Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yoga severler, yoga sonrasi meditasyon yaparken ruhunuzu arindirabilirsiniz.. size bir kac ornek;

1. çakra, cesaret çakrası: (omurganın dibinde kök çakra):Bu çakrayı korkular tıkar.açmak için korkularınızı imajine edip onların dereyi tıkıyan bir taş yığını olduğunu düşünün.sonra korkularınızı kabullenin ve kabullendikçe taşların küçük parçalara ayrıldığını düşünün sonrasımda kabullendiğiniz korkularınızı derenin akışına bırakın ve zihninizden çıkarın

2. çakra, zevk çakrası: (göbek altındaki çakra):Bu çakrayı suçluluk duygusu tıkar.açmak için suçluluk duygusu duyduğunuz olaylar hatırlayın daha sonra onları kabullenin ve kabullendikçe taşların ufalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün. sonra kendinizi bağışlayın ve suçluluk duygusunu aklınızdan atın

3. çakra, irade gücü çakrası: (güneş sinirağında):Bu çakrayı utanç tıkar.utanç içinde olduğunuz anılarınızı hatırlayın ve onları kabullenin kabullendikçe taşların ufalanıp derenin aktığını imajine edin.sonra utandığın anıları aklınızdan uzaklaştırın

4. çakra, sevgi çakrası: (göğüsün ortasındaki kalp çakrası):Bu çakrayı üzüntü, keder tıkar.üzüntü, keder yaşadığınız anıları imajine edin ve kabullenin kabullendikçe taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün.sonra üzüntüyü, kederi aklınızdan uzaklaştırın

5. çakra, gerçeklik çakrası: (boğaz merkezindeki çakra):Bu çakrayı kendinize söylediğiniz yalanlar tıkar.kendinize söylediğiniz yalanları hatırlayın ve bunları kabullenin kabullendikçe taşların ufalanıp derenin aktığını imajine edin.daha sonra kendinize söylediğiniz yalanları aklınızdan uzaklaştırın.

6. çakra, çakranın adını hatırlamıyorum ama 3.göz olarak bilinir: (iki kaşın ortasındadır): Bu çakrayı yanılgılar tıkar.Örneğin: beyazlar zencilerden üstündür.bu bir yanılgıdır çünkü zenciler ve beyazlar eşittirler.Bu yanılgıların yanlış olduğunu kabullenin kabullendikçe taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün.daha sonra hepsini aklınızdan çıkarın

7. çakra, düşünce çakrası: (başın tepesinde bulunan taç çakra):Bu çakrayı dünyevi bağlantılar tıkar.Dünyevi bağlantılar kişiyi bulunduğu dünyaya bağladığı şeylerdir.örneğin anne, kardeş, sevgili.bunları yavaş yavaş unutun aklınızdan uçup gitmesine izin verin onlar uzaklaştıkça taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini imajine edin.sonra aklınızdan atın.

Alintidir..

Kızlar bugün belli bir konu istenmediği için motivasyon makalesi paylaşıyorum. İyi okumalar :)

Sizi eleştirenlere, başaramayacağınızı söyleyenlere haykırın:
"Devam edin, başaramayacağımı tekrar tekrar söyleyin yüzüme.
Çünkü size tekrar tekrar kanıtlayacağım,
BAŞARACAĞIMI göstereceğim her birinize!"

Bugün, kendimi spor yapacak kadar seviyorum.
Spor yapacak kadar seviyorum bedenimi.

Önümüzdeki 4 haftada değiştiğinizi fark edeceksiniz,
8 haftada çevreniz fark edecek.
12. haftanın sonunda ise tüm dünya BARİZ bir değişime tanık olacak.
Tüm değişim için, 90 gün.

Haftada 1 kilo mu veriyorsunuz?
Olsun, damlaya damlaya göl olacak.
Ayda 4 kilo mu veriyorsunuz?
Hiç kilo vermemekle karşılaştırınca, çok daha iyi değil mi?

