Ha ok sorun yok :)) neticede o spor yapıldı .. bunhafta daha iyi takip edicemTatlım çok lezzetli görünüyor. Haftasonu deneyeceğim ilk fırsatta :)
Kızlar dünki misafir akşama da bana kaldı. Eve geç geldim. Hemen yattım. Önce dünki menümü paylaşayım sonra kilo bildirimimi yapacağım :)
Bengi__ 08.02.2018
Sabah: 06: 45
Bol maydonozlu lorlu omlet
2 çeri domates
2 ceviz
1 küçük süt
Öğlen: 13: 00
yarım kepçe mercimek çorbası
2 dilim tavuk ızgara
3 tane haşlanmış brokoli ve karnabahar
Akşam: 19: 30
Yabancı adam Hintli olduğu için et yenen bir yere götüremedim. Ona ayıp olmasın diye de salata yedim.
1 kase tavuklu-bademli salata (Yağ ve nar ekşisi falan eklemedim. Sadece azıcık limon sıktım)
Yanında sadece su içtim.
21: 00 Şekersiz Türk Kahvesi
@philosophergirl 2,9 lt su
keryneia spor yok. Eğer sayılırsa gün içerisinde 9254 adım atmışım. Bu arada tatlım tablonda 9.02.2018'de Leslie 3 mil yaptım görünüyor. Onu ben ayın 8'inde yaptım. Uyuyakaldığım için ertesi gün bildirim yaptım.
Tebrikler canim
Canım öok geçmiş olsun sende benim gibiymişsin.ben emzirdiğim için ekstra kalsiyum tableti alıyorum tavsiye ederim.Kızlar bugün kotu geçti biraz benim için
Bütün gün bas ağrısı çektim
Üstüne bir de salatami yerken nasıl olduysa çatalla 2 disimi kirdim. Küçük kırıklar ama yine de çok moralim bozuldu. Emzirme döneminde olduğum için galiba dişlerim çok zayıf. Kalsiyumu arttiricam bundan sonraki menulerimde
Tebriklerrrr :))
Süperr tebriklerr
Tebrik ederimmm :)
Süper canım tebrik ederimm :)
bu kadar mı yedin sadece??Evet çok doğru öğün aramı uzun tutuyorum 5-6 saat yapıp araya meyve süt ürünleri ekleyebilirim ki zaten Karatay da emziren annelere 2,5 öğünü öneriyor.
Aslında ceviz yemiştim ama demek yazmayı unutmuşum unuttum.
8 şubat
Saat 11
-2 yumurta tereyağlı sucuk (sucuk hakiki olduğu için yiyorum işlenmiş ürünlerin fazlasıyla kg yaptığı farkındayım)
-4-5 ceviz
-5 zeytin
-az peynir
-4 adet çilek
-1 çk bal (buda hakiki)
Ara 15.00
Bir bardak köy yogurdu ile ayran
Onlardan korkucaksın, sınavdan çaktım diyip 9 alırlar onlarbirde diyor ki ben yarın kilo vermemiş olacağım.
Bu hafta regl olucam canim cok zorlamiycak bi gorev olsunEggfast yapan sevgili arkadaşların dünkü kilonuzu ve bugünkü kilonuzu yazar misini?
Sizi tebrik ediyorum bu zor görevi başardığınız icin. Yeni zor görevler gelecek
Bugünden normal diyet beslenmenize dikkat edin ama şakın şeker ve karbonhidratı abartmayın.
1 meyve 1 dilim ekmek hakkınız var bugün. Nasıl nerde yiyeceğiniz size bagli ama akşam öğününe bırakmayın.
erkekler neden bizden çok yemelerine rağmen kilo almaz yanıtı basit,Ayy iyi bari guzel dusunmussun
Benim esimin her aksam csyin yaninda illaki bi aburcuburu olur
Kilosuda 74 falan.
Erkek lerin bunyesi yakiyo yani
Evlendigimde 53 kiloydum
1 senede 60 olmustum :)))
ben varım salonda göğüs, sırt,omuz, ön kol, arka kol çalışıp üzerine kardio yapacağım..Bu akşam spor günü!! kaslarımızı zorlayacağız, karın ve kol çalışıcam ben, iki tane kapı ağırlığı yada 500cc dolu su şişesi yeterli olucaktır.. benimle yapmak isteyen etiketlesin
bakalım. bir kaç fikrim var.Bu hafta regl olucam canim cok zorlamiycak bi gorev olsun
Haftaya senden guzel eksiler bekliyoruz canim.berilceee
kilo bildirimi
65.8 kilo sabit
Sanirim bu hafta dikkat etmem sabit kalmamı sağladı yoksa belkide tatilde diyeti bıraktığım için daha fazla çıkabilirdi tartıda oyuzden sabit olduğuna bu kez üzülmedim. Umarım diğer arkadaşlarda farKlar güzel çıkar hayırlı cumalar.
Tamam canim icine kakao da koysam oluy dimi :)))bakalım. bir kaç fikrim var.
regl için yulaf lapasını hazırla
Hayirli cumalar canim
canım çok mu stres yapıyorsun acaba
tebrikler
sağol canımTebrikler cnm
5 gün yaptığımda hiç acıkmadım.yalnız artık midemi bulandırmaya başlamıştı son gün.normalde 7 gün diyor..Canım hurmanın gi çok yüksek acıktırır seni..
bugün yine yeşillik proteine devam o zamanEggfast yapan sevgili arkadaşların dünkü kilonuzu ve bugünkü kilonuzu yazar misini?
Sizi tebrik ediyorum bu zor görevi başardığınız icin. Yeni zor görevler gelecek
Bugünden normal diyet beslenmenize dikkat edin ama şakın şeker ve karbonhidratı abartmayın.
1 meyve 1 dilim ekmek hakkınız var bugün. Nasıl nerde yiyeceğiniz size bagli ama akşam öğününe bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?