Sabir canim olucaz bizim diger zayiflayanlardan neyimiz eksik sabredersek bizde basaririz.Inş bi olabilsekk
Senin kaç yıl borçIyi yapmissin canim orucunu da simdiden allah kabul etsin benim de tutmam lazim.
Cok guzel canim hedef kilon kac ?[/QUOTE
Hedef 65 di ama burdaki hedefleri görünce utandım 60 yaptımyüzüm çökmezse tabi
Kızlar nasib olursa çocuklar yattı işim bitti spora başlıyorum daha ancainşallah yapabilirim bolca
Ben çok severim sarmısak soğan neyseki bana dokunmazBence diyette sarımsak çıkarılmalı ben şahsen çok severim ama insanı davul gibi yapıyor, yada bize dokunuyor..
Salam hariç güzel canımFıstıklar
Menüm
Sabah 1 haşlama yumurta
Yarim dilim peynir
2 küçük salam(fıstıklı)
Yarım domatez
Yarım salatalık
1 tatlı k. Kahvaltılık sos
2 bardak çay
Öğlen
1 kase çorba
4 y.k soğanlı bulgur pilavi
5 y.k yoğurt
Su
Akşam 1 kase yulaf ezmesi yoğurt
1 kahve
Su
Spor
230 Kcal.
70 mekik
×30 gövde döndürme
×22 daği tırmanıcı
×18 ters citirda
×20 süpermen ve yüzücü
×18 çapraz kol çıtırdamak
×22 ayakta bisiklet mekiği
×22 yatik yan karınkası dönüşü
×18 köprü hareketi
Plank 40s
Toplam dk 30
Daha spor yapacaktim ama oğlum durmadı kızlar
Sahur yapmicam yarın oruca devam
Çok zor canım geçmiş olsunAyy ayaklarım çok ağrıyor
Topuk dikeni var iki ayağımda birden
İyi geceler canımAyy sohbete doyum olmaz kizlar hadi ben kactim
Kız sanki hapse düşmüşünde ne kadar yatacan gibi olmuşSenin kaç yıl borç
Maşallah canım sanaKızlar nasib olursa çocuklar yattı işim bitti spora başlıyorum daha ancainşallah yapabilirim bolca
Hepinize iyi geceler Kızlar
Gelen giden pert olmuş durumdayım
Yarın da erken kalkıcam
Annemin şekeri çok düştü bu gece korkuttu bizi
Yarın dr a gidiyoruz
Ben çok severim sarmısak soğan neyseki bana dokunmaz
Salam hariç güzel canım
Çok zor canım geçmiş olsun
İyi geceler canım
Bizim misafirler yeni gitti
Daha yatamadım
Kız sanki hapse düşmüşünde ne kadar yatacan gibi olmuş
Maşallah canım sana
Bu irade olduktan sonra kilolar senden korksun
Oyy kuzum kıyamam yaKızlar geldim nefes nefese yazıyorum
Her akşam yemek yaparım eşim işe götürmek zorunda gluten alerjisi var dışarda yemek yiyemiyorbu akşam da yemek yoktu mesajı yazar yazmaz mutfağa girdim yemeğimi yaparken leslie gibi yürüyüş ve hareketler yaptım ocak başında da olunca iyi ter attım.mutfakta işim bitince salona trombolin kurdum ve 200 defa zıpladım üzerinde.sanırım az ama dizim ağrıyorçok zıplarsam kilo fazla olunca gün gün sayıyıarttıracağım inşallah.cumaya kilomun azalması lazım motivasyonum düşsün istemiyorum.neyse bu kadar lak lak yeter az dinlendim yazarken. Şimdi kalkıp yatsıyı kılıp sonra da yatmaya geçebilirim haydin öpüldünüz çıtırlar
Banada yemek içerisinde iyi pişmişse dokunmaz ama çiğ rende şeklinde davul gibi yapar :)Ben çok severim sarmısak soğan neyseki bana dokunmaz
Salam hariç güzel canım
Çok zor canım geçmiş olsun
İyi geceler canım
Bizim misafirler yeni gitti
Daha yatamadım
Kız sanki hapse düşmüşünde ne kadar yatacan gibi olmuş
Maşallah canım sana
Bu irade olduktan sonra kilolar senden korksun
Kuzum çok geçmiş olsun tekrar.. bir adamın hikayesini izlemiştim. Adamcağız koltuk değneği ile yürüyebiliyor ve aşırı kilolu, bir yoga hocasından yardım istiyor, ve antremanlarına sonunda hem inceliyor hemde yürümesi normale dönüyordu, birde yogada kollarının üzerinde kafa üstü durma pozisyonu vardır onu yapabiliyorduKızlar geldim nefes nefese yazıyorum
Her akşam yemek yaparım eşim işe götürmek zorunda gluten alerjisi var dışarda yemek yiyemiyorbu akşam da yemek yoktu mesajı yazar yazmaz mutfağa girdim yemeğimi yaparken leslie gibi yürüyüş ve hareketler yaptım ocak başında da olunca iyi ter attım.mutfakta işim bitince salona trombolin kurdum ve 200 defa zıpladım üzerinde.sanırım az ama dizim ağrıyorçok zıplarsam kilo fazla olunca gün gün sayıyıarttıracağım inşallah.cumaya kilomun azalması lazım motivasyonum düşsün istemiyorum.neyse bu kadar lak lak yeter az dinlendim yazarken. Şimdi kalkıp yatsıyı kılıp sonra da yatmaya geçebilirim haydin öpüldünüz çıtırlar
Günaydın Kızlar bugün erken kalktım eşimle uyandım.. Limonlu suyumu içtim, evi topladım, yemekler yaptım, sporumu yaptım dönmeli karın çalışması 20dak - 100kcalşimdide duşumu alıp hazırlanıcam.. sonrada birşeyler yerim
Kızçeler günaydın. İradesi çok enerjisi bol bir gün olsun hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?