zor değil metabolik sorununda yok.
sabah
30gr peynir
25 gr ekmek
1 hş yumurta
yeşillik
öğlen
7 yk sebze yemeği (etli ise yağsız pişecek)
120 gr yoğurt
salata
ara
1 bardak süt veya 1 bardak yoğurt veya 1 bardak kefir veya 50 gr lor veya 30 gr peynir
10 badem veya 2 ceviz veya 10 fındık
akşam
200 gr tavuk veya 200 gr balık veya 120 gr et, 1 kutu ton balığı
bol salata sınırsız yeşillik.(havuç hariç)
1 saat yürüyüş 5-6km olmalı
öğlen ve akşam yer değiştirebilir.
7den sonra hiç bir şey yeme.
şekerli hiç bir şey içme
bak bunu uygula zayıflamazsan kafamı duvara vuracağım.
Dogumdan sonra sakma goyuslerde oluyor ama yani :)doğum farklı bir katagori demiştim.
onun dışındaki sarkmalarının temel sebeplerini söyledim.
sen yeterince besleniyorsun cnm ve bunu spor ile destekliyosun tabi ki sarkmazsın.
Dogumdan sonra sakma goyuslerde oluyor ama yani :)
Benimkiler acayip büyüdü emzirme bitince eski haline gelir mi ki?Dogumdan sonra sakma goyuslerde oluyor ama yani :)
evettt tabikide hic bir onemi yok, ama hirs yaptim kaldircam balkonlari :))Kız burak sarksın okadarda bebisleri besliyoruz
olur da fazla proteinde harcayamazsak yük demek. baklagil yiyebilirsin 5 yk olarak. fasulye seviyorsan bezelyede yiyebilisin.Cnm ben sebze sevmiyorum
Mesela kabak patlıcan pırasa...
Sadece brokoli ve taze fasulye seviyorum
Öğlen ve akşam balık yada tavuk yesem olmazmiki
benimkiler kafam kadar olmustu.. sut kesilince sonuyolar ustune kilo verince sarkiyolar canimBenimkiler acayip büyüdü emzirme bitince eski haline gelir mi ki?
Benimkiler acayip büyüdü emzirme bitince eski haline gelir mi ki?
evettt tabikide hic bir onemi yok, ama hirs yaptim kaldircam balkonlari :))
Ben emzirmeye devam ederken göğus icinde hareket yapsam sorun olur mu acaba?benimkiler kafam kadar olmustu.. sut kesilince sonuyolar ustune kilo verince sarkiyolar canimama goyus yapisina bagli birazda tabi, benimkiler zaten iriydi :)
bu konudan anlamam
umarım istediğiniz gibi olur. istikrar önemli bu konuda..
olur da fazla proteinde harcayamazsak yük demek. baklagil yiyebilirsin 5 yk olarak. fasulye seviyorsan bezelyede yiyebilisin.
1 gün sebze 1 gün protein 1 gün baklagil yap o zaman. olmadı sebze yemeğinin yerine 2 kepçe çorba koy.
1 gün sebze
1 gün 2 öğün protein
1 gün baklagil
1 gün çorba
bu nasıl ?
2 yk bulgur 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum bol yesillikli yapman lazimKızlar kısır kilo yaparmi
Bu olurr ozm birgün protein birgün sebze birgün çorba yapıyım
Baklagil nohut kuru fasulye fln demi onlarida yemiyorum ama mercimek yerim
Kızlar kısır kilo yaparmi
sevimli yazmış zaten. 3 yk yapabiliriz sorun değil.2 yk bulgur 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum bol yesillikli yapman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?