Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neden hazır ürünlerden uzak durun dediğimi de anlatıyor. Mısır bazlı şeker yanı glikoz şurubu..
Palm yağı ile ilgili bir belgesel vardı onu da bulayım.
iyi olur canim. yararli bilgileri belgesel tadiyla izlemesi iyi oluyo arastirip okumaktan ziyade. ben de sekerin vucutta etkileriyle ilgili belgesel vardi, onu bulayim.

Ü
Bi bakayım canım

Canım indirdim programı Facebook istiyor bendede o yok başka formülü varmı yanlış programmı indirdim acaba ntc yeşil renk ti apstore den

Hoşgeldin canım aramıza.
İlk defa eslesip yarışma yapıyoruz canım kendi aramızda .birbirimizi teşvik etmek maksatlı düşündü arkadaşlar. Elimizden geldiği kadar diyete uyup spor yapmaya çalışacağız hangimiz fazla kilo verirse o kazanmış olacak sanırım.burdan takip ederiz .

Grup zaten diğer gruplarla yarışıyor hepimizin verdiği kiloların yüzdesi hesaplanıyor ve sıralamaya alınıyor bu konuda merak ettiğin bişeyler olursa yardımcı oluruz grup olarak.kaptanımız berilceee.

Evet kızlar olabildiğince dikkat ediyorum yediklerime Doğumdan çoktığımda 65.5 tim 9 gün oldu bugün 63.7 ödemlerim gidiyo sanırım ama iki çocukla eskisi gibi siteye girip takip yapamadım neyaZikki çok az girebiliyorum yarışma kurallarını biliyorum en az 5 msj gerekli ama benim hiç giremediğim günler oluyor sanırım diskalifi oldum ama sizi takip etmeye ve diyete devam Edicem

Bende mezun oldum sutlandim ama burdayim ahaha sen cizgini bozma tatlim sonra katilirsin elbet

Sağol canım, hadi bakalım iyi olan kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…