Yarın tartılıp kilomuzu geçen haftaki kilomuzu tarih ve hedef yazıp berilcee yi etiketlicez yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
Tartı öncesi nasılız bakalım
Aynı program bende de var 30 günlük 28. Günündeyim aksatmadan yaptım ama kalorilerine inanmiyorumBır yanlışlık yokmu bu hesapta
Ben 1 saat 7.2 hızında koşuyorum harcanan kalorı benım kılomda 400 bıle degıl
Senın kılonda bu kalorı nasıl harcanıyor
Yanı anlamadım
Bırde burdakı yaptıklarını Google da bakıyom hateketı bulamıyom
Dünür bir aydınlat ya
Ohhh maşallah kuzum çok sevindimmmmKızlar tam 1 bucuk saattir eski kıyafetlerimi deniyorumtüm hamilelik öncesi pantolonlarım oldu gelin olduğum zamanlardakiler biraz dar oldu sadece ama kapandı sonuçta eski kiloma gelemedim henüz biliyorum ama sanırım spor işe yaradı yuppiii
Afiyet olsun kuzumMenüm
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
2 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
1 fincan çay
Ara
4 kuru erik
2 kuru kayısı
Akşam
1 kase sütle müsli
2 lt su
Spor henüz yok
Gece daha bitmedi
Afiyet olsunn lahana sarmasında bende aynı şeyi yaparım ve tası çok güzel oluyor :)Menüm
Sabah
Yarım kk peynir
1 domates
1 galeta
Öğlen
1 k kase bulgur pilavı
1 k kase yoğurt
Akşam
1tabak lahana ( lahana dolması yaptım tencere nin dibine boş lahanaları dizdim onları yedim)
3 litre limonlu su
Geliş tarihi:Kızlar yardımcı olurmusunuz
Listede yokum nasıl etiketlicem bilmiyorum
İyi akşamlar canımTartı öncesi nasılız bakalım
Yaklaşık 30 dakıka sürer bu hareket daha çok kalorı yakıyor ben şoktatım
Bırde kılona göre mı hesaplıyon
Kılonu
Belını
Sporunu kıskandım ya
Doğru programda öyle yaziyorKız ne yaziyosa onu yazıyorum buraya vallaha ha
Sağol canım daha iyi olur inşallah:))Ohhh maşallah kuzum çok sevindimmmm
Afiyet olsun kuzum
Aynen gece yeni başlıyorr :)
Afiyet olsunn lahana sarmasında bende aynı şeyi yaparım ve tası çok güzel oluyor :)
Geliş tarihi:
Geliş kilosu:
Hedef kilo:
Güncel kilo:
Ve kaptanı etiketleme yapacaksın canım :)
İyi akşamlar canım
Açııımmm
Son ara öğün süt demiştim onu da içmedim sabahı heyecanla bekliyorum
Şekersiz türk kahvesi yapmiyor diye biliyorum canım ama bu saatte nasıl olur ki uykun kaçar:)Kızlar kahve kilo yapyo mu çok canim çekiyore
Ve 2 ay olacak diyet yapıyorum ilk defa acıktım bu gece ama limonlu su yaptım 1 sürahi içine yeşil elma kabuğu ve 1 çubuk tarçın attım sabaha kadar içcemŞekersiz türk kahvesi yapmiyor diye biliyorum canım ama bu saatte nasıl olur ki uykun kaçar:)
tebrikler canım ne güzel bir duyguKızlar tam 1 bucuk saattir eski kıyafetlerimi deniyorumtüm hamilelik öncesi pantolonlarım oldu gelin olduğum zamanlardakiler biraz dar oldu sadece ama kapandı sonuçta eski kiloma gelemedim henüz biliyorum ama sanırım spor işe yaradı yuppiii
Heyecanlıyım cnm
Heyecan güzeldir kalori yaktırırİyi geceler canım valla sabahı merakla bekliyorum
Tartı öncesi aç olmak tartıda güzel rakam demektirOhhh maşallah kuzum çok sevindimmmm
Afiyet olsun kuzum
Aynen gece yeni başlıyorr :)
Afiyet olsunn lahana sarmasında bende aynı şeyi yaparım ve tası çok güzel oluyor :)
Geliş tarihi:
Geliş kilosu:
Hedef kilo:
Güncel kilo:
Ve kaptanı etiketleme yapacaksın canım :)
İyi akşamlar canım
Açııımmm
Son ara öğün süt demiştim onu da içmedim sabahı heyecanla bekliyorum
O duyguları sen de yaşarsın yeter ki burayı bırakmatebrikler canım ne güzel bir duygu. Ben de simdi eski kiyafetlerimi giyemedigim için birkac kıyafeti döndürüp döndürüp giyiyorum çok can sıkıcı. Şıklık yakışmış falan yok sadece üstüme olmuşsa tamamdır mantığı.
