Bugün 20 dk yarın 2 sefer günde
Dusuk karbonhidratlı beslenmeye devam. Yöntem bu...Masallah diyelim :))
AmmaBengi__ cim detoks yaptiktan sonra verdigimiz kilolar geri gelmemesi icin tavsiyelerini bekliyoruz.
teşekkürler canim. Hic moralini bozma sen de benim geçen hafta kötüydü mesela vücut anca toparlaniyor galiba. Oluyor arada şişkinlik. yağ değildir oÇok iyi cnm tebriklerr
Canım hurmanın gi çok yüksek acıktırır seni..Benim aklımda hurma diyetinde kaldı
Buraya ilk başladığımda yapmıştım
Önümüzdeki hafta tekrar yapmak istiyorum
Hastanede yumurtalar sorun yaratmadı degil mi?8 şubat menüm...Bengi__
sabah 9,00
1 haşlanmış yumurta
1 yk tuzsuz lor
günün geri kalanı tabisi :)) eggfast
su 2lt kadar olmuştur çok içemedim @philosophergirl
aralarrrr
1 sütlü nescafe
1 bardak çay
2 ceviz
10 badem
spor yok
6 saat kadar hastanede süründüm yeter bence
Sabah balı çıkarıyoruz.8 şubat
11:00
4-5 ceviz
4 adet çilek
5 zeytin
2 sucuklu yumurta
1 çk bal
Az peynir
15:bir bardak koyu ayran
21.00 (çok geç oldu eşimin yüzünden)
1 porsiyon adana
Yarım lavaş
4-5 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Maalesef akşam tam isteğim gibi olmadı yinede dikkat etmeye çalıştım tabi buna dikkat etmek denrse
Spor : 1002 adım atmışım bu spor sayılmaz farkındayım
Su:2 lt
Yıldızlı beğenme olsa öyle beğenecektim senin bu sözünü...Hiç bir zaman spor boşuna yapılmaz :))
Emzirenlere yapmaz Canım o yüzden hiç bakma... ve kesinlikle yapma...Arkadaslar bu saatte yazıyorum bebek yeni uyudu.
eggfast hakkında bilgi verebilecek birisi var mı ? ya da yazildiysa geriye dönük okuyabilirim.
Çok saol elimde un var da denerim bende ins.Teşekkür ederim canım. Yulaf kepegini bu hafta yeni kullanmaya başladım. O yüzden pek tarif bilmiyorum ama arastirmalardayim. Bir krep yaptım bir de geçen gün tavuk suyuna çorba yapmıştım onun terbiyesine koydum. Haftaya da protein günün de köfte deneyeceğim tavuk gögusunden yapınca yazarım buradan.
Sebzeli Krep
1 yumurta
1.5 Yk yulaf kepegi
2 Yk yoğurt
Süt göz kararı
Yeşil sebzeler ( ben evde ne varsa ekliyorum)
Lor Peyniri
Çok az tuz.
Baharatlar
Yapılışı
Yumurta ve yoğurdu yulaf kepegi ile güzelce karistir. Biraz süt ekle Yulaf kepegini şişmesi için kenara koy.
Yeşillikleri güzelce yika ve ince ince kıy. Krep karışımının içine koy. Lor Peynirini ekle Eğer kıvamı koyu gelirse biraz daha süt ekle. Tuz ve baharatları da koy. Tavaya çok az yağ koy. Havlu peçete ile güzelce dağıt yağı. Kızgın tavaya karışımı dok.
Çok tuz koyma çünkü yulaf kepegi tuzu pek sevmiyor gibi.
Yoğurt şart değil ama daha tok tutuyor.
Ben 4 ya da 5 saat yemek aramıyorum.
Tava da seramik olmalı diğer tavalar nedense yapıştırıyor.
Istersen kaşıkla da döküp pankek görünümlu bir şey elde edebilirsin. Hem göze daha çok gelir.
Hurma yaş hurma mi Medine hurması mi.Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 7 günlük bir diyet.ama ben 5 gün yaptım. Günde 3 kez 7 hurma 1 kase yoğurt...bu sefer 3 gün düşünüyorum
Şu 66 ları bi kırmak istiyorum canım
Cuma günleri tartılıyoruz canım takımlarla yarışıyoruz
Eggfast uzun sürdürülebilir bir diyet değil. 1 gün yapılıyor. 7 haşlanmış yumurta beyazı 100 gr lor yeşillik istediğin kadar biraz tuz isteğe göre baharat. Hepsini doğrayıp karıştır 3 öğüne böl.
Geçmiş olsun canım
Sağolasın canım
Kaptan Berilce yi etiketlemeyi unutmayın Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?