Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@philosophergirl ben bunu yapıyorum ama en çok 20 dk eşlik edebiliyorum
Bugün 20 dk yarın 2 sefer günde
Lesli yapan arkadaşlar bu tarz antremanlarda geçebilirsiniz. Zor ama sonra kolaylaşıyor.
Bu arada Çarşamba günkü bacak antremanında acayip yüklenmişim. Benim hamlik 2. Gün ortaya çıkıyor daha çok. Su an nerdeyse yürüyemeyecek haldeyim. Oh ne güzel.. bu tarz kas agrilarina bayılıyorum. Çünkü bu iyi çalıştığınızın göstergesi..
Kaslardaki mikro yırtıkların onarılıp yeni kas inşa olacak.

Video icin tesekkurler çok iyi.
Böyle güzel spor videolarını paylaşın...
Beğenen arkadaşlarda lütfen favorilere kaydetsin.
ada81 spor videolarınıza kayıt altına alabilirsin tesekkurler..
Bu; “hiit kardiyo”

ada81 dusuk karbonhidrat, dusuk kalorili ara ogunsuz beslenmek sana göre değil bunu anladık.
Karatay yapmayı sen mi düşünüyordun? Yapma.. sana uygun degil..

Hastanede yumurtalar sorun yaratmadı degil mi?
Kokmuyorlar :)

Sabah balı çıkarıyoruz.
Ayranın yanına ceviz veya badem koyuyoruz veya sabah meyve yemediysen meyve de olur. Akşam lavaş veya bulgur pilavından birini çıkarıyorsun. O zaman tamam olacak.

Eggfast yapan sevgili arkadaşların dünkü kilonuzu ve bugünkü kilonuzu yazar misini?
Sizi tebrik ediyorum bu zor görevi başardığınız icin. Yeni zor görevler gelecek
Bugünden normal diyet beslenmenize dikkat edin ama şakın şeker ve karbonhidratı abartmayın.
1 meyve 1 dilim ekmek hakkınız var bugün. Nasıl nerde yiyeceğiniz size bagli ama akşam öğününe bırakmayın.

Çok saol elimde un var da denerim bende ins.

Hurma yaş hurma mi Medine hurması mi.

berilceee
kilo bildirimi
65.8 kilo sabit

Sanirim bu hafta dikkat etmem sabit kalmamı sağladı yoksa belkide tatilde diyeti bıraktığım için daha fazla çıkabilirdi tartıda oyuzden sabit olduğuna bu kez üzülmedim. Umarım diğer arkadaşlarda farKlar güzel çıkar hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…