Canim su icene kadar uyusaydin hem leptin hormonu calisirdi yag yakardin. Bugun de niyetlimisin.Ve 2 ay olacak diyet yapıyorum ilk defa acıktım bu gece ama limonlu su yaptım 1 sürahi içine yeşil elma kabuğu ve 1 çubuk tarçın attım sabaha kadar içcem
Menü gelsın
10.30
2 tam +1 yumurta beyazından omlet
50 gr peynır
14.00
5 köfte ızgara
18.00
Salata
Tavuk fırın
2-3 çatal taze fasulye
3 kaşık yoğurt
Su 3 üstü
Spor 70 dak eklıptık
Sabah kahvaltıda
1 tane haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
4 tane zeytin
2 dilim domates
2 dilim ekmek
Yedim
Ara öğünde
1 bardak süt
2tane incir
1tane kaysı.
Saat 5 te
1 kase sebze yemeği
Kase salata
1 dilim ekmek yedim
Buzamana kadar
1
Litre su ictim
Kızlar tam 1 bucuk saattir eski kıyafetlerimi deniyorumtüm hamilelik öncesi pantolonlarım oldu gelin olduğum zamanlardakiler biraz dar oldu sadece ama kapandı sonuçta eski kiloma gelemedim henüz biliyorum ama sanırım spor işe yaradı yuppiii
Menüm
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
2 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
1 fincan çay
Ara
4 kuru erik
2 kuru kayısı
Akşam
1 kase sütle müsli
2 lt su
Spor henüz yok
Gece daha bitmedi
Menüm
Sabah
Yarım kk peynir
1 domates
1 galeta
Öğlen
1 k kase bulgur pilavı
1 k kase yoğurt
Akşam
1tabak lahana ( lahana dolması yaptım tencere nin dibine boş lahanaları dizdim onları yedim)
3 litre limonlu su
Ben soğuk su diye biliyorum, çünkü metobolizmayı hızlandırıyor. normal suya göre. Hatta bunun için bir çalışmayı okumuştum 10 bardak soğuk su içen biri 50 kalori daha fazla yakıyormuş.Sirkeli ılık suyun faydası var mi varsa bnde kullanım
Spor
503 Kcal...
×20 ayakta bisiklet mekiği
×25 kalçadan sağ tekme
×25 kalçadan sol tekme
×15 baş üstünde alkışlama mekiği
×26 bisiklet çıtırdamak
Plank 30s
×20 ayakta bisiklet mekiği
×30 köprü hareketi
×15 baş üstünde alkışlama mekiği
35s plank
30s gövde döndürme
×18 ters citirda
×24 bükük bacakları çevirme
×20 çapraz kol çıtırdamak
×22 ayakta bisiklet mekiği
×20 bacak düştü hareketi
×20 köprü hareketi
45s plank
Toplam dk 35
Kızlar kahve kilo yapyo mu çok canim çekiyore
Ve 2 ay olacak diyet yapıyorum ilk defa acıktım bu gece ama limonlu su yaptım 1 sürahi içine yeşil elma kabuğu ve 1 çubuk tarçın attım sabaha kadar içcem
Uyku mu oda neCanim su icene kadar uyusaydin hem leptin hormonu calisirdi yag yakardin. Bugun de niyetlimisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?