Tuzu azalt. Suyun içine limon kabuk tarçın maydonoz veya taze nane koy gün boyu iç. Turşu vs yeme. Karbonhidrat fazla tüketme. 1 gr karbonhidrat 3 gr su tutar. Canım tatlı isterse yulaf lapası yap Canım.Kızlar alıntıları akşam yapıp gece cevap vermek varmış
Şu saat oldu anca sakinleyip yazabildim
Bu perşembe regl günüm şişkinlik olmadan atlatabilmem için tavsiyeleriniz var mıı
Konu bana yorum yapmayin diyerek mi kapandı. Kaçırdım ben orayı.Tüm yorumları okursanız sevinirim konu kapandı bence bu arada hoşbulduk
Ne olur arkadaşlıklar eski diye gruplaşma olmasın bir an duygusal davrandım sonrada özürdiledim
Lor diyet icin iyi bir seçenek. Çünkü diğer peynirlere göre kalorisi dusuk yağ oranı dusuk ama protein oranı yüksek. Loru aldığın yere bağlı kalitesiz olup olmadığı. Peynirin porsiyonlarından bahsetmek gerekirsecanım önerilerini dikkatle okuyorum. Beslenme konusunda güzel bilgilendirmeler in var. Lor peynirini merak ediyorum neden lor? Ben mesela lorun en kalitesiz peynir olduğunu duymuştum bir mandiracidan o gün bugündür hic almam (tabi benimki duyum arastirmisligim yok) beni aydınlatır misin?
Not:
İsterseniz yorumlarım hala size sert geliyorsa benim doğrularım doğru diyorsanız bir seçenek daha, alınmam kırılmam gücenmem,
Bana yorum yapma diye bilirsiniz. Ben de yorulmam yazarken.
neyseki mesai saatlerim uzun değilGünaydıııın iyi yolculuklar sanırım kaderimiz aynı benimde günümün 2,5 saati yolda geçiyor. (Git-gel)
Vallahi ben istiyorum yorum severek okuyorum yazdıklarınızı :)
Tamam Canım sen bilirsin zaten spor yaptığın icin daha çok eriyecek. Sonuçta beden senin.
Tamam Canım sen bilirsin zaten spor yaptığın icin daha çok eriyecek. Sonuçta beden senin.
öncelikle şu psikolojiden çıkar kendini yediğim zaman veremiyorum diye.Neyapabilirim ozm erimesin diye
Kız ben çok yediğinde hiç kilo veremiyorum denedim
Sana birtane sorum var benim sağ kolum normal ama sol kolum yumuşak sarkmış gibi çoktandır böyle ne yapabilirim ki düzelsin
Ya ben anlamadım kı
Bu testler 35 üstü ve cok gebelık gevırmıs bırınde yeterlı degılöncelikle şu psikolojiden çıkar kendini yediğim zaman veremiyorum diye.
kan tahlilerinde bir problemde olabilir son zamanlarda aşağıdaki testleri yaptırdın mı
glikoz
açlık insülin
HbA1C
kolesterol
HDL
LDL
Triglisit
üre
ürik asit
hemogram
Ferritin
demir bağlama
serbets T3
serbest T4
THS
B12
D vitamini
yaptırabiliyorsan incelenmesini isteyebillirsin. böylece kilo vermememin nedeninin hormanların değilde sen olduğundan emin olabiliriz.
bunun haricinde her gün tartılmaktan vazgeç. haftada 1 defa tartıl.
bazen tartıda eksi rakamı görmezsin ama yağ kaybedip spor yapıyorsan kas alırsın (kas alman sağlıklı beslenmeyle yeterli proteinle olur yoksa spor yaparak sadece kas eritirsin)
ne yiyeceğim sorusuna gelirsen biraz sonra bunu da yazacağım.
Yemin ederim yılan hikayesine döndü hikayen.. sen Prof filan bul bence..Ya ben anlamadım kı
Nasıl bır yaratığım
O gün salona gıttım ölçüm ıcın adam baktı bence vücuttayız ıltıhap ve su işini çözmeden böyle devam et dedı
Sonuçlar yanıltıcı vücutta 4 kılo fazla sıvı var dedı
Tartıyı boş ver ölçümünde ıncelık var dedı
Ama ben dururmuyum yok böyle bır huyum sagolayım
Endokrin merkeze gıttım anlattım şeker ıstegımı
Yeme atağımı kadın hormon
Troıd vs bakalım pzt aç gel dedı
Şuan parmaktan tüm vücuda mayalı hamur gıbı şiş bır haldeydim 12 sınde tüm ıskelet sıstemım 7 saatlık radyolojı taramasına gırecek
Şimdilik bu
pardon ne yiyeceğini sormamışsın.Neyapabilirim ozm erimesin diye
Kız ben çok yediğinde hiç kilo veremiyorum denedim
Sana birtane sorum var benim sağ kolum normal ama sol kolum yumuşak sarkmış gibi çoktandır böyle ne yapabilirim ki düzelsin
peki metabolizma hızın yağ oranın kas oranın ne durumda daha önceli ölçüme göre.Ya ben anlamadım kı
Nasıl bır yaratığım
O gün salona gıttım ölçüm ıcın adam baktı bence vücuttayız ıltıhap ve su işini çözmeden böyle devam et dedı
Sonuçlar yanıltıcı vücutta 4 kılo fazla sıvı var dedı
Tartıyı boş ver ölçümünde ıncelık var dedı
Ama ben dururmuyum yok böyle bır huyum sagolayım
Endokrin merkeze gıttım anlattım şeker ıstegımı
Yeme atağımı kadın hormon
Troıd vs bakalım pzt aç gel dedı
Şuan parmaktan tüm vücuda mayalı hamur gıbı şiş bır haldeydim 12 sınde tüm ıskelet sıstemım 7 saatlık radyolojı taramasına gırecek
Şimdilik bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?