Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasib olursa çocuklar yattı işim bitti spora başlıyorum daha anca inşallah yapabilirim bolca

Bence diyette sarımsak çıkarılmalı ben şahsen çok severim ama insanı davul gibi yapıyor, yada bize dokunuyor..
Ben çok severim sarmısak soğan neyseki bana dokunmaz
Salam hariç güzel canım
Ayy ayaklarım çok ağrıyor
Topuk dikeni var iki ayağımda birden
Çok zor canım geçmiş olsun
Ayy sohbete doyum olmaz kizlar hadi ben kactim
İyi geceler canım
Bizim misafirler yeni gitti
Daha yatamadım
Senin kaç yıl borç
Kız sanki hapse düşmüşünde ne kadar yatacan gibi olmuş
Kızlar nasib olursa çocuklar yattı işim bitti spora başlıyorum daha anca inşallah yapabilirim bolca
Maşallah canım sana
Bu irade olduktan sonra kilolar senden korksun

Hepinize iyi geceler Kızlar
Gelen giden pert olmuş durumdayım
Yarın da erken kalkıcam
Annemin şekeri çok düştü bu gece korkuttu bizi
Yarın dr a gidiyoruz

Yedim işte yedim salam yediiiiiim

Kızlar geldim nefes nefese yazıyorum

Her akşam yemek yaparım eşim işe götürmek zorunda gluten alerjisi var dışarda yemek yiyemiyor bu akşam da yemek yoktu mesajı yazar yazmaz mutfağa girdim yemeğimi yaparken leslie gibi yürüyüş ve hareketler yaptım ocak başında da olunca iyi ter attım.mutfakta işim bitince salona trombolin kurdum ve 200 defa zıpladım üzerinde.sanırım az ama dizim ağrıyorçok zıplarsam kilo fazla olunca gün gün sayıyıarttıracağım inşallah.cumaya kilomun azalması lazım motivasyonum düşsün istemiyorum.neyse bu kadar lak lak yeter az dinlendim yazarken. Şimdi kalkıp yatsıyı kılıp sonra da yatmaya geçebilirim haydin öpüldünüz çıtırlar

Oyy kuzum kıyamam ya

Banada yemek içerisinde iyi pişmişse dokunmaz ama çiğ rende şeklinde davul gibi yapar :)

Kuzum çok geçmiş olsun tekrar.. bir adamın hikayesini izlemiştim. Adamcağız koltuk değneği ile yürüyebiliyor ve aşırı kilolu, bir yoga hocasından yardım istiyor, ve antremanlarına sonunda hem inceliyor hemde yürümesi normale dönüyordu, birde yogada kollarının üzerinde kafa üstü durma pozisyonu vardır onu yapabiliyordu yaşıda 53tü diye hatırlıyorum.. odur budur daha azimliyim. İnsan isterse herşeyi yapabilir

Aslında yoga yapabilirsin bence hafiften başlayıp, geliştirebilirsin.

Günaydın cnm ohh işlerini bitirmişsin
Ben daha hiç birşey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…