Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporumnu okumak kisa roman kahramanı okumak gıbın
Ve ben her romanda olan asıl kızı kıskanıyorum

Ayy valla ben su icsem yarıyor galiba 200gram almışım dünden bugüne
Kaçamak yapmadım sadece su içtim gece
Hergun tartılma vücudunu strese sokarsın. Ayrıca çok az yiyorsun. Bir gün tatli krizin tutup ne bulursan yeme ihtimalin var böyle yaparsan. Dusuk kalorili beslenmeye vücudunu alıştırıp kaslarının erimesine neden oluyorsun. Arkadaş tavsiyesi bence yanlış yoldasın. Yavaş ama istikrarlı kilo vermelisin. Metabolizma hızının altında kalori alman çok yanlış..

Kızlar iyi akşamlar. Bugunki menum

Sabah: geç kaldigim için 1 dilim tam bugday ekmeğine azıcık suzme peynir sürdum. 5 tane yesil zeytin ve 1 bardak süt

Oglen: tavuk sis ve ayran

Aksam: 1 kepce kirmizi mercimek çorbası ve 1 kucuk kase yogurt

2.4 lt su içtim. Simdi 5 mil leslie yapmaya gidiyor bacinız. Normalde 3 mil yapacaktim ama yarın tatil. Yorayim azıcık kendimi. Yarın dinlenirim

Olur olur yolla gelsinler :)

Afiyet olsun cnm

Cnm çok haklısın ama ozm hiç kilo veremiyorum ki önce denemistim

Afiyet olsun
Sporu cook iyi yapmissin

Selam kizlar nasilsiniz bakalim ben bu gece yola cikiyorum istanbula dogru rahmetli babacigimin 40 oldu bile yarin sabah annemdeyim giremeyebilirim haber edeyim dedim pazartesi yada sali evimde olucam kismetse.

Bugunku menum

Saat 10.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
5 ad. Zeytin
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal
Dun aksam ac yattim sabah da acisini cikardim :))

Saat 13.00
1 kupa sutlu kahve
1 avuc fistik

Saat 16.00
1 portakal
Tarcinli sut

Saat 19.00
4 y.k. kavrulmus kiyma
2 ad salatalik

Su 2 litre
Spor bolca ayakta kosusturmaca

(Annemlere kiymali borek yaptim icinden ayirdim kendime ) ev halkinada tavuk pilav yaptim yediler.
Off cok yoruldum ayaklarimin alti agriyor.

Gecmis olsun nefese canim

Gule gule canim

Kolay gelsin canim bende bugun motor takmis gibi calistim evde cok yoruldum simdi oturdum kendime bir kahve yaptim dinleniyorum saat 12 gibi yola cikicaz..

Allah rahmet eylesin
Sende biraz otur dinlen

Ana ocağında bugün son akşamım her seferinde ayrılırken farklı bir hüzün Çoker tekrar görebilecek miyim gurbette olmak zor Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın
Amin. Cok haklisin arkadasim. Rabbim sevdiklerimizi tum kotulukluklerden korusun ve ayirmasin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…