İyi oldu böyle ya arada erken kalkarım :) haftasonuna basit işleri bırakmayı hedefliyorum böyle :))Günaydın cnm ohh işlerini bitirmişsin
Ben daha hiç birşey yapmadım
İnşallah canımHerseyın rast gıttıgı
Sallantılı işlerın sonuca bağlandığı bır gün olsun
Buna ıhtıyacım var
canım iki tarz yapabilirsin protein olayını bu tamamen sana bağlı.Süperim canım dışarı çıkmasaydım leslie yapacaktım
Canım protein diyetin de ıspanak kabak kereviz tarzı besinler yiyebiliyor muyuz acaba?
Haklısın canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
Cok yorgun ve moralım modum bozukİnşallah canım
günaydın...Günaydın Kızlar
Geçmiş olsun canım neyin var??Cok yorgun ve moralım modum bozuk
8 aydır teshıs konulmazmı
Bugünde gıdecem baskada dr gıtmıyecem artık
canım buraya yazabilirsinMerhabalar,
katılım formunu kime yollamamız gerekli?
Tamamdır pc başına geçer geçmez yapacağımm
hastaliktan yeni gozumu actim, ortaligi toplamam lazimdi :))Günaydın cnm ohh işlerini bitirmişsin
Ben daha hiç birşey yapmadım
İyi oldu böyle ya arada erken kalkarım :) haftasonuna basit işleri bırakmayı hedefliyorum böyle :))
Gecmis olsun canim rabbim dermansiz hastalik vermesin insallah kalbini verah tut hersey en kisa zamanda yoluna girer insallah dua edicem senin icinCok yorgun ve moralım modum bozuk
8 aydır teshıs konulmazmı
Bugünde gıdecem baskada dr gıtmıyecem artık
Hosgeldin canim ilk sayfadaki forumu doldurup kaptanimiz berilceyi etiketliyoruz .Merhabalar,
katılım formunu kime yollamamız gerekli?
Gecmis olsun canim neyi var annenin.Hepinize iyi geceler Kızlar
Gelen giden pert olmuş durumdayım
Yarın da erken kalkıcam
Annemin şekeri çok düştü bu gece korkuttu bizi
Yarın dr a gidiyoruz
:)) yaa aynen heleki ufak bir cocugun varsa :) ama napalim duzende lazim yoksa kendimi cok mutsuz hissediyorumIyi yapmissin cnm
Ben 5de kalktım bi kahve içtim oturdum öylee
Ev işi nankör demislerrr topluyorum silip süpürüyorum gene aynii gene aynii
Ohh ohh normale donmussun sonundaGünaydın Kızlar bugün erken kalktım eşimle uyandım.. Limonlu suyumu içtim, evi topladım, yemekler yaptım, sporumu yaptım dönmeli karın çalışması 20dak - 100kcalşimdide duşumu alıp hazırlanıcam.. sonrada birşeyler yerim
Sorma gitsin canim cok var benim borcSenin kaç yıl borç
:)) yaa aynen heleki ufak bir cocugun varsa :) ama napalim duzende lazim yoksa kendimi cok mutsuz hissediyorum
Canını sıkma canım ya cumaya kadar eksilere dönerKızlar bugün 200gramm almışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?