinde cnm kilolar izm yapicam
Acil veya normal muayene diye sınıflandırıyorlar sanırım.. bu arada gittiğim yer Kent olsun adamlar piano çalıyor hastanede :))O kavaciktaki hastanede oğlumun doktoru da vardı bizi devlet sevk ettiği için 50 kuruş bile ödemedik yoğun bakımına ama sonrasında taburcu olduktan sonra doktorumuzun muayene ücreti 255 tl falandı
Ah canımm şükür ki geçti o günler ;( senin bebiş kaç aylık şimdiAaa kader ortagim bende ilk gebeligimde preeklampsi +eklampsi oldu
2. 'de 33 haftada preeklampsi oldu
Sen nerdesin canim şehir olarak :)Acil veya normal muayene diye sınıflandırıyorlar sanırım.. bu arada gittiğim yer Kent olsun adamlar piano çalıyor hastanede :))
Aynen aynen her yer farklı alıyor..Mesela bizim burada bi hastane acil 40 tl aliyor başka hastane almıyor kavacikta başka bir özel hastane var oğlum ordaki kuvöz de yatmıştı ve bi gece ağladı kabızlık falan vardı oraya götürmüştük acil sgkli 120 tl di
6 buçuk olacak canim düzeltilmişAh canımm şükür ki geçti o günler ;( senin bebiş kaç aylık şimdi
Bende bi daha oğlum 5 yaşına gelsin Öyle yoksa istemiyorum sorunlu geçiyor hamileliklerim canim
Amin canım amin.. bende kendimi kötü hissettim, ilaç yazdıracam diye önemli bir hastanın sırasını çalmış gibi olucaktımBi dua vardır ya hastanelere ne muhtaç olalım ne de eksik olsun diye.. İmkanı olmayanlara Allah yardım etsin
İzmir :)Sen nerdesin canim şehir olarak :)
Ama yanlız bırakma oğlunu bi kardeşi daha olsun
Bekle biraz daha büyüdüğünde hem sana yardımcı bile olur her konuda
Hm istanbul olsa çocuk doktoru ve hastane önerecektimİzmir :)
İstanbul’da seçenekler daha çoktur eminim :) sağol düşündüğün için ama bir daha çok gerekmedikçe gitmem. Ultrason için saat 8’de kapının önünde kuyruğa girmiştik, saat 16:00 gibi doktorumuzu gördük, doktor toplantıya girdiği için.. Her yerde ağlayan bebek çocuk. Allahım bir daha düşürmesin oralara..Hm istanbul olsa çocuk doktoru ve hastane önerecektim
Canim tabiki yanlız kalmasını istemiyorum ama ilk düşük oldu 2. 28 haftalık doğdu ben yoğun bakımdayken vefat etti
Bu oğlumda 33 haftalık doğdu prematüre 1 ay a yakın kuvozde kaldı ve ben mahvoldum inan dikişlerim falan ondan gözüm korktu ve kaybetme korkusu en çokta bundan korkuyorum
Sağol kuzum allah razı olsunAyy canım benim başın sağolsun
allah oğluna uzun ömürler versin
Çok üzüldüm
1. Sayfadaki formu doldur canim sonra da berilcee kaptanı etiketleBen geldim yardimlarinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor
Benim 4 aylık düzeltilmiş 2 aylık :)6 buçuk olacak canim düzeltilmiş
5 buçuk olcak senin
haklısın canımAmin canım amin.. bende kendimi kötü hissettim, ilaç yazdıracam diye önemli bir hastanın sırasını çalmış gibi olucaktım
Bana önerebilirsinnHm istanbul olsa çocuk doktoru ve hastane önerecektim
Hoş geldin canımm ilk sayfadaki bilgileri okuBen geldim yardimlarinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor
Cnm 1saat hiç inmeden yürüdüm
Yediklerimi ztn buraya yazıyorum daha hiç kaçamak yapmadım ins başarırım
Ama sizler istediğiniz kiloya geldiniz sayılır siz gideceksiniz ben yanlız kalıcam
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin1. Sayfadaki formu doldur canim sonra da berilcee kaptanı etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?