Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm ben burdaki en büyük hastaneye gidiyorum her 3aydan 3aya
Haftaya cuma saat 8de gene gidicem
Hastalığımdan dolayı kanımı alıp herşeyine bakıyorlar onların hepsi normal çıkıyor

Ben ztn yapıyorum cnm kol için youtube bakarak ama daha hiçbir değişiklik olmadi acaba sadece o kolumu mu çalışırsam yada devam ediyimmi
Kaç dk yapıyım günlük

Ben ztn yapıyorum cnm kol için youtube bakarak ama daha hiçbir değişiklik olmadi acaba sadece o kolumu mu çalışırsam yada devam ediyimmi
Kaç dk yapıyım günlük
canım ben anlatamadım galiba
spor %30 etki eder
beslenme %70
yani sen ne kadar çok çalışsan da doğru beslenme olmazsa ASLA düzelmez.
ayrıca ne kadar zamandır yapıyorsun sarkmadan önem almak daha önemli sarktıktan sonra düzeltme cidden zor iş.
2-3 hatta 4 aylık düzenli beslenme ve spor lazım bunun için.

bazı şeyler cidden kolay değil. hatalarının geri döndürülmesi ciddi anlamda zor.
bunun için yazıp duruyorum kas kaybedeceksiniz diye..

Sıkı dönüşüm diye bi program var
Orda kilo verenlerin her tarafı sarkmış mecbur ameliyat oluyorlar cook korkuyorum bende öyle olurum diye
Ben hergün 30dk yada 1saat yada 1bucuk saat yürüyorum nekadar yürüsem iyi olur
Kol için 7dk fln yapıyorum azmi iyimi
Karnım için 6dk yapıyorum azmi
Birde ek olarak kalça bacak yapıyorum bazen 10dk devam yapiyimmi yoksa yürüyüs yaptığım için buna gerek yok mu
Ay cook sordum :)

canım ben anlatamadım galiba
spor %30 etki eder
beslenme %70

yani sen ne kadar çok çalışsan da doğru beslenme olmazsa ASLA düzelmez.
ayrıca ne kadar zamandır yapıyorsun sarkmadan önem almak daha önemli sarktıktan sonra düzeltme cidden zor iş.
2-3 hatta 4 aylık düzenli beslenme ve spor lazım bunun için.

Daha 1aydir yapıyorum düzenli değil ama
Artık düzenli hergün yapicam
Ya haklısın bende yavaş yavaş yeme işinide düzelticem

300 kilodan 60’a düşen biri bir zahmet sarksın :) benim Doğumdan sonra göbeğim sarkmadı mesela. Biraz yapı ile alakalı ama daha çok egzersizlerin, yaptığın programın etkisi var.

Bence

Bence dedim zaten baskı altındayken odaklanamıyor streste hissediyor ve geriliyorum neyse

Hakaret mi ettim bilmiyorum farkında olmadan bence dedim sadece o kadar

Yok Kusura bakmayın sanal dayız öyle anlaşıldıysam dedim
Sadece bence dedim bir öneriydi

O yorumu hiç yazmamışım kabul edin hepiniz

? Hata etmişim onu anladım unutalım dedim

Sizi göz ardı edeceğim Kusura bakmayın sizde beni edebilirsiniz tavrınız beni rahatsız etti
Diger takım arkadaşları menülerime yorum yapabilirler

berilceee Özür dilerim senden ve takımdan tek kişi hariç yorumlarımı yok sayın hata ettim duygusal davrandım takımla ilerlemek isterim

Yok abla duygusal davrandım zaten hata ettiğimi anlayıp yorumlarımı yok sayın dedim gerekirse tek kişi hariç takımdan özürdilerim

Tüm yorumları okursanız sevinirim konu kapandı bence bu arada hoşbulduk
Ne olur arkadaşlıklar eski diye gruplaşma olmasın bir an duygusal davrandım sonrada özürdiledim
berilceee Bengi__

Daha 1aydir yapıyorum düzenli değil ama
Artık düzenli hergün yapicam
Ya haklısın bende yavaş yavaş yeme işinide düzelticem
zor değil metabolik sorununda yok.
sabah
30gr peynir
25 gr ekmek
1 hş yumurta
yeşillik

öğlen
7 yk sebze yemeği (etli ise yağsız pişecek)
120 gr yoğurt
salata

ara
1 bardak süt veya 1 bardak yoğurt veya 1 bardak kefir veya 50 gr lor veya 30 gr peynir
10 badem veya 2 ceviz veya 10 fındık

akşam
200 gr tavuk veya 200 gr balık veya 120 gr et, 1 kutu ton balığı
bol salata sınırsız yeşillik.(havuç hariç)

1 saat yürüyüş 5-6km olmalı
öğlen ve akşam yer değiştirebilir.
7den sonra hiç bir şey yeme.
şekerli hiç bir şey içme

bak bunu uygula zayıflamazsan kafamı duvara vuracağım.

Son düzenleme:
300 kilodan 60’a düşen biri bir zahmet sarksın :) benim Doğumdan sonra göbeğim sarkmadı mesela. Biraz yapı ile alakalı ama daha çok egzersizlerin, yaptığın programın etkisi var.
doğum farklı bir katagori demiştim.
onun dışındaki sarkmalarının temel sebeplerini söyledim.
sen yeterince besleniyorsun cnm ve bunu spor ile destekliyosun tabi ki sarkmazsın.

berilceee çok geçmiş olsun umarım bir an önce sorunların halolur stres ve uykusuzluk vucüd dengesini bozabiliyor
Umarim herşey düzelir

Takımdan ayrılıyorum arkadaşlar hakkınızı helâl edin
Eşimle bir sorunum yok son günlerde ani duyasal nöbetler yaşıyorum elimde değil bilerek de yapmıyorum(sorunlarını buraya yansıtmasaydın diyen kişi ye ithafen )
Aranıza yeni geldim daha alaysız naif Anlayışlı yorumlar beklerdim böyle yaklaşan arkadaşlara teşekkür ederim

Hepinize hayırlı mutlu sağlıklı günler
Sağlıcakla
Diyeti bırakmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…