- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bende düşünüyorum tam hedefe ulaşıp mi devam etsem diye ama alcaksam yine alcam kilo bise d3gismeyecek kabızlığın da etkisi çok olabilir ilk defa artı çıktı yaKiyamam haklisin kisa gunlerde bitirmek istemekte ama ara ara tutabilirsin kis daha devam ediyor diye dedim.
Cnm 4gündür çıkmıyormuşsun tabiki ondandir
Bendede var kabızlık sorunu ama artık düzeldi çünkü hergün ne yersem azıcık acı pul biber ekliyorum bana acayip faydası oluyor
Yada kayısı islat sabah onun suyunu iç kayısılarda ye onunda faydası oluyor cnm
Ay deme, çok geçmiş olsun! çok üzülüyorum bu yavrucuklara, bu sene gidip gidip geri geliyo hastalık ben çok yoruldum
Sağol cnm bugün bu hasta yarında kesin ablası hasta olur bulaşıyor hemen birbirlerine
Ateşi düşmezse hastaneye götürcem
Canlar kardeşler ablalar...
Salı Çarşamba Perşembe 3 gün protein diyeti yapacağım. Formasyondan bir arkadaşımı kadirdim beraber yapacağız eşlik etmeyen varsa beklerim
kuzum gunduz hic icmiyosun yani bu yeterli olmayabilir odem yapabilir benceSu da içiyorum kuzum hemde limonlu yada karbonatlı içiyorum ödem atsin diye işte normalde 3 öğün yediğim için veryodum şimdi düştü ya sayı ondan mi oldu bilmiyorum
Sorma bagisikligi gelisene kadar 5 yas sinir yasmis 400 cesit grip virusu alicakmis mis mis :))Evet ya evde cocuk olunca o hastaliklar illa ki girecek bir kapi buluyorlar. Ben sicagi hic sevmem normalde ama kizim kucukken kis gelicek diye odum kopardi. Kis demek soguk alginligi grip demekti bizim icinde.
kızlar hasta olmamak için propolis kullanabilirsiniz. sizde çocuklarınızda. kendisi en güçlü doğal antibiyotiktir zaten. bi araştırın derim ihmal etmeyin. birde sirkeli ılık su içebilirsiniz çocuğa verilmez ama o sanırım.
neler yiyeceksin canım. menün nasıl olacak
Canım dikkat et ama bu tarz yırtılmalara en iyi gelen sey kilo vermek ve kaslarını guclendirmek olucaktır.. doktor kontrolunde yapman gerekenleri danismalisin, kafana gore birsey yapma sakinsabah tartılmayı unuttum ben yaa. sabah belediyede işim vardı aceleyle çıktım aklımdan çıktı tartılmak. artık cuma ya bildirim yaparım. birde hafta sonu dizimi ağrıttım. menüsküs zedelenmesi vardı bende arada geçiyor arada ağrıyor yine başladı nasıl spor yapcam böyle bilmiyorum.
Hepınızı tebrık ederım Kızlar
100 gr alan cıtır kız kızmadım sebebını bılıyırsun
Benimde artı çıkacak gibi bir his var
Ooo maşallah kız sana tebrik ederim
Bir kaç gündür yiyorum ama kuzum ve ben oruca başlayınca kilo alıyorum yazmıştım üzerine de eşim kaç gündür trip yapıyor
Ve bugün artı gördüm tartıda ama cumaya kadar halledicem çok moralim bozuldu
Güzel sözler duyunca daha istekli oluyorum. Eskiden de ara da diyet yapıyordum ama sporsuz. Ama şunu farkettim spor çok önemli diyeti bıraktıktan sonra bile hayatımın bir parçası olacak.Ellerine saglik canim gule gule kullan. Sporla vucut sıkılastigi icin oldugun kilodan daha az gorunuyor arkadasim. Birak bosver sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloda dur cevrendekiler istediklerini desinler. Ama insan zayiflamissin ne guzel olmus gibi sozler duyunca cok mutlu oluyor demi. Tebrikler canim.
