Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm çok haklısın ama ozm hiç kilo veremiyorum ki önce denemistim
Yanlis yaptığın seyler vardır. Fazla karbonhidratı almissindir. Az yedigini zannedip yanlış seyler yemişsindir. Veya hormonlarında bir problem vardır. Hiç hareket etmemişsidir. Günde 1 saat yürüyüş bile herşeyi değiştirir.
1000 kalorinin altında vereceğin kilo kalıcı olmayacaktır ve daha sonra metabozliman yavaşlayacağı için yedigin her şey kilo yapacaktır.

Biliyorum yürüyüş yeterli değil
Bugün biraz kol karin bacak sıkılaştırma hareketleri yaptım 6dk kol 7dk karin 10dk kalca bacak bunlarida yürüyüşten sonra hergün yapıyım mi yoksa az mi olur
Birden yüklenme canım ama yavaş yavaş cogaltirsin. NTC diye bir uygulama var orada 6 haftalık haftalik incelme programı var ben bugün 5. haftayı tamamladım. Ve çok faydasını gördüm ınan kimse bu kilo da olduğuma inanmıyor. Hem en düşük seviyede yapmama rağmen. Ve bu programı iki tur daha yapacağım. Önce orta seviye de ve en son yüksek seviye de ve kendine göre ayarlayabilirsin.

Yürüyüş yapıyorum cnm 1 saat yada 1bucuk saat
Ama ne yicemi bilmiyorum galiba

Cnm benim dediklerimi yapsam olmaz mı
Onları bile zor yapabiliyorum

Yürüyüş yapıyorum cnm 1 saat yada 1bucuk saat
Ama ne yicemi bilmiyorum galiba
Düzenli tempolu aralıksız 1 saat yürüyormusun yoksa gezerken mi yürüyorsun. 1 saatte kaç km gidiyorsun bu önemli. Ne yiyeceğine gelince sağlıklı bir liste önerisinde bulunmuştum sana. O listeden meyveyi ve sabah hariç ekmekleri çıkar günlük 6 km yürü zayıflamaman imkansız. Olmadı sana protein ağırlıklı bir liste yaparız.

Direnen kilolar icin. 1 gün normal 2 gün protein sonra 1 gün çorba günü
Normal gün
Sabah
1 yumurta
1 peynir
1 ekmek
Yeşillik
Öğlen
1 sebze yemeği
1 yogurt
1 ekmek
Ara
1 meyve
1 süt grubu
Veya
1 ekmek
1 kuruyemiş
Akşam
1 protein
Salata.

Değişim listesini daha geç carsamba yazdım.
Lütfen bir bakın.
@ıhlamursevdasi
cankizzzz

Cnm kosu bandında yürüyorum hic durmadan 1saat
Ekmek ztn yemiyorum bazen yiyorum ama hergün değil
Protein ağırlıkta olursa iyi olur cnm
Cook tsk ederim

Tmm cnm bakıcam simdi

Bumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…