Ilk ben cagırmıstım ama 6. Takımdakı mesajınızı gördümHoş bulduk teşekkürederim.
Prematre bebeğim gelişim sıkıntıları var erken doğum a bağlı beyin kanaması ve hidrosefaliNe oldu canım anlatmak ıstermısın
Yeni mobilyaların hayırlı olsun canım güle güle kullan huzurla.bende yarın için hurma yoğurt yapsam diyorum acaba seninle proteine mi katılsam aslında protein yememem de lazım
İnşallah çook sağol. Şant takılmadı belinden aldılar sıvıyı şimdide ilerleyişi kontrol altında
Çok güzel canım afiyet olsun
Aminn canım çokk sağol
Haklısın şükür halimize Rabbim dermansız dert vermesin
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah
Haklısın halimi anlarsın.şükür bu günümüze Allah büyük bunu da atlatırız inşallah
Afiyet şifa olaun kaptanım menü süper
Tatlım bunlara şükredelım beterın beterını gostermesın rabbımPrematre bebeğim gelişim sıkıntıları var erken doğum a bağlı beyin kanaması ve hidrosefaliözel fizik tedavi alacağız.
Atlatırız inşallah hayırla dua edin
Çoook teşekkür ederim inşallahBehmen canım sabırla devasını ara canım
Rabbım bızı umutsuz devasız bırakmasın
İnsallah en kısa zamanda güzel haberler verırsın
Afiyet olsun canim menun de sporun da guzel.Kızlar bugunki menum,
Sabah: 1 dilim suzme peynir
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
2 ceviz ve 2 kuru kayısı
Oglen: 5 adet izgara tavuk kanat ve ayran
Aksam: 1,5 kepce sebze çorbası
Ve yarım kırmızı biber
2.6 lt su. Gün içerisinde Fabrika ve Odam arasında mekik dokudum yine. 8000 adım burdan. YarıM saat sonra da leslie 3 mil yapacagim.
Benım kızım 24 haftalık doğduÇoook teşekkür ederim inşallah
Canımm Allah razı olsun içim ferahlıyor yorumlarınızı okuyuncaTabiki atlatacaksın kuzum bende 1 buçuk ay önce oğlumda bir kaç kez kasılma oldu
Ve araştırmada epilepsi dediler küçücük bebek o daha ona rağmen rahman verdiyse vardır bir bildiği dedim. Neler yapabilirim diye araştırmalara giriştim ve oğlumun nöroloji doktoru barış bey işinde çok çok iyi ve bilindik bir doktor epilepsi ilacını kesti bu çocukta epilepsi falan yok dedi gerçekten de yokmuş o kasılma zannettigimiz reflusunden olmuş uyurken ve reflüsü de geçti çok şükür seninde geçecek endişeni üzüntünü sabrını ve şükrünü çok iyi anlıyorum emin ol geçecek rabbim izin verdiğinde...
Sana duam şu ki.
Rabbim imtihanına sabrını kolaylaştırsın.
Ben hep böyle dua ederdim küçüğünü op benim için onun senin güçlü olduğunu görmeye ihtiyacı var
Afiyet olsun canim menu guzel ama spor superMenüm
Rezene Çayı
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmegi
2 Yk menemen
1/2 haslanmis yumurta
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 Şekersiz çay
Akşam
4 Yk kuru fasulye
2 Yk pilav
150ml yoğurt
Genel
2.5 litre su
Gece
Yeşil çay
Spor
Kalça ve Kalça Kuvveti Kası (20 dakika~95 kalori )
Isınma
* 30 sn Ters Lunge
* 20 sn Dizi Karna Çekme
* 30 sn Vücut ağırlığını kullanarak squat
Kuvvet ve Dayanıklılık
* 80 sn Kalça Kaldırma
* 60 sn Kurbağalama
* 120 sn Yan yatarak bacağı yukarı kaldırma
* 80 sn kalça hizasında ileriye doğru daire çizme
* 80 sn kalça hizasında geriye doğru daire çizme
* 120 sn Yan yatarak dizi göğüse çekme
* 40 sn squat pozisyonunda hafifçe yükselip alçalma
* 40 sn Tanrıça Duruşunda itme ve çekme
* 30 sn Kalçayı kaldırarak marş hareketi
* 60 sn Kalça Kaldırma ( sağ bacak + sol bacak)
* 40 sn Split Squat
* 20 sn Hızlı Squat
* 20 sn Ters Lunge ve Uzanma
Hosgeldin arkadasim.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : papatyasevdasi
İsim (İsteğe Bağlı ): papatya
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.58
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : daha önceplansızkilo verip tekrar aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayir
Dualarimiz sizinle canim. Gun dogmadan neler dogar derdini veren rabbim devasini da verir insallah. Sen saglam dur yeter ki.Prematre bebeğim gelişim sıkıntıları var erken doğum a bağlı beyin kanaması ve hidrosefaliözel fizik tedavi alacağız.
Atlatırız inşallah hayırla dua edin
Maşallah küçük savaşçı güçlü bi hayatı olsunBenım kızım 24 haftalık doğdu
33 cm 680 gr dı
5 kez amelıyat oldu ılk 7 ayda
Astımlıda olsak sıkıca tutunduk hayata
Hoş buldum canımHosgeldin arkadasim.
Neler yaşadığını çok çok iyi alıyorum kuzum bende oğlum doğdu kuvöz de kaldı bende yattım hastanede ben çıktım oğlum 15 günden fazla kaldı yine tam bi sevinç mutluluk oğlum kucağımda döndük evimize 2 gün koynumda yattı ve tekrar sarılıktan kilo kaybından kuvöz e kendi ellerimde götürüp bırakmıştım.birakmak zorunda kalmıştım sanki elimle kalbimi söküp bıraktım hastaneye kokusu üzerimdeydi hala 1 haftadan fazla kaldı evimize döndük.. Rabbim veriyorsa vardır bi hayr diyorum ben çok şükür ki yanımızdalar hamd olsun rabbim ayirmasinda..Canımm Allah razı olsun içim ferahlıyor yorumlarınızı okuyunca
Keppra mı kullandınız şimdi kızım da kullanıyor nöbet ilacı küvezde nöbet geçirmişti
Eeg çekilecek bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da biz de bırakırız ilacı
Çok güzel dedin iyi geldi doğrusu
Söz konusu evlat olunca baştan bi sarsılıyor insan işte.ama toplanıp güçlenmek de daha bi güçlü oluyor inşallah atlatıcaz
Çok sağol canımmDualarimiz sizinle canim. Gun dogmadan neler dogar derdini veren rabbim devasini da verir insallah. Sen saglam dur yeter ki.
Insallah atlatacaksiniz canim.Canımm Allah razı olsun içim ferahlıyor yorumlarınızı okuyunca
Keppra mı kullandınız şimdi kızım da kullanıyor nöbet ilacı küvezde nöbet geçirmişti
Eeg çekilecek bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da biz de bırakırız ilacı
Çok güzel dedin iyi geldi doğrusu
Söz konusu evlat olunca baştan bi sarsılıyor insan işte.ama toplanıp güçlenmek de daha bi güçlü oluyor inşallah atlatıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?