3 aylıksevgili emziren anneler lütfen bebeğinizin kaç aylık olduğunu yazar mısınız?
Bunu eklerim canım. Sabah daha doğru oluyormuş. Mart ayının ilk haftasında87 göğüs
74 bel
97 basen
philosophergirl duştan çıkınca aç olarak tekrar ölçü aldım. hangisini not ediyorsun. bu mu olsun ilki mi kalsın. tekrar ne zaman ölçecektik.
Ödem atmışsindir canım. Sanırım emziriyorsun da dikkat et beslenmene.Kızlar 5 günde 2 buçuk kilo gitmiş, mümkün mü böyle birşey
Evet cAnım her ayın ilk haftasıÖlçüm mü yapıyoruz kızlar bir ölçüm gördüm sanki
DÜN?
67. 100 canımDÜN?
çok merak ediyorum..
Ahahha çok hoşsun ağzınaaa sağlık bana mutlaka lazım olurgeçmiş olsun canım. dikkat edin kendinize..
ben yinede yorumumu yaparım. gelecekte lazım olur
Saol canım yok bitince yaparım digerleriniher şeyi bir birine karıştırma canım şuan madem herbalife başladın devam et.
Aynen katılıyorum kuymak ve çikolata olmasaydı iyi olacaktıhiç beğenmedim.. çok düzensiz ve çikolata var yahuuuu.. herballife'da zaten tatlandırıcı var ondan tatlı isteğini karşılamalısın..
Yokya kişiden kişiye değişiyor. Senin sütün güzel iniyormış benimki aşırı nazlı tıkaaaaaaa basa yicem ağzım hiç ama hiç boş kalmıcak ozaman müthiş süt oluyo. Ama yoksa sönmüş balon gibi dolanıyorum. 11 aydır hep denedim hep böyle. İllede sütlaç felaket süt yapıyor bende. Ama yengem mesela hem yağlıdır sütü beklerken çıkan sarı yağı onda sağlarken çıkar daha hemde deli kilo verir emzirirken yemesede olur sütü.süte en iyi gelecek şey booooool yeşil yapraklı sebzeler
dereotu, maydonoz, tere, roka
1 demet ye bunlardan.
rezene çayı iç..
kefir iç..
İnş. CanimHaftaya senden guzel eksiler bekliyoruz canim.Diyeti bozdugun icin vucugun sasirmistir. Bu hafta diyetine uyarssn en az 1 kilo eksi gelir
tebrik ederim canım 54 ü görmüşsün..sakın ha gitme biyerlereKilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:55,1
Bu hafta:54,9
fark:-200 gr
berilceee sen sormandan ben yazıyım mezun olma olayını. bu konuda sen karar ver ister mezun et istersen hedefe ulaşmamı bekle. bu tamamen yarışma dinamikleryle alakalı. ama kararın ne olursa olsun ben buradayım ve başınızın etini yemeye devam edeceğim..
sağol canımCanım öok geçmiş olsun sende benim gibiymişsin.ben emzirdiğim için ekstra kalsiyum tableti alıyorum tavsiye ederim.
Tebriklerrrr :))
Süperr tebriklerr
Tebrik ederimmm :)
Süper canım tebrik ederimm :)
aynen valla..öğretmen sorardı kaç bekliyorsunuz ben derdim 7-8..(ozaman 10 üzerindendi puanlama)alırdım 9 yada 10..Onlardan korkucaksın, sınavdan çaktım diyip 9 alırlar onlar
tebrikler canım..kızlar günaydın kilo bildirimi yapıp kaçıyorum çok açım :)))) geçmişi sonra okurum
geçen cuma 56,4
bugün 56,2
-200 gr
%0,35
geçen haftaya göre 200 gr vermişim düne göre 600 gr :))) ben arada yapayım bu eggfast i :))
tebrikler canım
takılınca insanın canı sıkılıyor tabi..Geliş kilom 79.5
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 75.4
Fark -200 gr
berilceee
Çok daha iyi sonuç beklerdim. Şu 75i aşsam biii
bende misafirim gelmezse yarın bu akşam direnç yapayım diyorumben varım salonda göğüs, sırt,omuz, ön kol, arka kol çalışıp üzerine kardio yapacağım..
tebrikler canım..test yap istersen şüpheli durum varsaberilceee komşuda tartıldım sabah sabah ne tartılmasi diyor
Geçen cuma 62
Güncel 61.6
Fark 400 gr
Yüzde %0.65
62/61.6/0.4/%0.65
Bu hafta kizlar cabalariniz icin ekstra dikkat ettim inanin hala regl olamadım kendimi şişkin hissediyorumpek mumkün olmasa bile hamile miyim acaba diye korkmaya bile başladım
Çok güzel hafta başımı veriyoruz yoksa bugünmüEvet cAnım her ayın ilk haftası
Bel
Basen
Göbek
Üst bacak
Göğüs
Ölçüsü alıyoruz
Benim oğlum 6 ayliksevgili emziren anneler lütfen bebeğinizin kaç aylık olduğunu yazar mısınız?
aynen canım çok haklısın işte elim o an daha sağlıklı şeylere gitseydi belki bugün 68 i ucundan görürdüm .... inşallah haftayaÇİKOLATA ÇİKOLATA ÇİKOLATA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?