Afiyet olsun canım. İzin dönüşü aralıklı ben de protein yapıcamOlur canim birlikte yapalim
Ben sabah 2 yumurta ve sut
Oglen yagsiz tavada kiyma kavurcam yanina kuvircik maydonoz
Ara yogurt ceviz
Aksam da 3 yumurta beyaziyla omlet
En son da saat 8 gibi tarcinli sut icerim.
Not: bu menuyu ben uydurdum.
Afiyet olsun canım güzelKızlar
IFTARIM
2 bardak çay
5 y.k taze fasulye
1 dilim pizza(küçük ve ince hamurdan) @Zen71 üzerime toprak atın
Sporu yapınca yazcam suda ictim ama ne kadar bilmiyore
Her an uçmaya hazır senin kiBen mezun olcam diye mi benim kartal sol köşede duruyo ordan dışarı cikcam galiba cuma
Kolay gelsin canımArkadaslar sohbet muhabbet guzel ama cikmam lazim. Annemin bana ihtiyaci var. Yarinda kontrolu var aksama dogru gorusuruz insallah.
Kacamaksiz sorunsuz saglikli mutlu pbir gune uyanmaniz dilegiyle ... iyi geceler.
Not firsat bulursam bir ara girerim yine
Maşallah kuzunaBuda şimdiki
Dr her gördüğünde hazır olun dıyordu rabbım büyük
İyi geçirmişsin günü canımİyi geceler kızlar misafirim var şehir dışı o yüzden uğrayamadım geçmişi de şimdi okuycam menüm ü yazayım bu arada kendimle mücadele ediyorum malum misafir olunca çok yediriyorum ama az yiyorum
Sabah
1 yumurta 1 cevis 4 kayısı
İkindi 1 kase kısır iki parmak büyük lüğünde
Börek
Akşam 1 kase yoğurt
1 kase çorba salata
3 litre su
Sayısız çay
1 fincan kahve
Önümüzdeki günlerde çok dikkat et canım sman emekler boşa gitmesinKızlar menümü yazayım ama beni topa tutacaksınız biliyorum ve hakediyorum ama ipin ucu kaçtı buara tutamıyorum
Sabah
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
1 fincan çay
8 pankek
Üstüne çikolata
Yarım dilim peynir
3 zeytin
Akşam
1 küçük hamburger
Yarım bardak cola
Patateslere soslara dokunmadım
Ara
Büyük kase sütlaç
Su az içtim yine 1.5 lt kadar
Spor saatlerce avm gezisi
15 plie squat
50 mekik
25* sağ sol bacak
Çok üzüldüm canım başınız sağolsunYedim yarısını kuzum ama ondan sonra birşey yiyemedim, dedemi kaybettikben çok üzgünüm..
Denecek şey süper5 mil leslie yaptım nasıl:))
Aynen canım. Aslında ben müsaitim bu hafta ama girip bakıyorum bişey yok çıkıyorum. Yada beğenip çıkıyorum.Aynen ınsanın hevesı olmuyor dımı
Neyse üye arayışındayım
Haftayada böyle olursa yeni üye çağırmasını ıstıyevegım Kazen den
Bu bır gözdağı gıbı oldu belkı işe yarar cancağzım
Amin ins.canım Rabbim mekanını cennet eylesin geride kalanlara da sabır versin.Kızlar benden bir müddet haber alamayacaksınız, biz yarın İstanbul’a dedemi uğurlamaya gidiyoruz..çocukken çok emeğini gördüm, ama biliyorum o acılarından kurtuldu, son bir kaç senedir sağlık durumu iyi değildi, yinede insana koyuyor bu durum. Üzerimizde ki koca Çınar kırıldı sanki.. Allah mekanını Cennet eğlesin, tüm günahlarını affetsin
Teşekkür ederim ben yarın ayran detoksu na başlıcam çok mantıklı geldi bana ilk başlangıcım böle olsun[/QUOTE]Hoşgeldin canım. Arkadaşlar zaten açıklamış. Birbirimize destek olmak için burdayız. İnşallah kilolarımızı vereceğiz. Aramıza hoşgeldin.
Dayancam mecburum
Bunca zaman yedim sonuç ortada
Ay kendimle gurur duydum valla
Eşim çikolata yerken ağzımın suyu akti
Ben coktannnn yazmıştım buraya kızlar ben bozdum yapmıyorum diye valla afferin bana
Ben birkere bozdummu birkaç yıl diyet yapmıyorum o yüzden başlamışken bozmadan devam etmek istiyorum
Yedim yarısını kuzum ama ondan sonra birşey yiyemedim, dedemi kaybettikben çok üzgünüm..
ben de hiiiç aklınıza gelmemişim... hıhhhhh..Liste üyelerı denınce
Ay cok mahcup oldum
Tekrar edıtore yazayım olurmu
Kız sadece lıste dedıydıben de hiiiç aklınıza gelmemişim... hıhhhhh..
Sen gırdıgınde bırseyler yazsanAynen canım. Aslında ben müsaitim bu hafta ama girip bakıyorum bişey yok çıkıyorum. Yada beğenip çıkıyorum.
Teşekkür ederımAfiyet olsun canım. İzin dönüşü aralıklı ben de protein yapıcam
Afiyet olsun canım güzel
Her an uçmaya hazır senin ki
Kolay gelsin canım
Maşallah kuzuna
İyi geçirmişsin günü canım
Süper ötesi tabiki5 mil leslie yaptım nasıl:))
Tamam o zamanAbla uğruyorum ya her fırsattaben buraya sadece bu sayfa için giriyorum. 3 gündür kardeşim de kalıyorum ve bikaç gün daha kalcam sanırım bebekle ilgileniyoruz. Birbirimizle ilgileniyoruz hazır bir araya gelmişiz. Bütün gün sayfada kalınmaz ki nasıl olacak.
Valla öyle
Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım şifalar versin.
Ay yok onemlı degılCnm ya eşim izin vermiyor
Ikna edebilirsem yazarım sana
bizim kartal biraz ödem tutmuşBizim kartal fazla yemis gaz yapmis gibi durmuyomu kizlar puahhaa
menünde ki karbonhidratı azaltmalısın.Evet kafama göre yaptım sonra tekrar kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?