hoşgeldin. lütfen hızlı kilo vermek adına şok diyetler falan yapma.Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende tiruit bezleri mevcut ben nasıl diyet yapmalıyım canlarım
geri döndüm
yok canım değilim. ama eski kızlar bilir beni çok araştırırım. koruma dönemini beceremediğim için buradayım.Kız diyetisyen fln mısın
Çok güzell açıklama yapmissin çok tşk ederimm
protein alımının fazla olduğu zamanlarda limonlu su veya karbonatlı su iç.Selaaaamm
Kızlar tartıya bi gün kala etekler tutuştu
Bende yani
Bugün protein ağırlıklı besleneceğim yarın eksi çıkmam lazım :)
Proteinin Beni etkileme durumuna bakacağım sonra da kan tahlili vereceğim
yok canım değilim. ama eski kızlar bilir beni çok araştırırım. koruma dönemini beceremediğim için buradayım.
10 gündür kendimde değildim. o yüzden pek yorum yazmadım.
protein alımının fazla olduğu zamanlarda limonlu su veya karbonatlı su iç.
fazla protein vücudu asidit hale getiriyor bu yüzden vücudu alkali yapmak için limon suyu veya karbonat lazım. ama bu sadece yüksek protein diyetleri yapanlar için geçerli bir durum.Neden protein aldıktan sonra limonlu su
Benim gibi aktif dünür yok işte bakSen gırdıgınde bırseyler yazsan
Ben gırdıgımde yazsam sayfa akar canım
:)Anladım cnm senin bildiklerin çok işimize yaricak
Iyiki gelmişsin ozm :)
Nerden biliyosun kadın olduğunu diyor
Biz facebook fln da kullanmıyoruz biraz kıskaniyoruzda birbirimizi :)
Buraya bile zor ikna edip kaydoldum
fazla protein vücudu asidit hale getiriyor bu yüzden vücudu alkali yapmak için limon suyu veya karbonat lazım. ama bu sadece yüksek protein diyetleri yapanlar için geçerli bir durum.
biz sosyal medyadan haberleşiyoruz eşimleBu adamlar bi acayip benimkide Öyle diyor
Canim herkes kendine göre yapıyor kahvaltı akşam yemeği ne zaman musaitsek :)Gunaydin kızlar kahvaltı saati onemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?