Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canim yapcam ins ilk defa artı çıktı tartıda vasladigimdan beri diyete

Ay deme, çok geçmiş olsun! çok üzülüyorum bu yavrucuklara, bu sene gidip gidip geri geliyo hastalık ben çok yoruldum

Sağol cnm bugün bu hasta yarında kesin ablası hasta olur bulaşıyor hemen birbirlerine
Ateşi düşmezse hastaneye götürcem

kızlar hasta olmamak için propolis kullanabilirsiniz. sizde çocuklarınızda. kendisi en güçlü doğal antibiyotiktir zaten. bi araştırın derim ihmal etmeyin. birde sirkeli ılık su içebilirsiniz çocuğa verilmez ama o sanırım.

Canlar kardeşler ablalar...
Salı Çarşamba Perşembe 3 gün protein diyeti yapacağım. Formasyondan bir arkadaşımı kadirdim beraber yapacağız eşlik etmeyen varsa beklerim

neler yiyeceksin canım. menün nasıl olacak

sabah tartılmayı unuttum ben yaa. sabah belediyede işim vardı aceleyle çıktım aklımdan çıktı tartılmak. artık cuma ya bildirim yaparım. birde hafta sonu dizimi ağrıttım. menüsküs zedelenmesi vardı bende arada geçiyor arada ağrıyor yine başladı nasıl spor yapcam böyle bilmiyorum.

Su da içiyorum kuzum hemde limonlu yada karbonatlı içiyorum ödem atsin diye işte normalde 3 öğün yediğim için veryodum şimdi düştü ya sayı ondan mi oldu bilmiyorum
kuzum gunduz hic icmiyosun yani bu yeterli olmayabilir odem yapabilir bence

Evet ya evde cocuk olunca o hastaliklar illa ki girecek bir kapi buluyorlar. Ben sicagi hic sevmem normalde ama kizim kucukken kis gelicek diye odum kopardi. Kis demek soguk alginligi grip demekti bizim icinde.
Sorma bagisikligi gelisene kadar 5 yas sinir yasmis 400 cesit grip virusu alicakmis mis mis :))

Ben bir inceliyeyim :)) propolis oke yazdim koseye

Canım dikkat et ama bu tarz yırtılmalara en iyi gelen sey kilo vermek ve kaslarını guclendirmek olucaktır.. doktor kontrolunde yapman gerekenleri danismalisin, kafana gore birsey yapma sakin

Hepınızı tebrık ederım Kızlar
100 gr alan cıtır kız kızmadım sebebını bılıyırsun

Biliyorum abla onu fazlası ile telafi edeceğim ben bu hafta
Benimde artı çıkacak gibi bir his var

Ooo maşallah kız sana tebrik ederim
Bana soyleyebilirsin kimseye söylemem
Güzel sözler duyunca daha istekli oluyorum. Eskiden de ara da diyet yapıyordum ama sporsuz. Ama şunu farkettim spor çok önemli diyeti bıraktıktan sonra bile hayatımın bir parçası olacak.

Günaydın kızlar
Perşembe 97.00
Pazartesi 96.200
800 gram vermişim 4günde

Kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum. Bu cuma güzel sonuçlar göreceğiz gibi... Benimde
Cuma:84.800
Pazartesi:84.500
Fark:-300.

Bu aralar yoğunum ara ara girip bakıyorum. Yazabildiğim kadar yazıyorum. Menülerimi ve tartımlarımı yazıyorum. Kusuruma bakmayın bu aralar.

Söyleyemem irezil olurum

Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
Şekersiz çay
Akşam
10 minik Sardelye fırında (50 gr patates 1 soğan 1 domates)
Genel
3 litre su
Gece
Yeşil Çay
Spor
6000 Adım
Yavaş Başla Hızlı Bitir (30 dakika~190 kalori)
Isınma
* 30 YTW
* 20 Tırtıl Hareketi
* 20 Ters Lunge ve Uzanma
* 40 Dizleri Çekerek Marş Yürüyüşü
Kuvvet
* 30 Şınav ve Kürek Kemiği Sıkıştırma
* 60 Ters Lunge ve Diz Kaldırma
* 30 T Şınav
* 60 sn Güç Toplama
Karın Kuvveti
* 48 Bacağı Bükmeden Bisiklet Hareketi
* 48 Yengeç Pozisyonunda Uzanma
* 180 sn Güç Toplama
Dayanıklılık
* 30 Split Ziplayışı
* 30 Saat Zıplayışı
* 30 İçe ve Dışa Hızlı Adım
* 60 sn Güç Toplama
Soğuma
* 60 sn Hamstring Esnetme
* 60 sn Dizi Bükerek Quadriceps Esnetme
* 10 Quad Kasını çalıştıran beşik hareketi

Bugünkü menüm

Sabah 9da 1fincan kahve

Öglen 2de 1corba kasesi yoğurtlama
(patates ve acı beberli)
8köfte ve salata

Ara meyveli yoğurt 1kase

Akşam yok

2bucuk litre su

1saat yürüyüs
Canim keşke akşam yeseydin ama kilo alıyorum diyosun iyiki yememissin geri aldım lafımı

Çocuk yokken yap yapabildigin kadar spor vücudu ne kadar sikilastirirsan o kadar iyi canım :)

Canım iyimisin şöyle otur dinlen :)

Canım iyimisin şöyle otur dinlen :)
Süperim canım dışarı çıkmasaydım leslie yapacaktım
Canım protein diyetin de ıspanak kabak kereviz tarzı besinler yiyebiliyor muyuz acaba?
Çocuk yokken yap yapabildigin kadar spor vücudu ne kadar sikilastirirsan o kadar iyi canım :)
Haklısın canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…