- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Benide bebisim uyandirdi bir pazar günü de uykusuz gune basladimGünaydın kızlar
Hepinize mutlu pazarlar
Sabah kuşu zerra gözlerini açtı erkenden
Dün çok yorulmuşum
İyi uyuyamadım bu gece
Sonra da alışıyorsun erken kalkmaya bebeğin büyüse bile gözlerin açılıyor canımBenide bebisim uyandirdi bir pazar günü de uykusuz gune basladim
Esin destek veriyorsa işin daha coool kolaylasacak canim birlikte saglikli yemekler yersiniz.. ayri ayri yemek yapmak zorunda kalmazsin..Kızlar eşimi de bu isin içine sokuyorum galiba. Az önce bana seni destekliyorum beraber kilo verelim dediaksam meyve yaninda çiğ kuruyemiş yedirdim ona da
Sabaha kadar uyumadım çok özlüyorum uykuyuuuBenide bebisim uyandirdi bir pazar günü de uykusuz gune basladim
Sekeriz 7 gün yarın başlıyor Canım. Normalde bol pekmez yenebilir ama bizim amacimiz ayni zamanda yağ yakmak olduğu icin şeker ihtiyacımızı meyve ve kuru meyvelerden alacağız. 7 gün bal pekmezde yok ne yazık kiŞuan yulaf lapamı yiyorum içine bir çay kaşığı bal koydum kusura bakma ama süper oldu :)))
Niye olmasın kuzum. 7 günün sonunda şekere tatlıya saldıracağız diye bir sey yok zaten.Bengi__ acaba diyorum bu 7 günü başarılı bir şekilde bitirirsek 14 gün daha yapıp 21 güne mi tamamlasak
En sağlıklısından karışık meyveli çiğ kuruyemiş. Migros’ta açık kuruyemiş bölümünde satılıyor.Yaptığım yemeklerden ya da yöresel bişeyler varsa onlardan veriyorum genelde ama çiğ kuruyemiş de olabilir bengi gibi
Olmamış Canım. Poğaca yanında dolma ekmek arası ekmek yeseydin daha iyi..10 Şubat :
12.30 kahvaltı
10 yeşil zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
16.00
sade Türk Kahvesi
19.30
2 patlıcan dolması
2 biber dolması
1 poğaça
23.00
sade Türk Kahvesi
3 lt şu
3 mil Leslie
100 squat 100 iç bacak 100 köprü
Bengi__
keryneia
@philosophergirl
Pazartesi’den sonra o tatlıyı görürsem seni sopayla kovalayacağım demedi deme.10 şubat
11:00
İki yumurtalı tereyağlı omlet
4-5 ceviz
1 yemek kaşığı kaymak ev yapımı
1 tk bal
5 zeytin
1 avuç peynir
4-5 kayısı kurusu
Akşam
21.00
Bir büyük tabak karnıbahar haşlama
Üzerine yogurt salçalı tereyağlı sos
Bir büyük bardak ayran
1 tane tulumba tatlısı
Spor:1 ml leslie (2 kez yaptım)
50 ip atlama
Su: 2.5 lt su
0.5 lt detoks
Bengi__
@philosophergirl
Güzel...10 şubat
9.00 kahvye
1 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir
Domates
12.00 1 tabak yogurt1
15.00 öğlen
5 kaşık karnıbahar yemeği
2 kaşık etli bulgur
18.00 şekersiz nescafe 2 hurma
20.30 akşam
5 kaşık karnıbahar yemeğiyemeğyeme
O da sağlıklı beslensin tabiki...Kızlar eşimi de bu isin içine sokuyorum galiba. Az önce bana seni destekliyorum beraber kilo verelim dediaksam meyve yaninda çiğ kuruyemiş yedirdim ona da
Eve beyaz ekmek sokma. Yedikçe yediren bir sey beyaz ekmek..sagol canim
haklisin fazlaydi ama iki gundur canim beyaz ekmek istiyo hem de salcali. insallah patlama yasamam.
Kıymalı patatesli bulgurlu mücevervari birşey yapıcam fırında (ismini bilmiyorum) eşim istedi.. ondan veririmNeden olmasın canım
Biraz zorla canım. Ben de ilk başta zorluk yaşadım
Dünkü misafir menümü görmüşsünüzdür
Çok severim hepsini
Ama vücut alışınca eskisi gibi deli gibi istemiyor
Hayır demek kolay oluyor
Akşamı n’aptın kuzum sen
Dolmalardan sonra poğaçayı görünce
Evde yaptığım en masum popaça 280/300 kalori
Bi de akşam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?