- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Teşekkür ederim canım tahmin ettim bide geri 200 gr almışım ikincide - 400pazartesi günü de yaptığın için az gitti. bu yüzden çok sık yapmıyoruz bu yöntemleri. sık yaptıkça etkisi azalıyor.
tebrikler canım..
iyi olur canim. yararli bilgileri belgesel tadiyla izlemesi iyi oluyo arastirip okumaktan ziyade. ben de sekerin vucutta etkileriyle ilgili belgesel vardi, onu bulayim.Neden hazır ürünlerden uzak durun dediğimi de anlatıyor. Mısır bazlı şeker yanı glikoz şurubu..
Palm yağı ile ilgili bir belgesel vardı onu da bulayım.
That sugariyi olur canim. yararli bilgileri belgesel tadiyla izlemesi iyi oluyo arastirip okumaktan ziyade. ben de sekerin vucutta etkileriyle ilgili belgesel vardi, onu bulayim.
Bi bakayım canımPlan yapmak istiyorsan canım plan kısmına gir. Orada incelme planı var ben onu yapıyorum. Kendine göre ayarla canım. O sana plan veriyor 6 haftalık.
Ben ilk 6 haftayı en düşük seviye de yaptım. Ilk olarak sana da düşük seviyeleri tavsiye ederim. Kilo ve boy girmeyi de unutma.
Kızlar bu arada NTCden arkadas ekleyebiliyoruz. Birbirimizi ekleyebiliriz
Resmi azıcık kırpıp öyle kaydedersen o şekilde yükleniyor ben ancak öyle yükle ye biliyorum cnmArkadaslar bir sey sorucam. Ben telefondan giriyorum ve bir turlu resim paylamiyorum. Telefondan girip resim paylasabilen arkadaslarim bana yardimci olabilir mi???
Canım indirdim programı Facebook istiyor bendede o yok başka formülü varmı yanlış programmı indirdim acaba ntc yeşil renk ti apstore denKizlar bugun ntc programi olanlar bana bir baksin.. cumaymis, kilo vermimissiniz filan dinlemem.. bugun salmak yok! Cunku yaza kadar sıkı karin kaslari ve sarkik goyuslerimizden kurtulucaz (emziren anneler haric)
- Donmeli Karin Calismasi
- Karin kaslari ve Kollar
- 2000 kere twister
Sanırım benim canım :)Benim rakibim nerelerde...bi tanışalım.
Aynen canım kilolar da çok yakın birbirine kolay gelsin ozaman
3oglanannesi işin aslı benim ilk haftam, katılalı beş gün ıldu, bu yarışmanın nasıl olacağı hakkında hiçbir fiktim yok, kafamda deli sorular önce benim bunu öğrenmem lazım, sen tecrübelisin sanırım canım
canını sıkma canım oluyo bizdede dönem dönem
E posta ile de hesap açabilirsin canımCanım indirdim programı Facebook istiyor bendede o yok başka formülü varmı yanlış programmı indirdim acaba ntc yeşil renk ti apstore den
canim ya facebook yada bilgilerini doldurucaksin email adresi vs seklinde :)Canım indirdim programı Facebook istiyor bendede o yok başka formülü varmı yanlış programmı indirdim acaba ntc yeşil renk ti apstore den
Bende mezun oldum sutlandim ama burdayim ahaha sen cizgini bozma tatlimEvet kızlar olabildiğince dikkat ediyorum yediklerime Doğumdan çoktığımda 65.5 tim 9 gün oldu bugün 63.7 ödemlerim gidiyo sanırım ama iki çocukla eskisi gibi siteye girip takip yapamadım neyaZikki çok az girebiliyorum yarışma kurallarını biliyorum en az 5 msj gerekli ama benim hiç giremediğim günler oluyor sanırım diskalifi oldumama sizi takip etmeye ve diyete devam Edicem
Rakibim cok guclü olmuş hergün spor yapacam demektir
Sağol canım, hadi bakalım iyi olan kazansınHoşgeldin canım aramıza.
İlk defa eslesip yarışma yapıyoruz canım kendi aramızda .birbirimizi teşvik etmek maksatlı düşündü arkadaşlar. Elimizden geldiği kadar diyete uyup spor yapmaya çalışacağız hangimiz fazla kilo verirse o kazanmış olacak sanırım.burdan takip ederiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?