Bugünkü menum 11:00 yarım yumurta kibrit kuruşu kasar peyniri iki kaşık melemen
Akşam pirzola büyüklüğünde et başlaması iki kepçe yoğurt çorbası 5 kaşık salata
2 lt su
Yapamadım misafirler var gitsinler basliyacamAfiyet olsun menün ıyii
Spor yokmu
Yapamadım misafirler var gitsinler basliyacam
Kizlar şimdi bir bardak sut icesim geldi icsem olurmu
Yanlis yaptığın seyler vardır. Fazla karbonhidratı almissindir. Az yedigini zannedip yanlış seyler yemişsindir. Veya hormonlarında bir problem vardır. Hiç hareket etmemişsidir. Günde 1 saat yürüyüş bile herşeyi değiştirir.Cnm çok haklısın ama ozm hiç kilo veremiyorum ki önce denemistim
Birden yüklenme canım ama yavaş yavaş cogaltirsin. NTC diye bir uygulama var orada 6 haftalık haftalik incelme programı var ben bugün 5. haftayı tamamladım. Ve çok faydasını gördüm ınan kimse bu kilo da olduğuma inanmıyor. Hem en düşük seviyede yapmama rağmen. Ve bu programı iki tur daha yapacağım. Önce orta seviye de ve en son yüksek seviye de ve kendine göre ayarlayabilirsin.Biliyorum yürüyüş yeterli değil
Bugün biraz kol karin bacak sıkılaştırma hareketleri yaptım 6dk kol 7dk karin 10dk kalca bacak bunlarida yürüyüşten sonra hergün yapıyım mi yoksa az mi olur
Yanlis yaptığın seyler vardır. Fazla karbonhidratı almissindir. Az yedigini zannedip yanlış seyler yemişsindir. Veya hormonlarında bir problem vardır. Hiç hareket etmemişsidir. Günde 1 saat yürüyüş bile herşeyi değiştirir.
1000 kalorinin altında vereceğin kilo kalıcı olmayacaktır ve daha sonra metabozliman yavaşlayacağı için yedigin her şey kilo yapacaktır.
Birden yüklenme canım ama yavaş yavaş cogaltirsin. NTC diye bir uygulama var orada 6 haftalık haftalik incelme programı var ben bugün 5. haftayı tamamladım. Ve çok faydasını gördüm ınan kimse bu kilo da olduğuma inanmıyor. Hem en düşük seviyede yapmama rağmen. Ve bu programı iki tur daha yapacağım. Önce orta seviye de ve en son yüksek seviye de ve kendine göre ayarlayabilirsin.
Bugün süt yarın tatlı isteyeceksin çünkü sendeKizlar şimdi bir bardak sut icesim geldi icsem olurmu
Düzenli tempolu aralıksız 1 saat yürüyormusun yoksa gezerken mi yürüyorsun. 1 saatte kaç km gidiyorsun bu önemli. Ne yiyeceğine gelince sağlıklı bir liste önerisinde bulunmuştum sana. O listeden meyveyi ve sabah hariç ekmekleri çıkar günlük 6 km yürü zayıflamaman imkansız. Olmadı sana protein ağırlıklı bir liste yaparız.Yürüyüş yapıyorum cnm 1 saat yada 1bucuk saat
Ama ne yicemi bilmiyorum galiba
Sende onlara direnerek
Şunu dene
İki gün üst üste karbonhidratı azalt proteine yüklen.
Örnek menü
Sabah 1 hs yumurta, 1 hs yumurta beyazı 30 gr lor, bol yeşillik 2 ceviz
Öğlen 1/2 ızgara göğüs veya 1 haslanmis derisiz kalçalı but veya 1 fırında orta boy balık
Bol yeşil salata (havuç, domates yok)
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem (çiğ tuzsuz)
30 gr lor
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
Eğer acıkırsan
30 gr lor
Yarım saat yürü.
@devran_26
Sonra hala direniyorlarsa bir onceki listeden sonra
2 gün bunu yap
Sabah
1 yumurta
30 gr lor
yeşillik
1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase çorba (mercimek,tarhana, ezogelin hariç)
Booool salata
Ara
10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz
3 grisini veya 1 dilim ekmek veya 1 meyve
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem çiğ ve tuzsuz.
Bugün süt yarın tatlı isteyeceksin çünkü sendecankizzzz gibi yetersiz besleniyorsun. Niye süt biliyormusun çünkü laktoz bir tur seker..
Biliyorum.Ama benim cnm süt istemiyor
Onun canı istemiş
Düzenli tempolu aralıksız 1 saat yürüyormusun yoksa gezerken mi yürüyorsun. 1 saatte kaç km gidiyorsun bu önemli. Ne yiyeceğine gelince sağlıklı bir liste önerisinde bulunmuştum sana. O listeden meyveyi ve sabah hariç ekmekleri çıkar günlük 6 km yürü zayıflamaman imkansız. Olmadı sana protein ağırlıklı bir liste yaparız.
Neyse arkadaşlar benden Öneri. Karar sizin.
Ama zayıflamak icin sağlığınızdan olmayın..
Direnen kilolar icin. 1 gün normal 2 gün protein sonra 1 gün çorba günü
Normal gün
Sabah
1 yumurta
1 peynir
1 ekmek
Yeşillik
Öğlen
1 sebze yemeği
1 yogurt
1 ekmek
Ara
1 meyve
1 süt grubu
Veya
1 ekmek
1 kuruyemiş
Akşam
1 protein
Salata.
Değişim listesini daha geç carsamba yazdım.
Lütfen bir bakın.
@ıhlamursevdasi
cankizzzz
Sinirlenmek degil daha çok üzülüyorum. Kendinize iskence yapıp sonra geri alacaksınız o verdiklerinizi. Diyet yapmak iskence degil hayat tarzı olmalı..Ayy senide sinirlenirdim galiba kusura bakma
Tmm tmm bundan sonra daha iyi beslencem kızma
hoşgeldin. lütfen hızlı kilo vermek adına şok diyetler falan yapma.
sana standart sağlıklı beslenme önerim var. bunun üzerinden kendine uyarlayabilirsin. eski mesajlarımızda vardı. aralık ayına falan gitmelisin. aslında biraz eskiyi okusan süper şeyler paylaşmıştık.
sabah
1 hş yumurta
30 gr peynir (kibrit kutusu gibi bir şey)
25 gr ekmek (tahıllı 1 dilim)
bol yeşillik (domates salatalık mevsimi değil yeme)
ara (şart değil)
1 meyve
2 ceviz
öğlen
1 kalçalı but veya 1 prta boy balık veya 15 kuşbaşı et veya yarım göğüs
bol salata
ara
1 meyve
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem
veya
1 bardak süt veya 1 bardak kefir
1 meyve
veya
1 dilim ekmek (25 gr)
30gr peynir
akşam
7 yk sebze yemeği
200 gr yoğurt (1 su bardağı)
1 dilim ekmek
salata
ara(şart değil)
2 ceviz
2 kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?