Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

87 göğüs
74 bel
97 basen

philosophergirl duştan çıkınca aç olarak tekrar ölçü aldım. hangisini not ediyorsun. bu mu olsun ilki mi kalsın. tekrar ne zaman ölçecektik.
Bunu eklerim canım. Sabah daha doğru oluyormuş. Mart ayının ilk haftasında
ölçü vereceğiz. Berilce abla ayda bir kere daha doğru olur demişti.

geçmiş olsun canım. dikkat edin kendinize..
ben yinede yorumumu yaparım. gelecekte lazım olur
Ahahha çok hoşsun ağzınaaa sağlık bana mutlaka lazım olur . kilom 59 çıktı sabah ancak fırsat bulmuşken yazayım :). Sanamı bildiriyoruz bilmiyorum berilceee yide etiket yapayım :) kaptanım kilom 59 kiloyum başlangıç 60.2 idi :)

süte en iyi gelecek şey booooool yeşil yapraklı sebzeler
dereotu, maydonoz, tere, roka
1 demet ye bunlardan.
rezene çayı iç..
kefir iç..
Yokya kişiden kişiye değişiyor. Senin sütün güzel iniyormış benimki aşırı nazlı tıkaaaaaaa basa yicem ağzım hiç ama hiç boş kalmıcak ozaman müthiş süt oluyo. Ama yoksa sönmüş balon gibi dolanıyorum. 11 aydır hep denedim hep böyle. İllede sütlaç felaket süt yapıyor bende. Ama yengem mesela hem yağlıdır sütü beklerken çıkan sarı yağı onda sağlarken çıkar daha hemde deli kilo verir emzirirken yemesede olur sütü.

tebrik ederim canım 54 ü görmüşsün..sakın ha gitme biyerlere
Canım öok geçmiş olsun sende benim gibiymişsin.ben emzirdiğim için ekstra kalsiyum tableti alıyorum tavsiye ederim.

Tebriklerrrr :))

Süperr tebriklerr

Tebrik ederimmm :)

Süper canım tebrik ederimm :)
sağol canım
Onlardan korkucaksın, sınavdan çaktım diyip 9 alırlar onlar
aynen valla..öğretmen sorardı kaç bekliyorsunuz ben derdim 7-8..(ozaman 10 üzerindendi puanlama)alırdım 9 yada 10..
yüksek söyleyip düşük derse diye utancımdan düşük söylerdim..ne günledi ortaokula gittim yeniden
tebrikler canım..
Eki Görüntüle 2108572

Gecen hafta :69.700
Bu hafta :69.100
Giden :-600
Yüzde :0.87

berilceee
tebrikler canım
Geliş kilom 79.5
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 75.4
Fark -200 gr
berilceee

Çok daha iyi sonuç beklerdim. Şu 75i aşsam biii
takılınca insanın canı sıkılıyor tabi..
ben varım salonda göğüs, sırt,omuz, ön kol, arka kol çalışıp üzerine kardio yapacağım..
bende misafirim gelmezse yarın bu akşam direnç yapayım diyorum
tebrikler canım..test yap istersen şüpheli durum varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…