Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaslar bir sey sorucam. Ben telefondan giriyorum ve bir turlu resim paylamiyorum. Telefondan girip resim paylasabilen arkadaslarim bana yardimci olabilir mi???

yağlarda kasa çevrilmek istiyorlar mı acaba.
kız sen öyle yazınca yağlar kas oluyor sanacaklar.
domates nasıl salatalık olamazsa durum aynen öyle..

Bengi__ canimcim pazar günü akraba günü var bizim lahmacun falan sipariş veriliyor. Benim de diyetime göre pazar günü 2 dilim tam buğday ekmeği ve 200 gr'a kadar nisastali gıda hakkım var.
Ben bu haklarımi kullanmasam 1 tane lahmacun sipariş etsem. Akşam ogununu de hafif geçirsem. Pazartesi de ödül hakkım var onu da kullanmasam denge kurar mıyım.

1 lahmacun bol salata bence bunda bir sıkıntı yok.

indirdim ntc yi.nereden başlamamız gerekiyor canım
Plan yapmak istiyorsan canım plan kısmına gir. Orada incelme planı var ben onu yapıyorum. Kendine göre ayarla canım. O sana plan veriyor 6 haftalık.
Ben ilk 6 haftayı en düşük seviye de yaptım. Ilk olarak sana da düşük seviyeleri tavsiye ederim. Kilo ve boy girmeyi de unutma.
Kızlar bu arada NTCden arkadas ekleyebiliyoruz. Birbirimizi ekleyebiliriz

Behmen
canım mesajlarıbnı kontrol edeceğim adaylar kimlerdir acep
Bademellaa
phılosophergirl
Zerra
Bengi_
umudum2
NEHIR34
sevimlimmm
Behmen
Allonsy
Berilcee
cankizzzz
aylahl
Nurdan1616
Her derde deva
keryneia
ada81
LifeandFeel
Zen71
Bilmece811
Zemin
polokey2244
fanur
morsincap
mrskulkedisi
Kriziantemcicegi
liste bu adayları bulursun cuma listesiyle kıyaslarsan

Allonsy rakibim senmişsin :) kaç kilosun?
Ne zaman başladın? Toplam kaç kg verdin seni tanımak isterim :)

Evet tatlım :) Rakiben benim. Hadi kolay gelsin ikimize de :)

Ben 02 Ocak'ta 89,2 kiloyla bu gruba katıldım. Bugün 81,9 çıktım. 6 haftada 7,3 kilo verdim. Kilolarımız yakın. İyi bir eşleşme olduk. Sen yenisin diye biliyorum. Sende biraz bahset lütfen :)

Ben on sene once cok yapardim ama aradan uzun bir sure gecti ve maalesef hatirlamiyorum bir cogunu.. bende yoga & meditasyon seklinde cok ise yaradi canim.. ruhun ferahliyor resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…