- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Benim 4 aylık düzeltilmiş 2 aylık :)
25 haftayla uyumlu doğdu
haklısın canım
Bana önerebilirsinn
Hoş geldin canımm ilk sayfadaki bilgileri oku
Sağol canım1. Sayfadaki formu doldur canim sonra da berilcee kaptanı etiketle
Hoşbulduk canımBenim 4 aylık düzeltilmiş 2 aylık :)
25 haftayla uyumlu doğdu
haklısın canım
Bana önerebilirsinn
Hoş geldin canımm ilk sayfadaki bilgileri oku
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :nurdan1616
İsim (İsteğe Bağlı ):nurdan
Mesleginiz:
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :168
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :doğumlardan sonra
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıemay77
İsim (İsteğe Bağlı ):ayça
Mesleginiz:sigortacı
Yaşınız :41
Medeni Durumunuz :boşanmış
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :169cm
Kilonuz:85 kg
Hedef kilonuz :68 kg
Kilo alma hikayenizzel bir sebep yok hareketsizim kendimi bildim bileli hep kilo problemim var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?öncelikle sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır
Tarcin cayi yada tarcinli sut ic tatli yerine arkadasimTatlı krizi geliyooooooorrrr
Hosgeldin arkadasim
Gecmis olsun canim sana da oglusuna daKızlar benim oğluş hastalandı banada geçtipfff
Menümü yazayım
Kahvaltı: 1/2 karnıyarık böreği 1/4 simit yanına limonlu yeşilçay
Öğle/Akşam: komşu kısır getirdi bir porsiyon onu yedim
Gün içerisinde bol limonlu su içtim.. başkada birşey yiyecek halim yok birazdan oğluşla uyurum herhalde, dökülüyorum
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı
4 kayısı
1 ceviz
Yarım gözleme
1 kupa yeşil çay
Ara
1 elma
Akşam
Yumurta lı karnıbahar 5 kaşık
1 kase yoğurt
1 salata
3 litre limonlu su
30 dk step
HoşbuldukHosgeldin arkadasim
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah saat 10da 1fincan kahve
Öğlen saat 2de iskender
Akşam birazdan 1kase meyveli yoğurt yicem
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
Psikolojik baski diye buna denir
Spor harika canim. Kek yerine salata goturseydin keske:)Kızlar sporum
533 Kcal..
30sn Gövde döndürme
×20 Bükük bacakları çevirme
×20 bisiklet çıtırdamak
×18 Bacak düştü hareketi
×15 Yan yatıp bacakları sola kaldırma
×15 Yan yatıp bacakları saga kaldırma
×22 Kelebek tekmeler
1dk 40s Plank
×36 Topuğa dokunma
×25 Çömelme
×30 Duvarda şınav
×30 Köprü hareketi
×25 Bacaklar açık çömelme
×26 Bisiklet çıtırdamak
50 mekik
Toplam dk 57
Aksam iftardan sonra kayınvalideme caya gidicez kızlar dönünce geç olur yapamam diye şimdi yaptım sporu
Birde kek yapıp götürcem
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Gecmis olsun canim. Malasef yurdum insaninin hali bu. Devlet hastanesin de ilgi yok denecek kadar az gercekten isini yapmak isteyenlerinde vakti olmadigindan ilgilenemiyorlar. Ozele ise ne yazik ki buyuk bir cogunluk ugrayamiyor bile sagliga ayiracaklari boyle bir butceleri olmadigindan dolayi. Insanin ici sizliyor bu cikmazdan dolayi.Bugün başıma gelenler.. boğazlarım kötü gidiyim acilden ilaç yazdırayım dedim, devlete gittik önce, insanların durumu vahim, karnı burnunda bir kadın yürüyemiyor zavallı sıraya girmiş, arkadan tekerlikli sandalyede çok ağrısı olan bir kadın ben tabi en masum hastayım..”eşim gel özele gidelim doktor bunun içinmi geldiniz diye azarlar bizi” dedi.. neyse bende önemli bir hastanın sırasını alıcakmışım gibi kötü hissettim kendimi. İnsanları ayakta tedavi etmeye çalışıyorlar, doktor ile aralarında tensel temas nerdeyse yok bir kaç soruda postalıyo doktor önemsiz vakaları.... özelin aciline gittim, hemen beni uzandırıp koluma tansiyon aleti parmağımada nabzımı ölçen bir cihaz taktılar. Ateşimi ölçtüler. İki ayrı hemşire anket soruları sordu, sigara, içki, alerji, önceki ameliyatlar.. doktor sanırsın verem hastasıyım (aman Allah korusun) çok dikkatli ve ilgili herşeyi sordu, yediğim son yemeklere varana kadar, en son ne zaman hastalandım.. antibiotik verdi ama onuda söz vermemi istedi. Üç gün bekleyecekmişim, ateşim çıkmazsa içmeyecekmişim.. vay anasını dedim kendi kendime. Bu arada Avrupa’da böyledir. Standartlar süper gel gelelim ücretine :) İnsan gibi muamele görmenin bir bedeli vardır elbet 52 tl ödedim ama sadece 30% ödediğim için bana yansıyan kısmı bu kadar normalde özel sigortası olmayan biri 170tl gibi birşey ödemesi lazım.. yani yurdum vatandaşı yakın diye gelse bildiğin soyulur acilde bile bu kadar alıyorlarsa vay halimize zaten acilde kimse yoktu bir kaç küçük çocuk için gelmişler o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?