hiç beğenmedim.. çok düzensiz ve çikolata var yahuuuu.. herballife'da zaten tatlandırıcı var ondan tatlı isteğini karşılamalısın..Benim bugünkü menüm uzun bi aradan sonra
Sabah 9 da kahvaltı olarak herbulayf formül 1..250 ml süte karıştırılan bi karışım. Kalorisi 217
Herbulayf cay
Saat 10 buçukta 1 galeta ve 1 kaşık lik kuymak Veli getirmiş yemesem ayıp olacaktı. Bize özel yapmış.
Saat 3 gibi 1 kaşe yoğurt
Saat 5 buçukta akşam yemeği
2 yemek kaşığı yumurtali ispanak
Yarım kepek ekmegi
2 yemek kaşığı makarna
Yoğurt
Saat 7 de 2 dilim çikolat..iki ceviz ve siyah cay
8 de yine herbulayf çay içerim
Su 3lt.
@bengi_
Spor 1 saat
15 dk dışarıda yürüyüş sabah 8 bucukta
30 dk.yürüyüş bandı öğle 2 de
15dk..20 şer adet mekik sınav bacak hareketleri
keryneia
Cok guzel canim tebrikler
aynen canım. 2 gün böyle devam edin.bugün yine yeşillik proteine devam o zaman
akşama kepek ekmeğimlen hamburger yapacaktım
sabah 2 yk yulaf kepeği yiyerek sanırım ekmek hakkımı kaybettim
Canim 1000 kalorini altina dusmeden devam et bence :)))evet canım ben yapmayı düşünüyordum vazgeçtimben iki öğün bir mini ara ile diyetime devam edecem ...
günaydın canımGünaydın kızlar
menün güzelmiş afiyet olsun canımTatlım çok lezzetli görünüyor. Haftasonu deneyeceğim ilk fırsatta :)
Kızlar dünki misafir akşama da bana kaldı. Eve geç geldim. Hemen yattım. Önce dünki menümü paylaşayım sonra kilo bildirimimi yapacağım :)
Bengi__ 08.02.2018
Sabah: 06: 45
Bol maydonozlu lorlu omlet
2 çeri domates
2 ceviz
1 küçük süt
Öğlen: 13: 00
yarım kepçe mercimek çorbası
2 dilim tavuk ızgara
3 tane haşlanmış brokoli ve karnabahar
Akşam: 19: 30
Yabancı adam Hintli olduğu için et yenen bir yere götüremedim. Ona ayıp olmasın diye de salata yedim.
1 kase tavuklu-bademli salata (Yağ ve nar ekşisi falan eklemedim. Sadece azıcık limon sıktım)
Yanında sadece su içtim.
21: 00 Şekersiz Türk Kahvesi
philosophergirl 2,9 lt su
keryneia spor yok. Eğer sayılırsa gün içerisinde 9254 adım atmışım. Bu arada tatlım tablonda 9.02.2018'de Leslie 3 mil yaptım görünüyor. Onu ben ayın 8'inde yaptım. Uyuyakaldığım için ertesi gün bildirim yaptım.
Kızlar 3 hafta kılo veremeyen dıskalıfıye oluyor haberınız olsun
harika bir seçim. kaçamak sayılmaz..Kızlar benim tansiyonum düştü ve kendime ev yoğurdundan ayran yaptım, biraz iyiyim şimdi.. İnşallah ayran kaçamak sayılmaz
güzel..8 şubat listem
Kahvaltı : 8.30
limonlu ılık su
1 tane haslanmis yumurta
1 tatli kasigi pekmez
1 dilim tb ekmek
Domates salatalik
Şekersiz çay
Ara: 11.30
Yarim salatalik
Öğlen: 13.30
1 bardak süt
Ara: 15.30
1 tane elma
Akşam: 19.45
Havuçlu ıspanak yemeği
Közlenmis biber salatası (yağsız)
1 bardak ayran
Bir dilimin de yarisi tb ekmeği
Her zamanki gibi ilerleyen saatlerde bir Türk kahvesi
Spor olarak:
100 bisiklet çevirme
300 ip atlama
Yarim saat evde spor hareketleri
1 bucuk litre su
tebrikler canım..
hayırlı cumalar tatlımhayırlı cumalar herkeseeee
sağol canım..ay inşallahTebrikler canim cok guzel haftaya gelsin 65 ler insallah
yok kız öyle demedim..istediğim kiloyu veremicem dedim..birde diyor ki ben yarın kilo vermemiş olacağım.
süte en iyi gelecek şey booooool yeşil yapraklı sebzelerİncir ve hurma süt yapıyor diye şeyetmiştimmmBu emzirme olayını baZen çok bahane ediyormuşum gibi hissediyorum ama gerçekten bebeğim çok emiyor, sütüm azalsa çok bağırıyor. Mama versem biberon ememiyor. O emdikçe benim kan şekerim düşüyor vesselam bu akşam başka bişey yemeyim ben
kolaya kaçmak yok. sağlıklı düşüneceğiz.Evet yaaaa
her şeyi bir birine karıştırma canım şuan madem herbalife başladın devam et.1 gun lükse güzelmiş. Ben ayran detoksu nu hiç sevmedim mide bulandırdı çok ve hiç kilo veremedim. Ama 5+5 diyet vardı 5 günlük o çok işe yaradı.bu nü da denerim ins.evde yeşillik olsa yarın denerdim ama artık aldığımda denerim.
Ateş tavan sabahtan ayakta sallıyorum ateş düşürmeye çalışıyorum o yediklerimide eşim sağolsun getirdi yanıma çok kötüyüz Allah beterinden korusun. Yoksa tonbalıklı marullu salata yumurtalı ıspanaklı kavurma vardı menüde değil yapmak su bile içmeye gidemedi
evet canim malesef, aklima hic gelmiyor su. bir de yogundum bugun ondan hic aklima gelmedi. diger gunler sisemi yanindan ayirmam insallah
ellerine sağlık canım. yalnız gün değilde tarih ve gün yazsa süper olmaz mı?
iki akşam öğünü yapmışsın olmamış canım 17 de ara öğün yapıp 20:30da akşam yemeği yiyebilirdin. fazla yemişsin.8 şubat menüBengi__
07.30
bir portakal
10 çiğ badem
Kahvaltı 11.30
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan pastırmalı yumurta
1 dilim ekmek
Bol maydonoz
1 tatlı kaşığı bal
15.00
1 tarçınlı elma
3 yk yoğurt
17.00
Ton balıklı salata
Yarim tabak patlıcan musakka
Aksam 20.30
2 tane tavuk incik
1 dilim ekmek
1 bardağa yakin kefir
2.5 litre suphilosophergirl
dereotu harika bir kalsiyum kaynağı..Kızlar bugün kotu geçti biraz benim için
Bütün gün bas ağrısı çektim
Üstüne bir de salatami yerken nasıl olduysa çatalla 2 disimi kirdim. Küçük kırıklar ama yine de çok moralim bozuldu. Emzirme döneminde olduğum için galiba dişlerim çok zayıf. Kalsiyumu arttiricam bundan sonraki menulerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?