En okkalisindan yemissin canim. Citayi yuksek tutmussun kolay gelsin.yürek yedim galibaaa
NTC Canım programhangi programdı sizin yaptığınız
evet cnm biliyorum o yüzden dün akşam gano kahvelerimi sipariş verdim :)
Bana da torpil gecmissin. Ben beril i yenerim kiiirica ederim keyiflele kilo vermeceler))
yağlarda kasa çevrilmek istiyorlar mı acaba.Kızlar haftasonu diyet yapamadım pek misafirlerim vardı geç saatte filanda yedik maalesef 62.100 olmuşum Bu hafta acımasız bir diyet yapıcam hedefim spor ile birlikte 1,5 kg vermek)
Bu arada ben yağları kasa çevirebilirim squat'a asılmak istiyorum kilom 60larda kalıcak bu durumda.. önce bir kilo verip sonra vücudumu şekilde sokmak istiyorum :))
uygulamadan mı yoksa normal googledan mı giriyorsunArkadaslar bir sey sorucam. Ben telefondan giriyorum ve bir turlu resim paylamiyorum. Telefondan girip resim paylasabilen arkadaslarim bana yardimci olabilir mi???
indirdim ntc yi.nereden başlamamız gerekiyor canımNTC Canım program
Canım ben başka bir uygulamadan oran ayarı yapıyorumArkadaslar bir sey sorucam. Ben telefondan giriyorum ve bir turlu resim paylamiyorum. Telefondan girip resim paylasabilen arkadaslarim bana yardimci olabilir mi???
1 lahmacun bol salata bence bunda bir sıkıntı yok.Bengi__ canimcim pazar günü akraba günü var bizim lahmacun falan sipariş veriliyor. Benim de diyetime göre pazar günü 2 dilim tam buğday ekmeği ve 200 gr'a kadar nisastali gıda hakkım var.
Ben bu haklarımi kullanmasam 1 tane lahmacun sipariş etsem. Akşam ogununu de hafif geçirsem. Pazartesi de ödül hakkım var onu da kullanmasam denge kurar mıyım.
Plan yapmak istiyorsan canım plan kısmına gir. Orada incelme planı var ben onu yapıyorum. Kendine göre ayarla canım. O sana plan veriyor 6 haftalık.indirdim ntc yi.nereden başlamamız gerekiyor canım
Bademellaa
Iyi bari1 lahmacun bol salata bence bunda bir sıkıntı yok.
Allonsy rakibim senmişsin :) kaç kilosun?
Ne zaman başladın? Toplam kaç kg verdin seni tanımak isterim :)
Ben on sene once cok yapardim ama aradan uzun bir sure gecti ve maalesef hatirlamiyorum bir cogunu.. bende yoga & meditasyon seklinde cok ise yaradi canim.. ruhun ferahliyor resmen..İşe yararmı dersın
Geçen yıl bır ton bahçe ıcın para harcadım
Kabus gıbı bır yıl yasadım
Evde eskı elbıse dahı yok bu konuda bırseyler uygulayıp memnun kalırsam banada yaz
Dedıgın gıbı cuceklerı kaktüslerıde aldım
ahaha hadi bakalim bol sanss :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?