Kızlar günaydın :)
Ben hastalandım, dengesiz beslendim az ama çok kalorili yedim, çok uyudum az hareket ettim
İşte sonuç
Cuma: 58.400
Pazartesi: 57.700
Fark: -700
Bu hafta 57.000 olurmuyum bilmiyorum :) ama haftaya garanti
Günaydın kızlar
Perşembe 97.00
Pazartesi 96.200
800 gram vermişim 4günde
Söyleyemem irezil olurum
Biliyorum abla onu fazlası ile telafi edeceğim ben bu hafta
Bana soyleyebilirsin kimseye söylemem
Güzel sözler duyunca daha istekli oluyorum. Eskiden de ara da diyet yapıyordum ama sporsuz. Ama şunu farkettim spor çok önemli diyeti bıraktıktan sonra bile hayatımın bir parçası olacak.
Aaa bayağı vermişsin kız
Eh işte bide dünkü iskenderden sonra ama çok yürüyüp erittim demek sonra artıya dönüşmez inşaallahAaa bayağı vermişsin kız
Bol sans :)))Simdi ben hazirlanip uzunca bir aradan sonra tekrar diyetisyenime gidiyorum arkadaslar. Bana sans dileyin. Cunku en son gorusmemizden sonra 3_5 kilo fazlam oldu. Bakalim tatli tatli ne laflar yiyecegim. Hadi hayirlisi.
Canim keşke akşam yeseydin ama kilo alıyorum diyosun iyiki yememissin geri aldım lafımıBugünkü menüm
Sabah 9da 1fincan kahve
Öglen 2de 1corba kasesi yoğurtlama
(patates ve acı beberli)
8köfte ve salata
Ara meyveli yoğurt 1kase
Akşam yok
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
Şekersiz çay
Akşam
10 minik Sardelye fırında (50 gr patates 1 soğan 1 domates)
Genel
3 litre su
Gece
Yeşil Çay
Spor
6000 Adım
Yavaş Başla Hızlı Bitir (30 dakika~190 kalori)
Isınma
* 30 YTW
* 20 Tırtıl Hareketi
* 20 Ters Lunge ve Uzanma
* 40 Dizleri Çekerek Marş Yürüyüşü
Kuvvet
* 30 Şınav ve Kürek Kemiği Sıkıştırma
* 60 Ters Lunge ve Diz Kaldırma
* 30 T Şınav
* 60 sn Güç Toplama
Karın Kuvveti
* 48 Bacağı Bükmeden Bisiklet Hareketi
* 48 Yengeç Pozisyonunda Uzanma
* 180 sn Güç Toplama
Dayanıklılık
* 30 Split Ziplayışı
* 30 Saat Zıplayışı
* 30 İçe ve Dışa Hızlı Adım
* 60 sn Güç Toplama
Soğuma
* 60 sn Hamstring Esnetme
* 60 sn Dizi Bükerek Quadriceps Esnetme
* 10 Quad Kasını çalıştıran beşik hareketi
Canım iyimisin şöyle otur dinlen :)Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
Şekersiz çay
Akşam
10 minik Sardelye fırında (50 gr patates 1 soğan 1 domates)
Genel
3 litre su
Gece
Yeşil Çay
Spor
6000 Adım
Yavaş Başla Hızlı Bitir (30 dakika~190 kalori)
Isınma
* 30 YTW
* 20 Tırtıl Hareketi
* 20 Ters Lunge ve Uzanma
* 40 Dizleri Çekerek Marş Yürüyüşü
Kuvvet
* 30 Şınav ve Kürek Kemiği Sıkıştırma
* 60 Ters Lunge ve Diz Kaldırma
* 30 T Şınav
* 60 sn Güç Toplama
Karın Kuvveti
* 48 Bacağı Bükmeden Bisiklet Hareketi
* 48 Yengeç Pozisyonunda Uzanma
* 180 sn Güç Toplama
Dayanıklılık
* 30 Split Ziplayışı
* 30 Saat Zıplayışı
* 30 İçe ve Dışa Hızlı Adım
* 60 sn Güç Toplama
Soğuma
* 60 sn Hamstring Esnetme
* 60 sn Dizi Bükerek Quadriceps Esnetme
* 10 Quad Kasını çalıştıran beşik hareketi
Süperim canım dışarı çıkmasaydım leslie yapacaktımCanım iyimisin şöyle otur dinlen :)
Haklısın canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorumÇocuk yokken yap yapabildigin kadar spor vücudu ne kadar sikilastirirsan o kadar iyi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?