Gelecek yıl, şimdiki halinizden onlarca kilo daha zayıf olacağınızı biliyorsunuz.
Neden bu mücadeleyi yarım bırakasınız ki?

Sizi çok daha iyi bir kendiniz bekliyor,
ona ulaşmak için bu yolculuğa inatla devam edin!

Spor yapmak, ilaçlardan ve doktor tedavisinden daha ucuz bir iyileşme yöntemidir.

Spor esnasında terleyecek, önce ölür gibi hissedeceksiniz spor yaparken,
bitirdikten sonra ise Yeniden doğmuş gibi!

Motivasyon sizi spora başlatacak,
sporu alışkanlığa dönüştürmekse onu sonsuza dek sürdürmenizi sağlayacak!

Başkasından daha iyi olmanızı istemiyorum.
Bugün, dünkü kendinizden daha iyi spor yaptıysanız yeterli.
Bugün, dünkü kendinizden daha öndeyseniz, kendinizi aştınız.

Canınız acıyor olabilir, geçecek.
Ama pes etmenin acısı vicdanınızı asla terk etmeyecek.
PES EDENLERDEN DEĞİLSİNİZ.

Nerede bıraktıysanız, oradan devam edin!
Mükemmel bir düzen değil, bir ömür boyu spor peşindeyiz.
Bugün yaptığınız her dakika hareket, her dakika aktif yaşam,
sağlıklı bir hayat için atılan kuruş kuruş yatırımdır.

Vazgeçmek, seçenekler arasında değil.
Ya bu deveyi güdeceğiz, ya da vazgeçeceğiz.
1 Haziran, bu kez bırakma peşini.
Vazgeçenlerden olmadığınızı kendinize kanıtlayın!
Kendinize, neler yapabileceğinizi, potansiyelinizi GÖSTERİN!
Bu sizin elinizde!
Ve yapabilirsiniz!
Yapacaksınız!

Devam edin, yeter.

Benim de başlama hikayem 30 haziran da bebeğim 5 aylıktı üç ay çok sıkı yaptım 94 ten 81 e kadar indim Eylül ayının ortalarında..
O günden sonra kah yapma kah yapma derken kilomu korudum sonra tekrar yapıp 78.5 a indim.
Ama aldım.
Son olarak bu hafta başladım 81.9 ile inşallah 65 e kadar inerim.

Allah bağışlasın meleğini tatlım. Ben bekar olduğum için çocuk yok bende. İnşallah kalıcı olarak hemde sağlıklı beslenmeyi öğrenerek ve bunu yaşam biçimimiz haline getirerek kilo vereceğiz :)

canim paylasimin icin tesekkurler. gercekten yediklerimiz aslinda sandigimiz urunlerin olmadigini cok iyi aciklamis
Neden hazır ürünlerden uzak durun dediğimi de anlatıyor. Mısır bazlı şeker yanı glikoz şurubu..
Palm yağı ile ilgili bir belgesel vardı onu da bulayım.

Arkadaslar bir sey sorucam. Ben telefondan giriyorum ve bir turlu resim paylamiyorum. Telefondan girip resim paylasabilen arkadaslarim bana yardimci olabilir mi???

Fotoğrafı kırpmak işe yarıyor bazen, görüntü büyük diye yükleme yapmıyor.

Canım güzel olmuş, bu makalenin son cümlesine bunu eklemek istedim;

Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir.

bende cok genc sayilmam .. yas kac bu arada
37 yasindayim canim , senin yas kac ? Esim izin vermiyor aksam spor yapmama.. 1 kizim var .. hafta ici saat 12.30 gibi krese gider babasiyla bende onlar gelinceye kadar ne kadar yapabilirsem yapiyorum sporumu....

37 yasindayim canim , senin yas kac ? Esim izin vermiyor aksam spor yapmama.. 1 kizim var .. hafta ici saat 12.30 gibi krese gider babasiyla bende onlar gelinceye kadar ne kadar yapabilirsem yapiyorum sporumu....
33 :) .. evdeysen aksama birakma zaten canim :) benim baska zamanim yok.. ya sabah cok erken saatlerde yada aksam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…